Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום

אחרי שהלך לי הראש בפעם השלישית ונמאס לי לעשות במוסך החלטתי לעשות לבד . הכל הלך בסדר גמור עד שבהרכבה אחרי שחיברתי את הראש , ורציתי להרכיב עליו את הקאמשאפט עשיתי שטות וחיזקתי חלק מהברגים ולא בהדרגה מה שגרם להברגה להידפק באחד החורים , אז פירקתי הבאתי מברז ועברתי על כולם , כנראה שכבר הייתי מעוצבן מדי , באחד הברגים סובבתי את המברז יותר מדי ואוי ואבוי הוא נשבר , בקיצור אני תקוע עם מברז שבור , ולא יכול להוציא אותו , מקדחים לא עושים עליו רושם , ניסיתי עם רתכת ( לא אני , חבר ) לא הצלחנו , אין לי עצבים לפרק שוב את הראש , יש למישהו רעיון מה עושים?

תודה

אגב פיאט פונטו S90 שנת 95

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האם המברז בולט מעט בחוץ, אם כן כמה מ"מ בערך?

אם המברז כולו שקוע אני חושב שלא ניתן לעשות משהו, מברז עשוי מחובר חזק שמאוד קשה לקדוח עליו עם כלים ביתיים.

האם שמעת על "ידית מומנט"?

פורסם

בוקר טוב

השבר לא בולט בכלל שקוע איזה 2-3 ממ

גר ברחלים שזה ליד צומת תפוח

וכן שמעתי על ידית מומנט ולא הבנתי מה הקשר בינה לבין הבעיה

איזה כלי ייעודי , ואיפה משיגים אחד כזה ?

מאיר

פורסם

אם ואם ואם, לא צריך לפזר מלח ופלפל שחור על הפצעים.

סך הכל צריך להעריך אנשים שעושים תיקונים לבד.

לי נראה שרק חרט יכל לסדר לך את זה, תשקול להוריד שוב ראש, החוכמה זה לא רק להוציא המברז אלא להצליח להוציא ללא נזק מיותר.

פורסם

ככול הניראה את הולך להוסיף תותב הברגה ,

תנסה להעלות תמונה וזה יכול לעזור אבל

אני הייתי קודח עד המברז השבור עם מקדח שיכין את החור לתותב וזה יכול להקל עליך

בשליפת המברז השבור , שים לב המברז נשבר כאשר היה לחץ בין קצה המברז לסוף החור

כלומר שחרור ריאשוני של המברז יכול להיות קשה אבל אם ההברגה תקינה (אין סיבה שלא ) המשך הוצאת המברז לא קשה,

אם יש מצב לשחרר את המברז מהתפסיה שלו על ידי מכה עם מברג לכיוון פתיחה (זה יכול להיות כמה פעמים כל פעם על

צד אחר של המברז ).

בהצלחה

אורי

פורסם

ואם הכלי היעודי שחולץ מברזים תקועים ניתקע, יש כלי יעודי שחולץ כלי יעודי שחולץ מברזים שבורים, ניתן להשיג אצל האחים חלוץ ותקוע בע"מ, שנוצינו 5 ת"א.

:wink:

פורסם

ערב טוב

אז ככה , הרעיון עם התותב נראה לי רעיון לא רע , רק שאני לא בטוח שאני אצליח לעשות את זה , בנגמשים בצבא תמיד היה מגיע מישהו מבחוץ לעשות כזה דבר ,

לדפוק עליו עם פטיש ומברג לפתיחה לא ממש הלך , כלומר לא הלך בכלל .

והנה גם תמונה שצילמתי עכשיו , לא ממש ראיתי מה אני מצלם וגם ירד עליי גשם אז זה מה שיצא .

מאיר

fob.JPG

פורסם

לא מבין אותך.למה מקדחים לא עושים עליו רושם?טוב נו.

לפי התמונה הגישה מצויינת (לא כפי שחשבתי) אם תעבוד נכון ובסבלנות אתה תעשה את זה בקלות.

לדעתי מה שאתה צריך לעשות זה לקחת קרנר (פין דפיקה) ולמרכז איתו מכה באמצע המברז השבור.

לאחר מכן קדח לאט לאט את הניקוב בעזרת מקדח איכותי 2.5 או 3 מ"מ ובהדרגה תתחיל להרחיב את החור עם מקדח/ים נוסף גם איכותי עד שתגיע לחור 4 מ"מ,לאחר מכן תבריג בהברגה הפוכה (נגד סיבוב השעון) לחור שייצרת מכשיר שנקרא "חולץ ברגים" (למידת הקוטר חור הנ"ל ) שהוא נראה כמו הכלאה של בורג ומקדח ומכאן הסיפור כבר ייגמר.

אם אין ברשותך את הכלים המתאימים קרא שוב את ההודעה וצור לך רשימת קניות.

חשוב ביותר להשתמש בתרסיס שמן בכל התהליך.

בהצלחה.

• תוכן חדש...