Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המשפחה בת 5 נפשות. 3 ילדים בבוסטרים/כסאות תינוק. מחפשים כמו הרבה אחרים כאן רכב 7 מקומות בתקציב של 80,000 ש"ח עם הדרישות הבאות:

1. בטיחותי

2. נח

3. אמין

4. חסכוני עד כמה שניתן.

5. אופציה לניתוק כרית אויר של נוסע.

אופציה של 7 מושבים (יותר נכון דרושים 6) דרושה לשינוע נוסע נוסף מפעם לפעם, וחוצמזה על מנת להקל על "ילדי הבוסטרים" לחגור את עצמם לבד (יושג אם בין הכסאות יישאר מרווח ולא יוצמדו אחד לשני).

המחשבות כרגע הם בכיוון

שברולט קפטיבה דיזל 07-08

קאיה קרניבל דיזל 07-09

פורד אסמקס/גאלקסי 08

אשמח לקבל חוות דעת על כל אחד מהרכבים הנ"ל, כמו כן פתוח לאופציות נוספות.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום,

מניסיון של 3 שנים על קיה קרניבל (2007), אתה לא תעשה בחירה יותר נכונה מלקנות את הרכב הזה.

נתחיל מזה שהוא תואם לכל הדרישות שלך.

*אמין ונוח במיוחד,חזק וצריכת הדלק שלו סבירה לגמרי (אני מדבר על הדיזל).

*כל הכיסאות ניתנים להתאמה שלך (ניתן להוציא החוצה).

*שליטה נפרדת על המזגן מקדימה ומאחורה.

ממליץ בחום לקנות אך ורק קיה קרניבל 2.9 דיזל CRDI, הרכב שלנו נקנה עם 50K ק''מ(לאחר 3 שנים מהשכרה) וכיום הוא נוסע עם 180K ובלי עין שום תקלה חוץ מטיפולים תקופתיים ומזגן אחד שהלך פיייפן (הרכב תיירותי נוסע רק עם מזגן לים המלח ואילת).

הרכב פשוט סוס עבודה.

.

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

מניסיון עם ה S_MAX תגלה שלא שכחו את הנהג... וגם הוא יכול להנות. בנושא זה היא מובילת הקטגוריה.

המכונית נוחה ורחבה. שלושת המושבים בשורה השניה הם נפרדים וניתנים לקיפול בודד, מה שמגדיל מאוד את הפרקטיות.

צריכת הדלק בעיר ל דגם ה 2.3 שהיה בשנת 2008 היא בערך 7 ק"מ/ל ומחוץ לעיר 10-12 ק"מ\ל.

עד כמה שאני יודע בדגם של 2007 היה מזגן חלש יחסית אשר שודרג בשנת 2008. אני לא יודע איך לודא שבמכונית שאתה רוכש תבטיח שהמזגן שופר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
שלום,

מניסיון של 3 שנים על קיה קרניבל (2007), אתה לא תעשה בחירה יותר נכונה מלקנות את הרכב הזה.

נתחיל מזה שהוא תואם לכל הדרישות שלך.

*אמין ונוח במיוחד,חזק וצריכת הדלק שלו סבירה לגמרי (אני מדבר על הדיזל).

*כל הכיסאות ניתנים להתאמה שלך (ניתן להוציא החוצה).

*שליטה נפרדת על המזגן מקדימה ומאחורה.

ממליץ בחום לקנות אך ורק קיה קרניבל 2.9 דיזל CRDI, הרכב שלנו נקנה עם 50K ק''מ(לאחר 3 שנים מהשכרה) וכיום הוא נוסע עם 180K ובלי עין שום תקלה חוץ מטיפולים תקופתיים ומזגן אחד שהלך פיייפן (הרכב תיירותי נוסע רק עם מזגן לים המלח ואילת).

הרכב פשוט סוס עבודה.

.

