Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני רוצה לרכוש סטרימר, ואני אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על אחד שמסוגל לקרוא כתוביות SRT.

השימוש העיקרי יהיה להזרמת סרטי HD עם תרגום בצד, והבנתי שיש סטרימרים שמסתדרים אך ורק עם תרגום מובנה להבדיל מאחרים שיודעים לבצע את הפעולה באופן אוטו'.

התקציב עד 800 ש"ח, יש סיכוי שאני ארכוש אותו מחו"ל אם זה משנה.

רב תודות =]

פורסם

אקסטרימר Pro עושה אצלי את העבודה מצויין , לא רק שקורא SRT גם התפריטים בעברית והממשק נוח ופשוט. יש אפשרות להוספת 2 הרד-דיסקים בפנים , ועוד 2 הרד-דיסקים בקופסא חיצונית.

אם אתה קונה בחול הייתי מציע לך לבדוק אם יצא הדגם החדש שאמור להיות שיפור משמעותי (מעבד חזק יותר וכו'.)

פורסם

פופקורן a210 יעמוד בדרישות שלך ויהיה יותר טוב מהאקסטרימר..

לי יש את הa200 שזה הדגם היותר ישן מעל שנה ואני מאוד מרוצה ממנו

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
ממליץ בחום על XTREAMER

פשוט מוצר מדהים. לא תתאכזב.

מנגן את כל סוגי הכתוביות

+1

שווה כל שקל, קורא את כל הפורמטים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

+1 לגבי הA-210

מכשיר חזק יותר מהאקסטרימר פרו אבל לא עומד בדרישות התקציב של פותח השרשור.

במחיר המבוקש, האקסטרימר פרו ייתן תמורה טובה לכסף.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

פופקורן a210 - עולה יותר מ-1000 ש"ח, ונראה לי שסטרימר זול יותר יעשה מעל ומעבר לשימושים שאני צריך את ההמכשיר.

רשמתם XTREAMER, אבל לאיזה דגם בדיוק התכוונתם - Xtreamer Sidewinder/Xtreamer iXtreamer..?

האם בסטרימר של XTREAMER יש אפשרות לשנות את הפונט של הטקסט, ובנוסף לזה להגדיל ולהקטין את הגודל?

רב תודות לכם!

פורסם

היות וגמני מחפש סטרימר, שאלה למשתמשי אקס סטרימר פרו: ראיתי באתרים קצת הערות על בעיה עם כתוביות ותקיעה שלו מידי פעם, בעיקר בסרטים באיכות DVD ומעלה. האם נתקלתם בזה?

לפותח השרשור: אם זה רלבנטי, ראיתי היום במקומון פרסום של רשת טרקלין על מכירת אפקס MS300 שנראה לי מועמד מתאים עבורי, ב-600 ש"ח כולל אנטנה תקן N (שלוקחים עליה עןד 100 ש"ח). את הפופקורן אפשר להשיג גם בפחות מאלף ש"ח. שקול אם אתה צריך דיסק בפנים או עדיף כונן חיצוני שיכול לשמש גם למטרות אחרות ונוח יותר לנייד אותו, אם זה נדרש.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אני צופה אחת לשבוע לפחות בסרט ב FULL HD 1080

מעולם לא נתקע לי המכשיר ומעולם לא היה בעיה בכתוביות.

חשוב אבל לעדכן FIRMWARE כל פעם שמוציאים (שזה להעתיק את זה על דיסק און קי או כל דרך אחרת שאתם מעבירים מדיה, ולגשת בתפריט לעדכון.. קליל ביותר)

פורסם

אני בכל מקרה התכוונתי לאקסטרימר PRO , אותו ניתן לראות בלינק המצורף:

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9126&perur=1&t=40

הפופקורן עולה פחות מאלפייה אבל ממש קרוב , חוצמזה, תוסיף לזה כבל HDMI איכותי וכונן קשיח פנימי ואתה כבר במחיר כמעט כפול (במקרה שלי זה היה: 900 ש"ח על הA-210 ועוד 440 ש"ח על כונן פנימי 2TB של WD מסדרת GREEN ועוד משהוא כמו 350 ש"ח על כבל HDMI של מונסטר מדגם M2000)

האקסטרימר פרו מטופח נהדר ע"י קהילת משתמשים נרחבת בישראל ויש לו עדכונים והרבה אנשים שיכולים לעזור איתו,

יש את פורום "מזרימי מדיה" באתר hometheater.co.il ובו משתמשים רבים ומדריכים רבים בנושא הסטרימרים של החברה.

בהצלחה.

:-D

גילוי נאות: אני עובד רשת "באג" , את האקסטרימר ניתן למצוא גם במקומות אחרים אם אני לא טועה , אם כי באג יבואנית ומפיצה רשמית..

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...