Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי אופנוע שנת 67 (תמונות)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הייתי בחילופי תלמידים בגרמניה ולגרמני שאירח אותי יש אופנוע שלפי דבריו נבנה ברוסיה בשנת 67 ויש לדגם גם גרסאות איטלקיות ועוד כל מיני

הוא עכשיו עוסק בשיפוצו ומנסה לגרום לו לפעול, אבל לצערו עדיין לא הצליח

אז רק רציתי לברר אם יש אפשרות להשיג לדגם הזה manual שיוכל לעזור לו בשיפוצו (הוא ניסה להשיג בגרמניה אבל לא מצא)

תודה לעוזרים

P4200021.jpg

P4200022.jpg

P4200023.jpg

P4200024.jpg

פורסם

מדובר על חיקוי רוסי לקטנוע רביט היפני.

לא זוכר בידיוק את השם.בכל אופן כדאי שתגיד שלא יכניס ראש בריא למיטה חולה.

פורסם

למה לא? מה שונה זה מכל שיפוץ אחר?

פורסם

א. לא ברור לי, מה הקטע - מה זה משנה, מה לשפץ, בין כו, זה סתם בשביל הכיף, אז, גם אם זה חרא של כלי - מה זה משנה? די בטוח, שהוא נדיר, לא ראיתי הרבה כאלה! מצבו החיצוני נראה די לא רע, וזה עוד יותר מעניין לדעתי, לשפץ משהו, שלא יודעים בדיוק איך! (כמובן, אם יש לזה זמן ומקום).

ב. הכתובית לא נראית לי ברוסית, ככה שלא בטוח, שזה רוסי בכלל, אולי ציכי או משהו...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שלום idanst,

האופנוע (יותר נכון ה- MOPED - "טוסטוס" או קטנוע בשפתנו..) של חברך הינו מתוצרת מזרח גרמניה ולא רוסי.

הקטנוע יוצר ע"י חברת SIMSON (ולא SIMPSON) הקשור ליצרן בשם MZ (למיטב ידיעתי מייצר עד היום אופנועים).

הקטנוע יוצר מתחילת שנות ה- 60' ונקרא בתחילה KR50.

הדגמים הראשונים היו בעלי 2 פעימות בנפחים של 50 ו- 70 סמ"ק.

באמצע שנות ה- 60 הוחלף הדגם לדגם של חברך שנקרא SCHWALBE ("לבלוע" SWALLOW בגרמנית).

הקטנוע היה מצויד במנוע בעל 2.1 כוחות סוס והגיע ל- 50 קמ"ש (למרות שאני לא הייתי מסתכן ...:wink:)

נתקלתי באופנוע כזה לא מזמן בגרמניה (שם הם די נפוצים עד היום - בערך כמו וספות כאן).

אני מצרף גם תמונה עדכנית ובכל אופן, מקווה שעזרתי.

כעת, משתוקנה הטעות יהיה לחברך קל יותר בחיפוש המידע. ישנם הרבה מאד אתרי בגרמנית בנושא.

בהצלחה !

suhl036s.jpg

בעלים של BSA42 עם סירה - אין שירות של היבואן, אבל גם לא ממש צריך אותו ! :smile:

פורסם

אנקדוטה - טוסטוסי (כ-50 סמ"ק) SIMSON (וגם אופנועים מאותו היצרן) הגיעו במספרים גדולים לארץ במהלך סוף שנות ה-50 ע"י עולים חדשים. אומנם מדובר בדגמים שונים (יותר דומים לאופניים עם מנוע עזר) מהמצויין לעיל אך ייתכן והגיעו לארץ גם מהדגם שמופיע בתחילת השירשור.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אכן הגיעו אופנועים מתוצרת SIMSON ואף תוצפתו נוסעים לאחרונה באירועים שונים (מרביתם למיטב ידיעתי ללא רישוי).

בנוגע ל - SWALLOW, אכן טעות שלי. התרגום הוא גם "לבלוע" (מבלי להיכנס לסרטים...:smile: ) אבל הפעם הכוונה לציפור דרור. מה לעשות, ככה זה שעובדים עם מילון של WORD ...

sssa.gif

בעלים של BSA42 עם סירה - אין שירות של היבואן, אבל גם לא ממש צריך אותו ! :smile:

פורסם
אין מצב אבל שזה שהראתי נבנה ברוסיה?

כי קצת קשה לי להאמין שהוא טועה בזה

כפי שאמרתי בהתחלה, השם לא נראה כתוב ברוסית... ולא ראיתי כאלה ברוסיה! ומאד ייתכן, שהוא טועה - הכלי הוא מזרח-גרמני, וחברך כנראה ממערב, ועד לא מזמן יחסית, לא כ"כ היה קשר בין שתי המדינות ("מסך הברזל", לא?).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אכן הגיעו אופנועים מתוצרת SIMSON ואף תוצפתו נוסעים לאחרונה באירועים שונים (מרביתם למיטב ידיעתי ללא רישוי).

WORD ...

דווקא יש כאלו עם רישוי חוקי - לי יש שניים - אחד מ-1956 (גלגלים גדולים למי שמכיר). והשני מ-1957 (עם גלגלים קטנים יותר).

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

בנוגע ל - SWALLOW, אכן טעות שלי. התרגום הוא גם "לבלוע" (מבלי להיכנס לסרטים...:smile: ) אבל הפעם הכוונה לציפור דרור. מה לעשות, ככה זה שעובדים עם מילון של WORD ...

אם כבר ייקיות ודיוק - אז עד הסוף: זוהי סנונית ולא דרור...
פורסם
דווקא יש כאלו עם רישוי חוקי - לי יש שניים - אחד מ-1956 (גלגלים גדולים למי שמכיר). והשני מ-1957 (עם גלגלים קטנים יותר).

מי בעד תמונות...אני אני אני אני וגם אני

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...