Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A3 שנת 2006 או גולף tsi שנת 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

זקוק לעזרה דחופה בנוגע לרכישת רכב. ההתלבטות היא בין גולף tsi חדשה מהחברה: מנוע 1.4 שני מגדשים 140 כ"ס, גיר DSG, לבין Audi A3 שנת 2006 מנוע 2000 דגם attraction.

אני מודע להבדלים הקשורים להנאה אישית מכל אחד מהדגמים, אולם אודה על חוו"ד דעתכם בנוגע ליתרונות וחסרונות של כל דגם.

המחיר, ככל הנראה זהה פחות או יותר (ברמת אבזור בסיסית של הגולף).

תודה,

אבי

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי הולך על הגולף המוגדשת- גם יפה, גם אופה וגם חדשה עם אחריות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

גולף לדעתי, אני בגישה שאין כמו לקנות חדש מהניילונים. בנוסף לפי הנתונים שמפרסמת פולסוואגן אם אתה מחפש את התאוצה והזריזות אם אני לא טועה הTSI יותר מהירה ב0 ל100 מגולף 2.0FSI וכך גם אני מאמין שהיא לא נופלת מהאוודי מנוע 2.0.

מבחינת מראה גם הTSI מאוד יפה (הניקלים על הפסי קישוט פשוט הופכים תאוטו מגולף רגיל ליצירת אומנות לדעתי) ולא הייתי מעדיף את האוודי עליה מבחינת מראה גם. עוד דבר ששכחתי להוסיף, אם אתה מעוניין אי פעם לשפר את האוטו למרות שחבל לשפר אוטו מהחברה ולהסתכן בלהפסיד את האחריות עליו הגולף עדיף היות והיא מוגדשת.

פורסם

גולף. מנוע חדשני, חזק,תיבת DSG וכח זמין בכל סל"ד והרכב חדש! האודי כמובן אחל'ה אוטו, אבל הוא כבר שנתיים על הכביש וגם אם תמצא אחת במצב מצויין אפילו, זה לא אותו דבר כמו אוטו חדש.

פורסם

אני מכיר את ה-A3 2.0T.

ההתנהגות טובה.

ההגה מנותק ברמה כזו שפשוט לא מזמינה נהיגה נמרצת, והצמיגים רחבים הרבה יותר מדי.

על פניו ובלי להכיר אף אחת מהמכוניות באופן אישי, לא רואה שום סיבה להעדיף את ה-A3.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הגולף עדיפה לעניות דעתי .

אלטרנטיבות ? , תלוי במה אתה מחפש , פרט ונשמח לעזור.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ובכן לגבי אלטרנטיבות, השאלה הגדולה היא האם לא כדאי להוסיף סכום מסוים (5k) ולרכוש "משפחתית גדולה". קריא: מונדיאו חדשה, מזדה 6 חדשה, אקורד חדשה (בקרוב) וכו'.

ברור לי שאחנו מדברים על סגנון שונה לחלוטין והבעיה היא שאני לא רוצה להקריב את הדינמיות וחוויית הנהיגה של של המכוניות הספורטיביות (A3/גולף).

פורסם
ברור לי שאחנו מדברים על סגנון שונה לחלוטין והבעיה היא שאני לא רוצה להקריב את הדינמיות וחוויית הנהיגה של של המכוניות הספורטיביות (A3/גולף).

שיהיה ברור לך שלא מדובר על מכונית ספורטיבית, והיא גם לא יועדה להיות כזו.

היא תיתן לך את הכל, יופי, אופי, פוזה והמון הנאה בכל לחיצה על הגז, אבל היא לא ספורטיבית. היא איכותית כמו שרק גולף יכולה להיות.

היום כבר יש שתי רמות גימור, כך שאם גג ומגנזיום ועוד כמה צעצועים לא מעניינים אותך, המחיר סביב 141K, לעומת המאובזר, 157K.

לגבי אלטרנטיבות, לא ברור מה הצרכים שלך, האם אתה צריך רכב גדול, עם תא מטען גדול, או שרכב קטן מספק אותך.

גילוי נאות: הכותב הוא בעלים של גולף tsi כבר 5 חודשים, ולא מפסיק לחייך.

פורסם

כמה דגשים ותיקונים קלים :

גולף TSI אכן זריזה יותר מה2.0 .

מפיקה 140 כ"ס אך מומנט גבוה יותר מה150 כ"ס של ה2.0 וכבר בסל"ד מאוד נמוך וכמובן גיר הDSG..

הרכב עולה 142000 ש"ח בגרסת הטרנדליין ו156000 ש"ח בגרסת הEMOTION.

נכון להיום נמכרו כל הרכבים וזמן ההמתנה עומד על כ3 חודשים במידה ותהיה מעונין.. - שווה בדיקה במידה ולקוח מבטל הזמנה.

במידה ותרצה עוד פרטים יותר מעמיקים אשמח לעזור בה"פ.

בהצלחה.

עומר.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

השערורייה האמיתית היא שרחוב לידי ראיתי אחת כמו שלי, ואפילו באותו הצבע. זו ממש רשלנות שלך עומר, שלא הקפדת על הייחודיות שלי בשכונה ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני לא הכי חובב גולף, אבל במקרה שלך היתי הולך על הגולף,

אם יש לך בחירה לקנות רכב טוב חדש אז לך על זה.

אבל בכללי היתי מעדיף את האודי, יותר מהנה לדעתי ופחות מסורבלת.

• תוכן חדש...