Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכל חברי הפורום.

שמי אלי ואני חדש בפורום.

כרגע אני נוהג על מאזדה 3, 1.6 (שנת 2005) והגעתי לשלב שהיא פשוט משעממת אותי.

אני מחפש רכב מהיר, עם סממנים ספורטיביים כמו: מהירות, כוח, אחיזה טובה, התנהגות כביש.

עוד דברים שחשובים לי שיהיו אך לא קריטים כמו שציינתי לעיל הם: חיסכון מסויים בדלק, בטיחות ממוצעת פלוס, עלות טיפולים ממוצעת וסחירות.

ידוע לי שהדרישות הן רבות וסביר להניח שלא אמצא את כולן ברכב מסויים. אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי ולקלוע ברכב שהכי מתקרב לדרישות שציינתי.

נ.ב - רכב משומש לא בא בחשבון אלא רק חדש מהסוכנות!

תודה רבה, אלי.

פורסם

הכוונה לרכב חדש? סיוויק 1.8 אוטומט עם 140כ"ס עולה בדיוק 130K. ידני אפילו זול יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בגלל שאתה מגביל את עצמך לרכב חדש אתה לא תמצא משהו יותר מרגש ממשפחתית/קומפקטית 2 ליטר.

לדעתי המכונית שהכי תתאים לך היא מאזדה 3 האצ'בק צהובה/שחורה עם מנוע 2 ליטר.

פורסם

golf TSI

באמת שאין צורך להרחיב מעבר לזה. שמה בכיס הקטן מבחינת מהירות וזריזות כל רכב אחר בתקציב.

לגבי אחיזה: אתה תצטרך לשפר בולמים וצמיגים - תלוי בתקציב שלך.

לגבי חיסכון: הכי טוב. בעיר בנסיעה רגועה כמו 1400, בנסיעה "לוחצת" כמו 2200 :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הגולף TSI החדשה כמעט בהישג ידך ולדעתי היא תתאים בול לדרישותיך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ממליץ בחום כמו קודמיי על ה-TSI. לצערך, אני משריין את החתיכה האחרונה שנותרה במלאי :( (ובשבוע הבא סוגר עסקה).

המשלוח הבא יגיע רק בחודש יוני (!!!) ארצה.

דבר בכל זאת עם עומר מהפורום (נציג מכירות של פולק' שבמקרה עובד שם), תעשה נסיעת מבחן על הרכב ותיווכח בעצמך ליכולות של הרכב הנדיר הזה.

Twincharger Stratified Injection

• תוכן חדש...