Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שכתוב בכותרת אני מעוניין להזמין מחול מגבריי ZAPCO AUDISON מישהו מכיר אתר ששולח לארץ ומוכר את החברות הנל תודה

פורסם

www.onlinecarstereo.com

www.woofersetc.com

תיקח בחשבון משלוח דרך האתר הולך לעלות לך לפחות 150 דולר וזה עוד בלי לדבר על 15 אחוז מס קניה ואם אתה עובר את ה1000 דולר אז בכלל...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

150 דולר זה במקרה הטוב

המגברים האלה שוקלים כמו רכב :) וגם הביטוח על המשלוח לא יהיה יותר טוב.

15 אחוז מס קניה? זה לא היה 35?

מתכנן לזרוק את הקיקרים ולעבור לרחבת ה SQ? :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בדקתי קצת את הנושא - למיטב הבנתי מ1000 דולר ומעלה לוקחים מס מלא על הפריט.

200 דולר בעקרון אין מכס

מעל 200 עד 1000 דולר 15 אחוז מס קניה.

ולא זה לא 35 אחוז זה קצת פחות.

יתכן כמובן ואני טועה - עדיין לא עשיתי את הקניה עצמה, רק את הבירורים.

ותאמין לי אלי - אני כבר לא זוכר לכמה אתרים נכנסתי אבל המקום היחידי שבו רשום שצריך לשלם כזה מס זה באתר של המכס עצמו וגם שם באחד המקומות היה רשום משהו שזה רק לגבי פריט אחד שעולה מעל 1000 דולר או במידה ומדובר ביותר ממספר פריטים עד 1000 דולר - מתוסבך לאללה. יצאתי ממש מטומטם מכל העסק

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא רק בגלל כל העסק ;)

בכל מקרה, לפי איך שאני רואה בזמן האחרון

ועם כל הנסיונות "ייבוא" שלי בעצמי

מסתבר שעדיף כבר להזמין דרך חברה בארץ , ומקסימום לשלם את המסים וכל העניינים

בתנאי שמקבלים על כאלה "אוצרות" אחריות

ייבוא עצמי בד"כ גובל באחריות מוגבלת.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אני חושב שדי מסוכן ליקנות מגבר כזה בחו"ל אפילו אם זה אודיו סון או זאפקו והם סופר אמינים אבל לך תידעה מה תקבל במישלוח...

פורסם

מקסימום אולי תקבל Bulbul :)

אה ו lanosforce

משהו מציק לי בעין עם החתימה שלך *אהמ*טוויטר*אהמ* :)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

ידידי היקר

בשום פנים ואופן אל תקנה מגבר ZAPCO באתר אינטרנט (להוציא את האתר של ZAPCO עצמם). הם לא מורשים למכור מגברים כאלה ואף פותחים אותם ע"מ להעלים כל סימן זהות שלו (כן כן, לא להאמין).

כנס לאתר של ZAPCO ותראה אזהרה חד משמעית שם.

הבנתי שיש יבואן לזאפקו בארץ (צחי באקא) שהינו יבואן מורשה מטעם החברה. יצרתי איתו קשר לפני מספר ימים (כי ברשותי מגבר שכזה ורציתי לקנות מגבר נוסף) ולפי המחירים שאמר לי הוא מחדיר אותם במחירי ה- RETAIL שבאתר זאפקו (למשל ref200.2 הוא מוכר במחיר של 1300 ש"ח).

אני לא מנסה לעשות פרסומת (אין לי שום קשר אליו) אבל סוף סוף נחמד למצוא יבואן שלא קורע במחירים לעומת חו"ל.

לך ותבדוק

פורסם

ההזהרה היא לא לגבי כל החנויות המקוונות.

ההזהרה היא לEBAY בלבד.

ישנם דילרים און-ליין של ZAPCO ואפשר למצוא אותם ברחבי הנט.

אתה יכול לרכוש מחנויות כמו CARDOMAIN ,SOUNDDOMAIN,WOOFERSETC וכו' ללא כל חשש.

ניר

under construction..

