Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

חברה שלי(שהיא גם חברה בפורום ALEXA) לקראת מכירה של האוטו שלה(פולקסוואגן בורהTDI),היום הגיעו אנשים רציניים לראות את האוטו וממש ממש מעוניינים לקנות את האוטו ומאותו הרגע היא בוכה ולא רגועה כי זה האוטו הראשון שלה והיא ממש קשורה אליו וחבל לה על האוטו.

אני מנסה להסביר לה שזה אוטו לא בישבילה כי זה אוטו גדול לבחורה(סטודנטית שבקושי מרוויחה משכורת) ויקר מאוד לתחזוקה( טורבו דיזל) ביטוח וטסט ובלהתחשב בזה שהיא עושה בקושי 12000 בשנה אז אין ביכלל טעם להחזיק אוטו דיזל שכזה.

תנסו בבקשה אתם להסביר לה ולהרגיע אותה שאני צודק בדבריי ולשכנע אותה לעבור לאוטו קטן יותר( VW פולו).

תודה!

סלבה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שתי אפשרויות:

1. שתתאפס על עצמה, היא לא בת 3.

2. אפשר לסדר לה מספר טלפון של פסיכולוג קליני טוב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תשמע אני מכיר עוד כמה אנשים שלקחו את זה ממש קשה כשמכרו את האוטו הראשון שלהם,כך שהיא לא היחידה בזה ואני מבין אותה איכשהו בקטע הזה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

איך אפשר להבין?! לפני שנה וחצי קניתי את האוטו ב70,000! השקעתי בו מעל ל15,000 שזה רק על השיפורים לא כולל תיקונים וטיפולים. ועכשיו אני צריכה למכור ב50,000 גג??

שלא לדבר עד כמה שאני אוהבת את הבוריס שלי (בורה = בוריס, אפילו יש לו שם!)

פורסם

זה שיש עוד אנשים שאוהבים את המוזיקה של בריטני ספירס, לא אומר שזאת מוזיקה טובה.

אפשר להתעצב על מכירת הרכב הראשון, אבל מכאן עד בכי היסטרי המרחק גדול. לאילו תשובות בדיוק אתה מצפה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כן אני מבין אותך , גם לי זה היה קשה במכירה של הרכב הראשון (פולו )ישבתי איתה כל הלילה העברנו חוויות , ברגעים שהוצאתי ממנה את התכולה הייתי על סף דמעות

זה קשה , אין ספק...

כמו שמישהו פה כותב , זאת לא החתיכת פח זה מה שהיא גורמת לך להרגיש

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
שתי אפשרויות:

1. שתתאפס על עצמה, היא לא בת 3.

2. אפשר לסדר לה מספר טלפון של פסיכולוג קליני טוב.

פעם אחרונה שעניתי ככה לאשתי זה עלה לי בסלולרי חדש, כי הישן עבר במסלול בליסטי עד שפוצץ על הקיר ליד הראש שלי. עצתי, חכה יומיים, ה-PMS יעבור ואפשר יהיה לחזור לחיים.

כמו שאמרה דמותו של ניקולסון (מחבר רומנים רומנטים) ב-As good as it gets כנשאלה איך הוא כותב כל כך טוב על נשים:

"I think of a man, then I take away reason and accountability

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש הרבה אמת בדברייך.

רכב ראשון, ובכלל - רכב שאתה מבלה איתו הרבה זמן (לא חצי שנה של סבל לאוטו ולזרוק אותו), אלא משקיעים, ועוברים איתו הרבה חוויות בדרך - נקשרים אליו. אין מה לעשות.

אבל, צריך גם לדעת להפרד ולעצור את זה באיזשהו שלב. על פי הנתונים שסלבה הציג כאן, באמת לא משתלם לך להחזיק אותה. את לא רוצה להתדרדר למצב שתצטרכי למכור אותה בלחץ ובמחיר הפסד.

