Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

לאחר נסיונות לתקן את מערכת ההתזה הנוזלת (החלפת צינורות, סתימת חורים) קרה דבר מעניין: הפסיקו בכלל לצאת מים.

השינוי: אין רעש של משאבה עובדת לעומת כמה ימים לפני,וכמובן גם המתז האחורי שעבד, הפסיק.

אחרי שקראתי והשכלתי מכמה מאמרים בפורום. פירקתי לי פעם נוספת את הגלגל והפלסטיק שמגן מהבוץ ופירקתי את המשאבה. לפי השרשורים הבנתי שכדאי לבדוק את עבודת המשאבה בנפרד.

השאלה היא איך עושים את זה כי אין לי תקע מתאים?

אודה על כל עזרה.

יעקב

IMG_6036.jpg

IMG_6037.jpg

IMG_6038.jpg

IMG_6039.jpg

"כל מעשנו בחיים נובעים רק מאינטרסים"

פרידריך ניטשה

האינטרס שלי הוא להעזר באנשים ולעזור להם.

:lol:

פורסם

לפי התמונה שקע הקונקטור במשאבה הוא בעל 2 פינים. לדעתי מה שניתן לעשות הוא פשוט לסגור מעגל מול מקור 12 וולט מומלץ מצבר ובכך לראות אם המשאבה מתפקדת. מומלץ לחבר אותה לצינורית מיים/מקור מיים בחיבור ממנו היא שואבת על מנת שהיא לא תעבוד ריקה ואז אם היא טובה היא עלולה להישרף.

:)
פורסם

אם אתה מחבר 12V וזה לא עובד המנוע כנראה נשרף. פתח אותה ותראה.

ד"א המשאבה יכולה לעבוד גם בלי מים זה סה"כ מנוע שמבובב פרופלור.

פורסם

תודה חברים. יש לכם רעיון למקור מתח 12V חוץ מהמצבר?

פרידריך ניטשה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי אם כבר פירקת את המשאבה החוצה, לברר כמה עולה משאבה חדשה ולקנות כל עוד המחיר נורמלי. ככה לא יהיו לך יותר בעיות ממנה לכל החיים.

רק אם זה באמת יקר, אז לנסות לתקן אם אפשר.

עריכה: הוקדמתי בדקה...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חברים תודה. בדקתי ומצאתי שנאי של 12 וולט ששיך לראוטר. השאלה, איך אני מבצע את החיבור? לקחת שני חוטי נחושת, להצמיד כל אחד לפין אחר במשאבה ובצד השני פשוט להצמיד את שני החוטים לחיבור הגולוי של השנאי?

תודה.

יעקב.

פרידריך ניטשה

פורסם
חברים תודה. בדקתי ומצאתי שנאי של 12 וולט ששיך לראוטר. השאלה, איך אני מבצע את החיבור? לקחת שני חוטי נחושת, להצמיד כל אחד לפין אחר במשאבה ובצד השני פשוט להצמיד את שני החוטים לחיבור הגולוי של השנאי?

תודה.

יעקב.

כן, פשוט כמו שזה נשמע, אתה צריך לחבר את שתי החוטים שיוצאים מהשנאי לפינים במשאבה (כל אחד לפין אחר)

פורסם
כן, פשוט כמו שזה נשמע, אתה צריך לחבר את שתי החוטים שיוצאים מהשנאי לפינים במשאבה (כל אחד לפין אחר)

תודה. הולך לנסות. אמשיך לעדכן.

יעקב.

פרידריך ניטשה

פורסם

יותר פשוט לחבר נורה 12V לקונקטור ולנסות להפעיל את המתז. רוב הסיכויים שמנוע המשאבה שבק.

פתחתי בעבר משאבה כזו בדיוק, המנוע היה חלוד ומלא שבבי מגנט. עם קצת חוש תוכל להחיות אותו.

פורסם

חברים!

החלפתי את המשאבה בהצלחה ויצרתי פרוייקטון קטן.

כולכם מוזמנים לצפות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3079251#post3079251

תודה לכל המגיבים.

יעקב.

פרידריך ניטשה

• תוכן חדש...