ראשית תודה על התגובות. אפשר לקבל עוד קצת פרטים על הקרניבל? האם קיימת בקרת יציבות בכל הדגמים? מה צריכת הדלק שאתה משיג בתוך מחוץ לעיר?

פורסם
מניסיון עם ה S_MAX תגלה שלא שכחו את הנהג... וגם הוא יכול להנות. בנושא זה היא מובילת הקטגוריה.

המכונית נוחה ורחבה. שלושת המושבים בשורה השניה הם נפרדים וניתנים לקיפול בודד, מה שמגדיל מאוד את הפרקטיות.

צריכת הדלק בעיר ל דגם ה 2.3 שהיה בשנת 2008 היא בערך 7 ק"מ/ל ומחוץ לעיר 10-12 ק"מ\ל.

עד כמה שאני יודע בדגם של 2007 היה מזגן חלש יחסית אשר שודרג בשנת 2008. אני לא יודע איך לודא שבמכונית שאתה רוכש תבטיח שהמזגן שופר.

לא ידעתי שיש אסמקס 07. תודה על המידע. בנוגע למשפט הראשון אז לדעתי לרכב מסוג זה אין שום משמעות לחווית הנהיגה, כי כשאני נוהג אני שוכח את ה"נהג". ל"נהג" יש משהו אחר...

פורסם

לכל הדגמים לפי מה שאני יודע יש ESP.

צריכת הדלק היא:

עירונית-8.5.

בין עירונית-14.5.

(CRDI DIESEL 2.9)

הצריכה היא הצריכה האמתית ולא לפי היצרן.

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם
לדעתי לרכב מסוג זה אין שום משמעות לחווית הנהיגה, כי כשאני נוהג אני שוכח את ה"נהג". ל"נהג" יש משהו אחר...

אני שמח בשבילך שיש לך צעצוע אחר.

דווקא בגלל שאתה מאלה שיודעים שמכונית יכולה להנות, תוכל להעריך את ההיבט הייחודי הזה שקיים רק בפורד.

פורסם
אני שמח בשבילך שיש לך צעצוע אחר.

דווקא בגלל שאתה מאלה שיודעים שמכונית יכולה להנות, תוכל להעריך את ההיבט הייחודי הזה שקיים רק בפורד.

רכבים כאלה קונים לרוב בשביל טובת הנוסעים ולא הנהג...

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם
רכבים כאלה קונים לרוב בשביל טובת הנוסעים ולא הנהג...

עזוב.. ה S_MAX לא בשבילך...

פורסם

אם כבר מיניוואן אז לא עדיף ללכת על הפורד גלקסי FULL SIZE

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

לא צריך להיפגע. את האס מקס לא ייצא לי לראות עדיין, אך את הגאלקסי ראיתי. בטוח כי האס מקס רכב נהדר, יש לו בעיניי יתרונות גדולים יותר מהנאת הנהיגה, ולכן הפך לאחד הפייבוריטים. זה מאד נחמד לנהוג ברכב כזה, אך אם לנוסעים לא יהיה מספיק טוב, לא תהיה לך שום הנאה מהנהיגה אם 3 ילדים יצרחו לך מהמושב האחורי.... נראה גם לפי דבריך שהחשש של רבים בשירשורים קודמים שקראתי לגבי צריכת דלק, לא נוראית כ"כ.

פורסם
נראה גם לפי דבריך שהחשש של רבים בשירשורים קודמים שקראתי לגבי צריכת דלק, לא נוראית כ"כ.

הצריכה היא כמובן נגזרת של אופי הנהיגה - אם אתה מה"לוחצים" תוריד ממה שרשמתי 10%. וכל זה בתנאי שאתה לא חורג מגבולות המהירות המצולמת...

הנתונים שרשמתי משקפים נהג שנוהג בלי להפריע לתנועה...לא אחד ששם ביצה בין הרגל לדוושה.

• תוכן חדש...