עצה אחת אני כן יכול לתת. תבחרי היטב את מי שירכוש את הרכב - שיהיה אחראי ואולי מעט מבוגר, שאת מאמינה שיוכל לשמור על הרכב, אולי בן משפחה (או לא). ככה תוכלי לדעת שהרכב בידיים טובות.

אני אפילו לא יכול לדמיין מישהו אחר יושב בתוך השוודית שלי ונוסע מהבית. זה ממש קשה.

פורסם
עצה אחת אני כן יכול לתת. תבחרי היטב את מי שירכוש את הרכב - שיהיה אחראי ואולי מעט מבוגר, שאת מאמינה שיוכל לשמור על הרכב, אולי בן משפחה (או לא). ככה תוכלי לדעת שהרכב בידיים טובות.

...זה ממש קשה.

כמה שאתה צודק :-(

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

falou, אל תחשוב שאצלי המצב שונה. אם הייתי כותב בפורום שאני מבקש ייעוץ בלהרגיע את חברה שלי והיא הייתה רואה את זה, זה היה עולה לי בהרבה יותר מסלולרי חדש...

אבל נעזוב את זה, אני נגד אלימות אבל אם היא הייתה נניח... אחי הקטן, לא הייתי מהסס לתת לו שתי כאפות שיתאפס על עצמו, אם הוא היה מייבב לפני על מכירת המשפחתית מונעת הסולר שלו. (לאחים קטנים מותר להרביץ, אתם לא יודעים?)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
falou, אל תחשוב שאצלי המצב שונה. אם הייתי כותב בפורום שאני מבקש ייעוץ בלהרגיע את חברה שלי והיא הייתה רואה את זה, זה היה עולה לי בהרבה יותר מסלולרי חדש.)
סרוניס תמשיך להסטלבת כמה שבא לך,אבל אני שאלתי כאן שאלה רצינית וביקשתי עזרה מאנשים שיעזרו לי קצת בכל הקטע הזה,הרי זהו פורום מכוניות והיא גם שותפה פה בכל הקטע של הפורום וחשבתי אם יהיו עוד אנשים בדעה שלי אז זה קצת ירגיע אותה ויתן לה ביטחון.
פורסם

אני לא מסתלבט אבל אפשר לחשוב שהיא בוכה כל היום על אובדנו העתידי של בוריס בידי פושעים שיזניחו אותו עד לגריסה הבלתי נמנעת. היא בסה"כ מוכרת אוטו. ולא רכב ספורטיבי יקר ערך או רכב אספנות משופץ לעילא. סתם מכונית רגילה. היא צריכה להבין שרכב הוא לא השקעה ובכל מכירה (כמעט) מפסידים כסף. ככה עובד העולם. וחוצמזה - תיכף היא תקנה רכב חדש והכל יישכח. אפשר לחשוב באמת, קנה לה כלב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

סקורניס, אתה יכול להיות טיפה רגיש יותר. :|

אתה רוצה להגיד לי שבעת מכירת רכב לא היו לך רגשות מעורבים?

בעבר הקרוב אני יודע שהייתה לך רק הסקסו VTS, לא יודע אם היא הייתה הראשונה שלך, אבל היא הייתה איתך הרבה זמן - לא היו לך אפילו מעט רגשות עצב בזמן המכירה?

פורסם

אלכסה סלבה צודק, לא משתלם להחזיק את בוריס, לדעתי את צריכה למכור ולעבור הלאה.

תשמעי מה את יכולה לעשות, פולו היא מבית VAG, תבדקי אילו מהשיפורים שהתקנת על האוטו יוכלו לשמש אותך בפולו, וככה הפולו גם תתפנק.

צריך לעבור הלאה, אני מבין את הכאב והצער, לא ממזמן מכרתי את הטיגרה שהייתה המכונית הראשונה שלי.

את תראי אחרי שתמכרי אותה ותעברי לפולו איך העלויות יצטמצמו ותביני בעצמך שזוהי ההחלטה הנכונה.

בהצלחה לך אלכסה ובהצלחה לך סלבה ;).

• תוכן חדש...