Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ ICM 1964

אבי דלאל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אביב הגיע, פסח בא וסוף סוף הפוגה מהעבודה...אז ככה:

הוצאתי את האובייקט ו... לראשונה שיניתי אסטרטגיה.

הפעם מרכיב, עושה סיבובון ואחרי שאוודא שהכל עובד יחדיו...אבצע רסטורציה (ניקוי חול, ציפוי אבץ, צביעה רגילה ובתנור וכו').

התמונות הראשונות הן מעת הגעתו ע"י החסידה.

הבאות -

1. הנער התחדש בגלגל קדמי שפורק לגורמים והורכב מחדש מחלקים חדשים : ציר מרכזי, כאפות למיסבים, מיסבים, אומים וספייסרים, רפידות, גיר ספידומטר, פס גומי, פנימית וצמיג (בייקר וירון - תודה :-P )

2. פירוק של כנף אחורית, סבל, תמך לכיסא, ע"מ להחליפם באחרות מהמלאי שצברתי...

3. להפתעתי, מסתבר שבדגם זה הכנף האחורית מעט שונה ?! מגן השרשרת נפרד מהכנף ויושב על אוזן שמרותכת לשילדה ??

הביטו בתמונות, פרקתי לא מעט ICM גם ממודל זה וטרם נתקלתי בתופעת טבע זו...

מתכנן שלמור על מקוריות (כולל שימוש בברגי BSF) ולהרכיב חלקים חדשים שנותרו בהישג יד.

היעד הוא להניע עד ערב חג שני...אמשיך ואעדכן...

להשתמע, אבי.

3434 ערוך.jpg

3436 ערוך.jpg

IMG_3838.jpg

IMG_3842.jpg

IMG_3844.jpg

IMG_3843.jpg

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה יופי.

תמשיך לעדכן בתמונות.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

icm - טילון, הינו "אופניים עם מנוע עזר" מתוצרת מפעלי אופניים ישראליים (ראשי התיבות באנגלית) מקיבוץ צרעה.

לא נכביר במילים רק נבהיר כי מדובר ברכישת "טוסטוס" אנגלי (במקור הולנדי - שנרכש ע"י האנגלים) בשם נורמן ניפי (NORMAN NIPPY) - המפעל רכש מכבש עם המבלטים וחלקים מהם בנה את הטילונים.

במהלך השנים הטילון עבר שיפורים ושינוים והחלקים שהורכבו עליו יובאו מחלקים שונים בעולם. לטילון מס' דגמים עם שינויים קוסמטיים ומבניים.

סה"כ כלי מאד נחמד ומוצאו הישראלי מוסיף לעניין.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אהלן,

השיפוץ מתקדם... בצעדי טנגו...

הפחח האישי שלי :-D בא לבקר ולסייע, מצאנו את עצמנו ממשיכים את מלאכת הפירוק ואף נוסעים ורוכשים תורם איברים.

התוצאות לפניכם - כלל פעולות הפחחות בוצעו והטילון זכה לג'ק, כנף אחורית מהתורם ולקסבות חדשות לחישוק האופן האחורי.

אגב, אם מישהו זקוק להשתלות מהתורם - זה הזמן...

להשתמע...בהקדם, אבי.

פורסם

מדהים כל הכבוד

אתה מחזיר אותי אחורה ,כשפילחנו לשכן שלי את הטילון שלו והוא נסע מדהים...

הכי חשוב בעייני לשמור על המקוריות גם במחיר לרוץ ולחפש חלקים בכל מיני חורים (בסופ זה לא יגואר או סיטרואן DS)

חג שמח

פורסם

וזה משהו שמצריך רישיון על טוסטוס כמו אופנוע רגיל, או שמדובר באופניים ואין צורך ברישוי אפילו?

זה מאוד מסקרן אותי, עושה רושם שזה משהו שלא מצריך ידע רב או יכולות כדי לשפץ אותו לבד...

פורסם
וזה משהו שמצריך רישיון על טוסטוס כמו אופנוע רגיל, או שמדובר באופניים ואין צורך ברישוי אפילו?

זה מאוד מסקרן אותי, עושה רושם שזה משהו שלא מצריך ידע רב או יכולות כדי לשפץ אותו לבד...

מצריך : רשיון נהיגה + ביטוח + טסט

קצת הזוי אבל זה מה יש

יחי מדינת ישראל - בקרוב יום העצמאות :-D

עדי גולדנברג 13399

פורסם

מרגש בעיקר בזכות "הישראליות" שבדבר.

בהצלחה, תמשיך לעדכן.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

יום רביעי (היום החמישי לשיפוץ):

מתקדם בעצלתיים... בעיקר נקיונות...שיפשוף, החלפת פטמות גירוז, וצביעת חלקים שלא יכולתי להותירם בחלודתם... :

ג'ק, bracket לכיסא והסבל, תמך חיזוק לכנף אחורית והמכסה המכסה את הכבלים וצמת החשמל (כל החלקים שצבעם שחור).

הגלגל הקדמי הורכב, והבונבון הושב כלאחר כבוד לסככה שמא יצטנן מטל הלילה חס וכרפס...

מחר... שינוי מגמה - חזרה להרכבות !

מצרף תמונות עירום מהמקלחת...8)

IMG_3866.jpg

IMG_3869.jpg

פורסם

ניראה ממש מגניב

לא הייתי מתנגד לאחד כזה אצלי 8)

Subaru DL Hardtop 1978 ,Subaru DL station 1979

Triumph harld 1968, Piaggo Vespa SS 1966 with a sidecar

Volkswagen Caddy 1986, Piaggo Vespa Super 1969 with a sidecar

• תוכן חדש...