Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר MG VVC

רועי לוי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אח שלי מעוניין לרכוש את הרכב הזה

הרכב שנת 97

עכשיו רציתי לדעת כמה דברים לגביו..

אי הרכב מבחינה כללית?

מנוע שילדה מתלים

האם יש לו ביקוש?

האם משלמים על רכב כזה מחירון?

אחזקה וטיפולים?-יקרים???....

האם הרכב הזה שווה בדיקה בכלל(לפני קנייה) או שעדיף לוותר ולעבור לחפש רכב אחר.

ועוד כל מיני דברים שתוכלו לעזור לי בהם..

תודה:)

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

פורסם

במילה אחת - הרפתקאה!

נושא התחזוקה ואיכות ההרכבה אמורים להטריד אותך במיוחד - יש כאן סיכוי ענק להוצאות שוטפות גדולות וקשיים במציאת מקום עם מומחיות נאותה לטיפול!!!

כמו כל מכונית ספורטיבית, ההיסטוריה של הרכב צריכה להטריד אותך מעל למקובל ברכב אחר - תאונות, בלאי מכני מואץ...

ככלל, המכונית תוכננה בצורה שיכלה להעניק חווית נהיגה לא רעה. אבל ממקור ראשון שהחזיק אחת כיד ראשונה, עוד בהיותה חדשה, נושא הטיפולים ואיכות ההרכבה העיבו יותר מדי.

מחיר? לפי השגעון הרגעי של שני הצדדים!

אני לא מתייחס בהרחבה לביצועים וכד' - את זה ניתן למצוא בהרחבה בגוגל למשל...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כמו שחבר שהכיר מקרוב את האוטו תיאר:

"אוטו שתוכנן בחצי שעה במקום חצי שנה לפחות"

.I'm a blocked user

פורסם

שלום לכולם

MG רובר(MORRIS GARAGE ) מכונית ספורט בריטית קטנה ומהנה,ישנם 2 דגמים MGF ו MG VVC . וכאן אני אתייחס למנוע השני עים התיבה הידנית, 1.8 רוחבי מרכזי 16 שסתומים 143 כס והנעה אחורית כמקובל .מיתלים- עצמות עצה כפולות עים מוט מייצב בשילוב בולמי הידרוגז, שילדה מהנה אבל ההיגוי פגום משהו וההגה לא מתקשר כנידרש ממכונית רודסטר,אחזקת הרכב גבוהה עקב הנדסת אנוש לקויה והדבר מיתבטא בחלקים טיפולים ואפשרות הגישה למנוע .בגדול מכונית ספורט בריטית חמודה בעלת מנוע מרכזי וביצועים טובים(7.7 ל-100)אבל איכות ההרכבה הבריטית .בנייה לקויה.ואמינות מפוקפקת(סידרת K של רובר ידועה בראשי מנוע שהיתפוצצו עקב בעיית היתחממות הנובעת מצינורות מים המתוחים מהרדיאטור בקידמת הרכב לבין המנוע במרכז.לגבי המצב בארץ אני יכול לאמר שרובם במצב ירוד עים תחזוקה לקויה והמחיר כבר דבר שיש להיתמקח מול המוכר.עוד אתר שיכול לזרוק אור על הרכב הוא WWW.CARSURVEY.CO.UK

WWW.RELIABILITYINDEX.CO.UK

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

אז לפי מה שאתם אומרים כדאי להגיד לו שירד מהאוטו

הוא סה'כ מחפש רכב יפה נוח לנהיגה יומיומית והעיקר שלא יעשה בעיות!!!!

יש לכם הצעות לעוד רכבים בסגנון הזה...???

(של הMG)

פורסם

שבוע טוב לכולם

אני גם מיצטרף לקודמי וממליץ על הMX5 ,מנוע 1.8 עים 140 כס הנעה אחורית והיגוי פנטסטי,הרכב מהנה מאוד לנהיגה ובעל הגה מתקשר ואמינות גבוהה,המיאטה היא מכונית הספורט הנימכרת ביותר בעולם וקיבלה שבחים בכול מבחן דרך אפשרי.לגבי המצב בארץ(ובהיתחשב שאנו מדברים על הדגם הראשון ) יש צורך לחפש היטב מכיוון שישנם המון מכוניות שהחזירו את נישמתם לבורא,פגיעות שילדה, ואחזקה לקויה, בעבר נימכרו המכוניות הרבה מעל המחירון אולם כיום ובמיוחד עקב עליתו של הדגם החדש ,המחירים היתמתנו קצת וניתן לרכוש אותה גם במחיר מחירון אני אישית חושב שה-MG יותר יפה וביצועיסטית ואין חוויה יותר מהנה מצליל מנוע מאחרי הגב (מנוע מרכזי) אבל זה רק אני

פורסם

זה בסדר גודל של אותו מחיר???

המיאטה והMG?????

אולי רנו מגאן קפוה????

מה אתם אומרים עליה??

פורסם

מה המחיר של המיאטה?

אני חשבתי על הרובר בערך בסכום של50K

גם המיאטה עולה בסביבות המחיר הזה.

???

מה לגבי רנו מגאן קופה

(לא לשכוח שאחי לא ילד והוא לא מחפש להיות הרבה במוסך-אם בכלל והוא רוצה רכב מפנק אמין וטוב!)

איך היא?

פורסם

המיאטה מעט יותר יקרה אתה יכול לבדוק אצל מר לוי. בקשר למגאן קופה אין בכלל מה להשוות בין רודסטר פתוחה לקומפקטית פושרת

פורסם
מה המחיר של המיאטה?

אני חשבתי על הרובר בערך בסכום של50K

גם המיאטה עולה בסביבות המחיר הזה.

???

מה לגבי רנו מגאן קופה

(לא לשכוח שאחי לא ילד והוא לא מחפש להיות הרבה במוסך-אם בכלל והוא רוצה רכב מפנק אמין וטוב!)

איך היא?

במצב הזה - לא MG ולא מיאטה!!

מפנק ואמין...שילך על 1600 אוטומאטי (יש צורך שאפרט את ההיצע?)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מאזדה לאנטיס אוט', מפנק ואמין!!!

הדרישות שלו קצת מתנגשות ברצון לרודסטר כדוגמת MG.

מאזדה מיאטה, רודסטר, הנעה אחורית, אמינות טובה! בדוק כמה היא שווה במחירון!

• תוכן חדש...