Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה נהגתי בשתי טווינגו - משנת 94' ו-95'.

לשתיהן היתה תחושה מוזרה מאוד מההיגוי, כמו משאבת תגבור שעובדת לסרוגין.

כלומר במקום שההיגוי יהיה לינארי (במיוחד בתמרון ימינה-שמאלה רגוע), הוא מרגיש כאילו הוא "נתקע"

לרגע, משתחרר, נתקע שוב. קצת קשה להסביר, אבל מניסיוני עם משאבת תגבור דפוקה (ותודה

לפיז'ו שייצרו 306GTI :razz: ), זה כנראה לא באמת משאבה. אבל התחושה דומה.

למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות, בהנחה והמכוניות נטולות היסטוריית תאונות?

כיוון פרונט? בולמי זעזועים/משולשים עייפים? האם זו תופעה ידועה ומוכרת בטווינגו?

לשתי המכוניות היו צמיגים מהזן המוזל (וזה הדבר הטוב היחיד שאפשר לומר עליהם :wink:),

אבל הם נראו במצב סביר +.

בעלי טווינגו, איך ההיגוי אצלכם?

תודה,

רועי.

פורסם

כריות התושבת של בולמי הזעזועים.

שסיבוב ההגה מייצר זוויות גלגל שונות כלפי הסטארט-טאוור, מה שמפעיל עומס שונה על כריות הבולמים.

כריות בולמים דפוקות - לרוב יראו מעוותות כבר מלמעלה - אבל לא מחייב - יגרמו לתחושה ה"מדרגתית" בהגה

נסה ותהנה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ותודה לפיז'ו שייצרו 306GTI :razz: , זה כנראה לא באמת משאבה. אבל התחושה דומה.

ב-306, אתה מתכוון למצב שבו אתה מרגיש לפתע כאילו אין הגה כוח ולאחר השמע מעין "קנאק" כלשהו, ההגה חוזר למצב רגיל (רך ונעים..)?

האם קרה בעיקר במהירויות נמוכות, עד לכדי עצירה מוחלטת?

אם כן, הבעייה היא במשאבת תגבור במקרה של הפג'ו?

תודה.

פורסם

ההיגוי מצוין בשתי הטווינגו שלנו.

אחת גלגלים רגילים (כמו של מריצה),

השניה גלגלים רחבים (גם, כמו של מריצה).

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

תודה לכל המשיבים.

לטווינגו אכן אין ה"כ (ולכן זו לא יכולה להיות משאבה :wink:), אבל הסימפטום היה מאוד דומה.

בכל מקרה, טווינגו שלישית שבדקתי לא סבלה מהתופעה, מה שהרגיע אותי בנוגע להיגוי.

בכל מקרה, לאחר בדיקה של עמיתנו קומפי - הטווינגו השלישית נרכשה על-ידי :bday:

ול-romer: כן, בדיוק מה שאתה מציין. התופעה התרחשה במיוחד בתימרונים חריפים

במהירות איטית (יש לקרוא: ג'ימקאנה :wink:), והיתה די מעצבנת.

אצלי הבעיה נפתרה בסופו של דבר על-ידי חיזוק חיבורי ההגה, אבל האבחון הראשוני במוסך

דיבר על משאבה תקולה.

פורסם

סוף סוף הכינוי ההיסטורי מצדיק את שמו - תתחדש!

השאלה היא לא מאיפה הוא מצא כ"כ הרבה טווינגואים, השאלה היא בשביל מה הוא צריך כ"כ הרבה מכוניות קטנות... (רועי, במקומך פשוט הייתי קונה אחת גדולה :-P )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בזמן האחרון יש די הרבה טווינגו מסתובבות בלוחות, למרבה הצער מרביתן מוזנחות, מעוכות, מסוחרים

או כל האפשרויות גם יחד...

בסופו של דבר אני שמח שמצאתי אחת במצב מצוין (יד ראשונה ו-122 ק"מ, ולשם שינוי בלי תא נוסעים מפורק

ודפיקות מכל הכיוונים).

היא תעבור לרשותי בשבוע הבא, רגע לפני שבעלת המכונית תטוס לזמן ארוך לתאילנד (חבל, בחורה נחמדה...).

ואכן, הגיע הזמן שתהיה לי אחת :smile:

אה, ורוני - אתה יודע מה אומרים על אנשים שנוסעים במכוניות קטנות (ועל קטנטנות כמו שלי, בכלל)...*

*שאין להם כסף למכוניות גדולות :???:

פורסם
(חבל, בחורה נחמדה...).

ואכן, הגיע הזמן שתהיה לי אחת :smile:

:???:

מה? בחורה נחמדה? תפסיק לטייל בפורום כל הזמן ותצא לישאוף אוויר טיילת איכותי... :wink:

תעשה טיפה "קרוזיינג" עם האוטוביאנקי/טווינגו, אבל לפני זה תצמיד מדבקה על הפגוש, "A small penis car is a big car driven by a man trying to overcompensate for having a small penis"

ותהנה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מזל טוב! :-D

אבל למה דווקא טווינגו? :roll:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
בזמן האחרון יש די הרבה טווינגו מסתובבות בלוחות, למרבה הצער מרביתן מוזנחות, מעוכות, מסוחרים

או כל האפשרויות גם יחד...

מבצע "הצל את הטווינגו" יוצא לדרך.

מברוק על הבייבי, rtwingo. :wink:

דניאל

MCS 2008

• תוכן חדש...