Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני חודש לערך התחילה לי בעיה במעבר של ההילוכים ברכב, כאשר פעם בכמה ימים במעבר שבין הילוך שני לשלישי ההילוך לא היה עובר, הסל"ד היה עולה ורק אם הייתי מושך אותו אחרי כמה פעמים הוא היה קופץ ומשתחרר.בעיה זו הייתה קוראת פעם בכמה זמן, בד"כ בבוקר או אחרי שהרכב נח זמן מסוים.

לפני שבועיים הכנסתי את הרכב למוסך מורשה שאמרו לי שהבעיה בגיר ושזה צריך לעלות לי 12000 ש"ח לשפץ. החלטתי לבדוק את עצמי כי המחיר נראה לי מוגזם ואני לא בטוח אם זה בעיה בגיר ולא שמן או מחשב או משהו אחר...

האם מישהו יכול לעזור לי, האם המחיר הזה ריאלי? האם באמת זה גיר?

האם אתם יכולים להפנות אותי למישהו אמין?

ברצוני לציין שמאתמול הרכב פשוט לא מוכן לעבור מהילוך שני לשלישי ולכן אני לא נוהג בו כרגע ופשוט לא יודע מה לעשות...

אשמח לעזרה

פורסם

הגיר ברכב שלך נכנס למצב חירום ויש תקלה כלשהי שבגינה הגיר מחליק.

לא ציינת את איזור מגוריך אבל אם אתה מאיזור המרכז יש 2 אפשרויות מומלצות מצויינות לאן לגשת לאבחון:

א- בת"א יש את מוסך רון בנמצא ברחוב המסגר -לא מוסך מורשה אבל מתמחה בכל רכבי VAG.

ב- בפ"ת יש את המכון לגירים אוטומטיים י.ס גירים אוטומטיים ושם פנה לספי /יניב.

אם אתה מאיזור אחר,ציין מהיכן ודאי יש כאלו שמכירים מקומות נוספים מאיזורים שונים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לילה טוב

הבעיה מוכרת בגולפים הנ"ל ובפולקסווגנים בפרט.בשל מזג האוויר,טמפ' שמן הגיר מרקיעה שחקים,והקולר המצחיק(ראיתי אותו והוא פיצפון) המותקן ברכב לא מקרר מספיק את השמן,ולכן הגיר מחליק.

אני ממליץ בחום אם אתה גר באיזור המרכז לפנות ליורם ממוסך אדמונד שבאיזור התעשייה בחולון או למוסך רון ברח' המסגר בת"א על מנת להתקין קולר חיצוני.

מה שמוזר הוא שאתה אומר שדווקא בבקרים הדבר קורה,אחרי שהרכב נח.

ייתכן ויש בעיית נוספת,אולי בחיישן שאמור לשמור על הגיר במצב התחממות ולהכניס אותו למצב חירום-מצב בו הרכב "ננעל" על הילוך חירום עד להתקררות השמן.

אגב,אל תתייחס למה שנאמר במוסך המורשה,הם הרחיקו לכת.

פורסם

תודה למי שהגיב,

דרך אגב אני מאזור תל אביב

אשמח לתגובות נוספות, האם לדעת מישהו מכם זו בעיה בגיר ודרוש שיפוץ?

פורסם

בוקר טוב.

הערכתי שהרכב לא זקוק לשיפוץ גיר.

פנה לרון ממוסך רון,שהוא גם חבר הפורום,ותאמר שהופנית מהפורום.הוא יעשה בדיקה ותסמוך עליו שייתן לך את התשובה המדוייקת.שאל אותו גם לגבי החלפת שמן גיר ועל התקנת קולר חיצוני.

חזור לעדכן,בהצלחה.

פורסם

שלום

ידוע שבדגם הנ"ל יש בעיה בגיר הטיפ', לכן כמו שהמליצו לך סע לרון הוא תותח, פתר בעיה דומה ב V5 שלי.

ניסית לאפס את המחשב ?

בברכה אסף.

פורסם

בתור אחד שיש לו בדיוק אותו רכב גם אני שמעתי רבות על הבעיות בגיר אבל בדרך כלל הבעיה היא מעבר מהילוך ראשון לשני , הרכב בדרך כלל נתקע על הילוך ראשון עד שהוא "משתחרר" .

בקשר לתיקון יש לי שני חברים בעלי רכב זהה שתיקנו את הבעיה בסכום נמוך בהרבה (7000-8000) אבל לא במוסך מורשה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

שאלתי את חברים שלי על הבעיה בגיר אצל אחד היא הופיעה ב50 אלף קילומטר ולאחד ב62 אלף קילומטר בכל מקרה אצל שניהם הבעיה הייתה מעבר מהילוך ראשון לשני , הרכב נוסע על הילוך ראשון ומסרב לעבור הילוך.

מקווה שזאת לא הבעיה שלך כי זאת בעיה שדורשת החלפת גיר.

כמה קילומטרים הרכב עשה ? סתם לידע כללי כי אני עוד לא נתקלתי בבעיות (הלכתי לדפוק על איזה קרש שלוש פעמים)

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לידע כללי.

האם זה אותו גיר כמו שיש בפאסאט 2.0 ו 1.8T מהשנים 2003~2004 ?

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...