Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לעונים...

המינמום שבן אדם צריך...

HU :JVC LH-300

AMPLIFER: JBL 75.4

ALPINE MRP M350

COMPONENT:Lightning Audio B1.65C

SPEAKERS: Lightning Audio B 6*9

Sub: ROCKFORD PUNCH P112 X 2

פורסם

מצקינטייפ בהוד השרון, 10 שקלים למטר כבל של SOUNDQUEST, 4 GAUGE

כבל 8 גייג של SOUNDQUEST - חמישה שקלים למטר.

-תתקשרו מראש לוודא את המחיר העדכני, זה היה המחיר שנתנו לי לפני מספר חודשים, אינני יודע אם המחיר השתנה או מתומכר בצורה שונה לאחרים-.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
מצקינטייפ בהוד השרון, 10 שקלים למטר כבל של SOUNDQUEST, 4 GAUGE

כבל 8 גייג של SOUNDQUEST - חמישה שקלים למטר.

-תתקשרו מראש לוודא את המחיר העדכני, זה היה המחיר שנתנו לי לפני מספר חודשים, אינני יודע אם המחיר השתנה או מתומכר בצורה שונה לאחרים-.

מאוד זול ... :shock:

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

הלו? 10 ש"ח למטר כבל?

מה אתם נורמלים, כל עוד הוא לא SILVER שעולה 23ש"ח למטר,אין טעם לשלם סכומים כאלו.

כבל מתח הוא כבל מתח,לא משנה אם כתוב עליו רוקפורד,או יוסי ביוטון ובניו בע"מ.הוא יעשה את העבודה בכל מקרה.

כבל כזה עולה כ3-5 ש"ח למטר(4G),ואתם רשאים להתמקח עם כל מתקין,שמנסה להרוויח עליכם כסף מיותר.

רוצה המלצה למקום זול E&A אביזרים בבני ברק(מול קניון איילון באיזור המוסכים-מול סוכנות טויוטה,ליד קרייזלר).

זה פשוט לא משנה איזה כבל זה,רתכת ,טילים,טנקים וכו', העיקר שהוא במידה המתאימה....

under construction..

פורסם

green monster, את האמת אני חולק עליך.

כבל 4 גייג למטר, מהיכן בדיוק אתה מביא אותו ב3-5 שח למטר ?

אני אשמח להיות טועה הפעם, ואשמח לקבל כתובת ומספר טלפון לגבי המקום המדובר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כבל מתח הוא כבל מתח,לא משנה אם כתוב עליו רוקפורד,או יוסי ביוטון ובניו בע"מ.הוא יעשה את העבודה בכל מקרה.

כבל כזה עולה כ3-5 ש"ח למטר(4G),ואתם רשאים להתמקח עם כל מתקין,שמנסה להרוויח עליכם כסף מיותר.

קודם כל SILVER עולה בערך 23-27 ש"ח למטר.

כבל 4ga מחברה טובה(ראיתי פעם כבלים שהם 4ga אבל הכל פלסטיק-והכבל בפנים דק בטירוף)

לא נראה לי עולה 3-5 למטר,נראה לי חסר כל ביסוס.אין מחיר כזה.

ZZR

פורסם
הלו? 10 ש"ח למטר כבל?

רוצה המלצה למקום זול E&A אביזרים בבני ברק(מול קניון איילון באיזור המוסכים-מול סוכנות טויוטה,ליד קרייזלר).

זה פשוט לא משנה איזה כבל זה,רתכת ,טילים,טנקים וכו', העיקר שהוא במידה המתאימה....

E&ש זולים?? WTF?? להגיד שE&A זולים ועוד במוצרי אודיו זה כמו להגיד שבכיכר המדינה יש מציאות..

זה שאתה חושב שהוא עולה ככה ולהתמקח עם המתקינים זה יופי. זה אולי תופס למתקין שקונה עכשיו

200 מטר כבל כזה אבל לעומת זאת צרכן שבא לחנות לא יכול לקנות במחיר הזה.

10 ש"ח למטר לכבל של סאונדקואסט זה בסדר גמור.

Race Smart

פורסם

אני מחולון, מאיפה אני יכול להשיג כבל של רתכת לדוגמה?

ואם מישהו יכול לתת מספרי טלפון וכתובות מאפה אפשר לקנות כבל 4 גייג' או כל כבל "גדול" אחר...

המינמום שבן אדם צריך...

HU :JVC LH-300

AMPLIFER: JBL 75.4

ALPINE MRP M350

COMPONENT:Lightning Audio B1.65C

SPEAKERS: Lightning Audio B 6*9

Sub: ROCKFORD PUNCH P112 X 2

• תוכן חדש...