פורסם

200 דולר בעקרון אין מכס

ותאמין לי אלי - אני כבר לא זוכר לכמה אתרים נכנסתי אבל המקום היחידי שבו רשום שצריך לשלם כזה מס זה באתר של המכס עצמו וגם שם באחד המקומות היה רשום משהו שזה רק לגבי פריט אחד שעולה מעל 1000 דולר או במידה ומדובר ביותר ממספר פריטים עד 1000 דולר - מתוסבך לאללה. יצאתי ממש מטומטם מכל העסק

אתה טועה ומטעה.

כאשר שולחים לך חבילה מחו"ל, מעל 50$ משלמים מכס!

כשאתה חוזר מחו"ל עם החבילה, אז מותר לך 200$ ללא מכס.

המס הוא 15%, ועוד מע"מ שצריך לשלם(17%).

אני לא יודע לגבי מעל 1000$, אף פעם לא יצא לי להתעסק עם סכומים כאלה...

פורסם

מקצת איסוף מידע וסקר שוק קטן שערכתי בעצמי - לא תמיד עדיף להזמין מחו"ל מאשר לקנות בארץ...

סה"כ כאשר מדברים על דברים בסדר גודל כזה - כדאי להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקנות מוצר בעיניים ובידיים מאשר מוצר בתמונה.

התחום הזה מתעורר בארץ, ווואלה, ופתאום אודיסון וזאפקו צצים כפטריות אחרי הגשם.

אם אתה מעוניין במגברים שלהם ויש לך את הממון - קנה בארץ. ההפרש במחיר הוא לא כזה משמעותי והקנייה בטוחה הרבה יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אודיסיון וזאפקו אלו לא חברות מיד - אנד, אלו חברות היי-אנד לכל דבר.

ואם אני קונה היי-אנד אני אשמח מאוד לקבל אחריות.

תבדוק מחירים בחו"ל, לעומת הארץ.

קח בחשבון את העדר האחריות ואת הסיכוי שתתפס (במקרה כזה תשלם מס+קנס - לא נעים).

שי.

פורסם

200 דולר בעקרון אין מכס

אתה טועה ומטעה.

כאשר שולחים לך חבילה מחו"ל, מעל 50$ משלמים מכס!

כשאתה חוזר מחו"ל עם החבילה, אז מותר לך 200$ ללא מכס.

המס הוא 15%, ועוד מע"מ שצריך לשלם(17%).

אני לא יודע לגבי מעל 1000$, אף פעם לא יצא לי להתעסק עם סכומים כאלה...

למה סתם לקפוץ? הוא כתב בפירוש ש"למיטב הבנתו" ו"יתכן ואני טועה".

קצת סובלנות ונימוס.

מה שכתבת נכון.

צריך להוסיף כי מוסיפים את מחיר המשלוח ואז בודקים אם זה מעל 50$. ומחשבים מס.

המס הוא בד"כ כ 33% על מוצרים כאלו. 15.5% על אקולייזרים. מידע נוסף יש באתר המכס בחלק של יבוא אישי.

לא תמיד משלמים מכס (מזל...)

רב החנויות לא מוכנות להצהיר על המוצר שעלה פחות מ 50$ כי אז אין יכולת לבטח. וכמו כן זה מעבר על החוק ובלי קשר את תשכח את מה שאמרתי לגבי חישוב המיסים (כולל דמי המשלוח)

לי ול-GREEN MONSTER יש הרבה נסיון בעניין ואני אומר זאת מנסיון אישי.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

לגבי כמה תשלם במכס:

אודיסון , מצא את הדגם :

http://62.219.95.10/y_ishi/DEGEM_Page.asp?SEIF=2041&TEUR_SEIF_REVERSE=%E1%EB%F8%EC+%EC%E5%F7%2D%F8%E1%E2%EE&CHEVRA=529&SHEM_CHEVRA=AUDISON

זאפקו :

http://62.219.95.10/y_ishi/DEGEM_Page.asp?SEIF=2041&TEUR_SEIF_REVERSE=%E1%EB%F8%EC+%EC%E5%F7%2D%F8%E1%E2%EE&CHEVRA=342&SHEM_CHEVRA=ZAPCO

אגב זה שאתה קונה את זה ביותר זול זה לא חשוב, המכס מחשב את המס לפי המחירים שרשומים אצלם.

בברכה,

קורווין.

• תוכן חדש...