Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי clarion dxz788rusb בזמן שאני שומע דיסקים אז לפעמים הHU קופץ לתחנה בערבית ונשאר עד שאני משנה חזרה למצב CD.

פורסם

תבטל פונקציית TA במכשיר.

לחילופין, תעבור לאיזור בו לא נקלטות תחנות ערביות.

לחילופי חילופין, תקוף את משדרי התחנה בטילי א"ק או ק"ק (יקר ובזבזני, אבל יעיל).

פורסם

lol

פעם אחת קרה לי שנסעתי ברכב של חבר,

ופתאום השתלטה תחנת רדיו ערבית על הרדיו במכשיר, ולא היה שום אפשרות לשנות את זה

או לשמוע את התחנה או לכבות את המכשיר. אחד משניהם:lol:

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

ארנון קרעת אותי..

אבל למה לתקוף, אבל? אפשר מאד להנות עם מוסיקה כזו.. בטח אם אתה בסיני..

בקיצור כנראה שפונקציה נלחצה לך בטעות, או שאחד הלחצנים "נתפס" קצת, תוודא שכל המתגים חופשיים.

פורסם

תעשה חיפוש לגבי time alignment :) סתם, מדובר בפונקציה של הקפצת דיווחי תנועה, בארץ זה לא שמיש, אז בני דודנו חושבים שזה מגניב לשמוע פתאום את לד זפלין עושים דואט עם פריד אל אטראש.

בשיפוצים

פורסם
תודה הבעיה הייתה בפונקצית הTA אפשר הסבר קצר מה הפונקציה הזאת?
הרדיו שלך תומך בתקן RDS - זהו תקן שמאפשר לתחנת הרדיו לשדר מידע שנקלט ומפוענח במקלט הרדיו שלך.

אצלנו בישראל עושים בתקן הזה בעיקר שימוש פרימיטיבי כדי להציג את שמה של התחנה על המסך, אבל התקן מאפשר גם פונקציות שימושיות אחרות (שכאמור אינן בשימוש בארץ).

אחת מהן היא TA - Traffic Announcement. כאשר תחנה רדיו מתחילה להקריא דיווח תנועה (או דיווח על חסימה לא צפויה בכביש בגלל תאונה), היא משדרת את אות TA. אם הנהג ברכב לחץ על כפתור TA (כלומר סימן שברצונו לקבל דיווחי תנועה מתפרצים) האות הזה גורם למקלטי רדיו לעצור את ה CD\קלטת ולעבור לשידור.

ברגע שמסתיים דיווח התנועה, התחנה מפסיקה לשדר את אות TA, והמקלט ברכב חוזר לנגן את ה- CD.

בישראל לא עושים שימוש באינדיקציה הזו. חלק מהתחנות לא משדרות אותה לעולם. חלקן משדרות אותה כל הזמן, ללא קשר לתכנים.

למעוניינים, עוד על RDS.

פורסם

מזל שבישראל לא עושים בזה שימוש, אחרת עם פונקציה כזו אקטיבית, לא היית שומע ברצף שיר אחד כמו בנאדם, מבלי שיתפרצו לך דווחים כאלו..

בטח היה גם נמצא הישראלי התורן - שהיה מקים סטארט-אפ לפרסומות מתפרצות תמורות דיסקים חינם או משהו..[כל הזכויות שמורות..]

פורסם

מצטער שאני מתעלק על השירשור אבל למשל אצלי באלפיין 9887 כל הפונקציות של הרדיו מכובות ועדין מדי פעם קופצות לי תחנות רדיו בערבית בזמן שאני שמוע cd.

מישהו אולי יודע איך אני פותר את הבעיה?

• תוכן חדש...