Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

סקודה פליסיה שנת 95 כמעט שנה אצלי טפו טפו לא עושה שום בעיות.

לאחרונה התחילו להיות כמין רעשים מעל הגלגלים בצד שמאל של הרכב אני אומר כמין רעשים כי אני מרגיש כמו רעידות כאלה ברגלים.

אפשר להגיד שבסיבובים זה קורה יותר.

ממה זה נובע?

אמרו לי שאולי זה משהו בשם תפוחים שמחובר לגלגל .

אנחנו רוצים לעלות לחרמון איתו ביום א ואני מפחד קצת

אני לא מפחד על היכולת עליה שלו כי הוא עלה ונסע בנתיים לכל מקום

פורסם

תגדיר איזה רעש אתה שומע...

האם אלו תיקתוקים? חריקות? שהרכב לא זז ועומד במקום מונע זה גם קורה? שאתה מסובב את ההגה במקום זה קורה? האם יכול להיות שזה מעל הגלגל אבל באיזור מכסה המנוע? נסה להרחיב קצת יותר.

:)
פורסם

זה תיקתוק או יותר נכון רעידות בזמן שנוסעים ישר בסיבוב לפעמים יש את זה ולפעמים אין בכלל.

שאני מסובב את ההגה במקום אין שום רעש , וגם שאני מוסבב על מהירות ממש ממש איטית.

וזה לא נשמע בכלל מהמנוע, זה נשמע מצד שמאל של הרכב מתחת לברקס ולמטה

פורסם

קשה כך לדעת במדוייק. ממליץ להרים את הצד של אותו גלגל על ג'ק ואז לסובב אותו שהוא באויר ולשמוע אם הרעש קיים. זה יכול להיות מיסב הגלגל, צירייה, תפוחי היגוי או שבאיזור הבולם עצמו כריות בולם.

פורסם

רעיון טוב.

אולי מחר אם אני אספיק אני יכניס אותו למוסך.

בכל מקרה נשמע לך שזה קריטי אם ניסע ככה עד הצפון הרחוק? הרכב כבר חודש ויותר נוסע ככה

פורסם

מצטער, כל עוד לא ראיתי את הבעיה בעיין אני לא יאמר לעולם קריטי או לא קריטי. במיוחד אם ייסתבר בסוף שזו בעייה בטיחותית כמו חיבור כל שהוא רופף או משהו בכיוון הזה.

מחכים לעידכון ממך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
מצטער, כל עוד לא ראיתי את הבעיה בעיין אני לא יאמר לעולם קריטי או לא קריטי. במיוחד אם ייסתבר בסוף שזו בעייה בטיחותית כמו חיבור כל שהוא רופף או משהו בכיוון הזה.

מחכים לעידכון ממך.

עדכון מאוחר קצת

הייתי רק מקודם במוסך הוא הרים את הרכב וכל הגלגל השמאלי לא יושב במקום ורועד... הוא אמר שכל המיסב של צד שמאל הלך.

וזה לא תקין לנסוע ככה למה יום אחד זה יכול לעוף.

600 שקל לתקן את זה זה מחיר הוגן?

בסוף לא נסענו איתו לחרמון הגענו עד לרעננה ואספו אותנו משם.

פורסם

מיסב עולה בסביבות ה-100 ש"ח ואני מגזים. עבודה עוד בסביבות ה-150, 200 ש"ח ואני מגזים הפעם קצת יותר.

על מה הוא גובה עוד 300 ש"ח רק אלוהים יודע!

פורסם
מיסב עולה בסביבות ה-100 ש"ח ואני מגזים. עבודה עוד בסביבות ה-150, 200 ש"ח ואני מגזים הפעם קצת יותר.

על מה הוא גובה עוד 300 ש"ח רק אלוהים יודע!

אל תשאל מה קרה בסוף!!!!!!!

תודה ענקית לך שכתבת את ההודעה הזאת כי...

אחרי שראיתי את ההודעה הזאת ושאלתי את אחי והוא גם אמר שזה נשמע מחיר מוגזם הלכתי בבוקר בהחלטה של גרע למוסך אחר. יהודי לא ערבי כמו הקודם.

הוא מרים את הרכב טיפה מסתכל שניה מוריד את המכסה של הגלגל.

אומר לי אולי בעצם הבורג הראשי רפוי קצת? תופס מברגה ופשוט הבריג\חיזק את הבורג שמחזיק את הציר הראשי וזהו !!! כנראה שהחליפו לי ברקסים לא חיזקו את זה עד הסוף.

תודה ענקית לך אם לא היית מעלה את הנקודה הזאת שזה עולה יקר מידי הייתי שולח 600 שקל לפח. מלךךךךךךך

• תוכן חדש...