Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

אבא שלי מעוניין לקנות את הוולוו S40

אם אפשררוצה קצת חוות דעת , איזו שנת יצור נחשבת ליותר מוצלחת ? (מבין השנים 2000 - 2002 ) או בכללי ...

ומה לגבי הטורבו? צורך טיפול תמידי ?

דבר חשוב מאוד , מה לגבי צריכת הדלק ? מה ההבדלים בצריכת הדלק של הS40 מול הS60 ? עד כמה משמעותי

אני אשמח אם תרחיבו לי קצת בנושא.

בעיקרון הוא יורד מהS60 לא בגלל התקציב , אלא בגלל הדלק (נפח מנוע גדול יותר )

אם אני אשכיל עכשיו אחרת יכול להיות שזה ישתנה...

תודה לכם...

פורסם

שנות הייצור 2000-2003 באיכות גבוהה יותר מ-98/99, צריכת הדלק דומה ל-S60, ולדעתי הרכב לא ברמה של וולוו בכלל.

לדעתי אם הוא יורד מה-S60 שיעזוב את ה-S40 ויקנה לעצמו רכב מנהלים אחר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם כשהנפח מנוע של הS60 הוא 2400 ושל הS40 הוא 2000? ?

אני אשמח מאוד אם תסביר לי לגבי הדלק קצת יותר...

לפי מה שהבנתי צריכת הדלק גם נקבעת לפי גודל נפח מנוע.

פורסם

כמה ק"מ לליטר דלק הS40 עושה?

וכמה הS60?

ואיזה דגמים של הS40 נחשבים ליותר חסכונים מבחינת דלק?

יתרונות חסרונות?

פורסם

בוא ונניח שה- S60 צורכת 20% יותר. אם אתם נוסעים 20,000 ק"מ בשנה, זה עוד ~400 ליטר. 2400 ש"ח לשנה.

200 ש"ח לחודש. על זה הוא לא מוכן להוציא יותר כסף, אבל על המכונית עצמה כן ? (כי הרי אמרת שזו לא בעיה של תקציב, אלא של צריכת דלק).

מכונית קונים (או לא) ממכלול סיבות. צריכת דלק היא רק אחת הסיבות, ובניגוד למה שנהוג לחשוב, לא תמיד צריכה להיות הסיבה העיקרית.

פורסם

מניסיון קצר עם S40 2.0 T, הרכב מאוד זריז אך מבפנים מרגיש באמת לא וולבו. במוסכים מורשים גם נאמר לי שהוא לא שורד בצורה יפה ק"מ רבים, מה גם שהוא פשוט לא נוח כמו וולבו (אם כי כמובן נוח באופן יחסי). הרכב מבוסס על שלדה שמשותפת גם למיצובישי כריזמה אם אינני טועה. זה אולי לא אומר הרבה, הרי גם ה- S40 החדשה חולקת בסיס עם הפוקוס אם אינני טועה, אבל היא כבר חדשה ומעוצבת הרבה יותר טוב לטעמי מבפנים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

למיטב זכרוני אתה לא טועה. ה S40 שבשרשור אכן חולקת רצפה עם הכריזמה. ואילו החדשה עם הפוקוס. על החדשה רואים מיד שהיא אחות בכירה ומאוד מאוד ( אפשר עוד אחד ) יקרה של הפוקוס.

ה S40 נשוא השרשור, בכלל לא בליגה של ה S60, שהיא דגם מאוחר בהרבה. שווה להערכתי להתאמץ מעט וללכת עליה. מכל מקום, מי שהולך על וולוו מתוך מחשבה על חסכון בדלק, אולי כדאי שיחשוב שוב. לא שהן זללניות באופן יוצא דופן, אבל יש חסכוניות יותר.

פורסם

הוולבו S40 לא רק חולקת עם הכריזמה את ריצפתה אלא גם יוצרה לצידה באותו מיפעל שניקרא נדקאר בהולנד.

למרות שריצפתן זהה,מדובר במכוניות שונות למדי,כשכיול המיתלים ומבחר המנועים שבוולבו מוצלח בהרבה.

בארץ היא ניסתה להיתחרות בדגימי הפרימיום של המישפחתיות האירופאיות-אודי A4 לדוגמא,ולא בהצלחה מרובה.

מחיר גבוה ותא נוסעים צפוף היו בעוכריה,כמו גם תכונותיה הדינמיות הדי בינוניות.

הדגמים המומלצים הינם המוגדשים-GLT ו T4 שלפחות מספקים ביצועים מצויינים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מה לגבי תקלות במכונית?

ישנם הרבה תקלות ? או שהוא אמין מהבחינה הזאתי? איזה דגם הכי אמין מבחינת תקלות?

עכשיו אבא שלי חושב קצת יותר לכיוון הS60

אבל הוא שמע שישנם כל מיני תקלות חוזרות על עצמן במכונית.

עד כמה זה נכון?

איזה דגם של המכונית (GLT , T5,SE) הוא הכי אמין מהבחינה הזאתי? (שנת 2001)

פורסם

מהיכרות די קרובה עם S40 לא היתי נוגע עם מקל,יחידת הנעה דווקא נחמדה,מדובר על דגם 163 כ"ס,על חוץ מזה רכב מרגיש לא איכותי בעליל.ברכב עם 20000 ק"מ הוחלף גיר.ועכשיו למרות שרכב נראה שמור לא מצליח למכור אותו כבר שנה וחצי.שלא לדבר על ירידת ערך עצבנית משהו.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...