Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב,

לסבי יש (מאז שאני זוכר את עצמי) בחצר את האופנוע שאתם יכולים לראות בתמונות שצילמתי היום. לפי מה שהבנתי מסבי, האופנוע משנת 1957 בארץ. הוא הגיע ממזרח גרמניה לבחור מבאר שבע שמכר אותו לסבי בזמנו. כיום הוא במצב דיי גרוע וחסרים בו מלא דברים. כמו ספידומטר, פנסים, מושב נורמלי וכו'. אבל, תאמינו או לא, הוא עובד ונוסע כמו גדול. הבלמים גם עובדים.

כמובן שאנחנו לא מעלים אותו על הכביש, אבל סיבוב קטן בחצר מידי כמה חודשים לא יכול להזיק :-). בכל מקרה, נסיתי לצלם כמה פרטים שיכולתי שאולי יוכלו להקל את הזיהוי.

הבחנתי גם שיש לו דרייבשאפט ולא שרשרת כדי להניע את הגלגל האחורי. עוד לא יצא לי לראות דבר כזה באופנועים עד עכשיו האמת.

אני מאוד אשמח ואודה לכם אם תוכלו לעזור לי לזהות באיזה אופנוע מדובר. לא הצלחתי ממש להבין מהסיפור של סבי באיזה חברה או דגם מדובר.

אני יודע שהפורום הזה הוא לרכבי אספנות, אבל זהו אופנוע אספנות אם אכן הוא משנת 57, ולכן אני כותב כאן ולא בפורום האופנועים.

אני רוצה מאוד לשפץ את האופנוע כמתנה מיוחדת לסבא שלי, ולכן מאוד חשוב לי לדעת כל מה שאפשר עליו. אם יש לכם מידע על איך מתנהל כל עניין של שיפוץ, אני מאוד אשמח אם תשתפו אותי.

תודה רבה רבה גדולה מראש :)

גדעון.

כמה מהתמונות שצילמתי היום:

bike1.jpg

bike2.jpg

bike3.jpg

bike4.jpg

bike5.jpg

bike6.jpg

!AWDSOME

פורסם

תודה רבה ! :)

אתה לא יודע כמה עזרת לי, עכשיו אני רק צריך באמת להתחיל לשפץ את האופנוע. מקווה לטוב.

שוב תודה רבה רבה,

גדעון.

!AWDSOME

פורסם

בהצלחה בשיפוץ. האופנוע באמת נראה מיוחד, ושיפוצו הוא כנראה השקעה כלכלית לא רעה גם:

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=44326&item=4540188213&rd=1&ssPageName=WDVW

דרך אגב, גל הינע במקום שרשרת איננו יחודי לדגם הזה. הוא קיים כשיגרה באופנועי BMW וגם ביפנים גדולים כמו ההונדה גולד וינג.

נמרוד

פורסם

הדגם הזה הוא למעשה חיקוי של דגםBMW מאותם השנים. בארץ הם היגיעו בעיקר עם העולים החדשים

ממזרח אירופה בשנות החמישים .יותר נפוץ היה בארץ הדגם הקטן 50cc שמזכיר קצת אופניים.

למיטב זכרוני יש אחד כמו בתמונה משופץ יפה ,בארץ.

פורסם

תודה רבה על המידע, לכולם :)

ובאמת עד היום באופנועי BMW יש גלגל הינע כזה כמו באופנוע של סבי? באמת שלא ידעתי, חשבתי שכולם היום משתמשים בשרשראות...

אכן סבי אמר לי שהבחור שמכר לו את האופנוע היה אכן עולה חדש, ככה שזה דיי מתחבר.

אני רואה אותו יפה ונוצץ, אההה :-D

גדעון.

!AWDSOME

פורסם
בהצלחה בשיפוץ. האופנוע באמת נראה מיוחד, ושיפוצו הוא כנראה השקעה כלכלית לא רעה גם:

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=44326&item=4540188213&rd=1&ssPageName=WDVW

דרך אגב, גל הינע במקום שרשרת איננו יחודי לדגם הזה. הוא קיים כשיגרה באופנועי BMW וגם ביפנים גדולים כמו ההונדה גולד וינג.

נמרוד

האופנוע באמת נראה מיוחד ונדיר במחוזותינו,ואגב דריישפט הופיע אף באופנועים איטלקיים

דוגמאת המוטו גוצי V-50 ,הפלורידה ועוד....

• תוכן חדש...