Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השקת הקאמארו החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים החל יצורה הסדרתי של קאמארו החדשה, הנקראת בארה"ב דגם 2010 וצפויה להגיע לארץ עוד השנה, סביר להניח שתג המחיר יהיה אטרקטיבי למדי.

לרגל החגיגה המוטורית במישיגן ולקול נהמת האגזוזים(יבבה בדגם ה-V6) ויללת הצמיגים, נשכח לרגע מצבה העגום של GM ורוח של תקוה ריחפה מעל הכל.

מעט מהאוירה, בקישורים הבאים :lol:

- דגם SS אוטומטי

- כל הגרסאות

צפיה מהנה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

פששש האוטומטית מאיצה יותר מהר מהידנית לפי הנתונים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

עם הטכנולוגיה של היום זה צפוי. כידוע הטורק בתחילת הנסיעה מספק יותר מומנט וכח, ורק לאחר מכן מאבד כח לעומת הקלאץ' הידני, עם שיטות מסויימות הגיעו למצב שבו הטורק לא מאבד כח.

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

תחרות קשה 2 מכוניות מדהימות, אבל אני חושב שאני הייתי בוחר בפורד, לו רק היה לי את הסכום:p

פורסם

מדהימה!

אני אוהב אותה. נראית מדהים, נשמעת מדהים (חולק עליך: גם בגרסאות ה-V6) ומגיעה במחיר מצויין. היא תשפיל את המוסטנג בביצועים לאור המנועים המיושנים של האחרונה...

פורסם
מדהימה!

אני אוהב אותה. נראית מדהים, נשמעת מדהים (חולק עליך: גם בגרסאות ה-V6) ומגיעה במחיר מצויין. היא תשפיל את המוסטנג בביצועים לאור המנועים המיושנים של האחרונה...

אין לנו ויכוח בעניין. ה-V8 מציג צליל בס אמיתי ומחוספס, ה-V6 מייבב כמה אוקטבות גבוה יותר ונשמע "עסוק" יותר. שניהם מעדן לאוזן.

אגב, חלק מהביקורות טוענות כי שיכוך הרעשים בתא הנוסעים כה טוב, עד שקולו של המנוע אינו נשמע דיו...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אין לנו ויכוח בעניין. ה-V8 מציג צליל בס אמיתי ומחוספס, ה-V6 מייבב כמה אוקטבות גבוה יותר ונשמע "עסוק" יותר. שניהם מעדן לאוזן.

אגב, חלק מהביקורות טוענות כי שיכוך הרעשים בתא הנוסעים כה טוב, עד שקולו של המנוע אינו נשמע דיו...

בתור בעלים קודמים של אחת, V6 נשמע מעולה יש לו נהמה מרגשת והמומנט גם כן :)

אל לך לזלזל במנוע הזה למרות שכבר הוכח שמנועי הV8 הם המנועים בעלי הניצולת הגובהה ביותר.

פורסם

כמו הרבה חבר'ה כאן, גם אני ראיתי את הקמארו באוטומוטור והיא פשוט נראת מצויין.

אני לא גאון גדול בענייני מנועים, אבל המראה החיצוני שלה פשוט נראה רע (במובן הטוב :lol:).

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

• תוכן חדש...