Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הגיע הזמן להחליף את המאזדה 3 אשר בבעלותי כבר כמעט 3 שנים. רציתי רכב יותר מפולפל, מהיר יותר, חזק יותר עם חזות מעט קרבית.

שמתי לב בכמה אתרים שללאון קיימת גרסת טורבו של 1.8, רציתי לדעת אם היא עדיין או כבר נמכרת בארץ? האם הגרסה הזו מומלצת? מחלות כלשהן? יתרונות/חסרונות לכאן או לכאן?

האם בתקציב של בסביבות ה-150K ישנו רכב אחר אולי שאתם ממליצים עליו?

נניח שהדגם של הליאון נמכר בארץ, האם לפי דעתכם אפשר לדבר איתם על המחיר ולקבל הנחה מסויימת? פשוט ראיתי שהיא עולה 160K ומבחינת התקציב אינני רוצה לעבור את ה-150K בשום אופן ואף ללכת יותר דרומה אם תהיה אופציה מעניינת יותר ומומלצת יותר.

נ.ב - שמתי לב שמחיר הגולף TSI צנח ב-20K! מה דעתכם עליה? (ידוע לי שהיא לא ידנית אך אם יגידו לי לבחור אני מעדיף אוטומט על ידני כיון שאני גר בת"א).

תודה מראש לכל העוזרים.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

הלאון טורבו קיבל שידרוג מטה מבחינת מחיר, מנוע, גלגלי 16" ואבזור, וחזר למנוע ה 1.8T הישן, האמין והטוב, לדעתי, חבילה מצויינת ביחס למחיר, אם כי הייתי "מתאמץ" קצת ל TFSI, ואולי ל FR, שם התמורה בהחלט נאה !!!

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
הלאון טורבו קיבל שידרוג מטה מבחינת מחיר, מנוע, גלגלי 16" ואבזור, וחזר למנוע ה 1.8T הישן, האמין והטוב, לדעתי, חבילה מצויינת ביחס למחיר, אם כי הייתי "מתאמץ" קצת ל TFSI, ואולי ל FR, שם התמורה בהחלט נאה !!!

ליאור

ליאור, זה המנוע הישן? רק עם 16 שסתומים עכשיו???

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

אני בעלים של TSI ואני מאוד מרוצה. הגיר והמנוע מצוינים (טפו טפו טפו), וגם ההעברה הידנית (טיפטרוניק) עובדת מעולה. איכות החומרים וההרכבה היא כמובן מעולה. הרכב, כפי שוודאי ידוע לך כבר מנתוניו, זריז מאוד וחזק כבר מסל"ד נמוך. בנוסף, היתרון הוא שבנסיעה רגועה הוא גם חסכוני מאוד (כשאשתי נוהגת בו הוא צורך 1:14). גם הביטוח שלו (דרך VW) היה לא יקר (אבל כמובן שלא נצטרך...).

כשאתה מדבר על צניחת המחיר, שים לב האם זה כולל את חבילת האבזור של סאן-רוף וכו' (נדמה לי שלא).

לדעתי הליאון מכוערת מבפנים ומבחוץ, אבל זו רק דעתי. ואם היא ארוכה יותר מהגולף (לא בדקתי) אז תזכור שאתה גר בת"א :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ליאור, אתה טועה - מדובר במנוע החדש.

למנוע היוצא היו 20 שסת' - לחדש יש 16 שסת'.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

bar72 - למה התכוונת שדברת על צניחת המחיר? לגולף TSI או ללאון? ידוע לי שקיימת רק גרסה אחת ל-TSI והיא ה-EMOTION - תקן אותי אם אני טועה...

פורסם

אתה טועה :-)

TERNDLINE עולה 141; ה- EMOTION (כמו שלי) עולה יותר...

עומר, חבר פורום, עובד שם כסוכן מכירות והוא יוכל לעזור לך.

פורסם

נכנסתי.באתר אין שום איזכור לגבי גרסת ה-EMOTION אלא רק לגרסת ה-TRENDLINE. יכול להיות שכבר לא מביאים את גרסת ה-EMOTION של ה-TSI לארץ?!

פורסם

אל ייצר לך :-) לא אמרתי שיש שם מחיר, רק שקיימת גרסת אבזור עם התוספות של חלון בגג וכו'.

בשביל המחיר כנראה שתצטרך להתקשר, או לבקר באולם, הם כנראה לא מפרסמים זאת באתר. טלפון לסוכנות אינו מאמץ גדול במיוחד...

• תוכן חדש...