Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי בבקשה לדעת, נתונים על המנועים הבאים של וולוו S40 :

2.0 אוטמוספרי אוט'.

2.0 T

2.0 T4

הרצתי חיפוש בפורום, וגם ב CARFOLIO ולא ממש מצאתי.

מה ההספקים והביצועים של המנועים, מספר הילוכים בגיר.

מי מבין השלושה הכי עדיף, ואיזה מבין המוגדשים הכי אמין.

אבא שלי הלך לעשות נסיעה על וולוו T4 , והוא ממש התלהב ממנה, וכמובן שהמטרה היא לרכוש אחת כזאת.

איך הרכב מבחינת נוחות נסיעה ואיכות חומרים? ואיך הרכב בכללי , מומלץ\לא מומלץ.

תודה מראש

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

ביררתי על הרכב במוסכי וולבו, משום שגם אני התעניינתי לרגע.

לא אמין כמו שחושבים על וולבו.

לא נוח כמו וולבו ולמעשה לא נוח נקודה. - ואת זה הדגישו לי בשני מוסכים. אולי זה נובע מכך שהוא חולק רכיבים עם המיצובישי כריזמה?

אכן זריז, את הנתונים ניתן למצוא ב- parkers.co.uk .

הדיעות לגבי אמינות עדיפה בין ה- T לבין ה- T4, חלוקות. ככלל, הבנתי שהמנועים הוחלפו מתישהו מפלדה לאלומיניום (או משהו כזה) ושהפלדה היו טובים יותר (וגם בסיס טוב יותר לשיפורים).

אני רואה שאתה כל פעם שואל על רכב אחר - מה מעדיף אביך? הרכבים האלה אכן זריזים, אבל די מכוערים מבפנים (יש שיגידו גם מבחוץ), רק 4* בטיחות (להבדיל מרכבים אחרים בתקציב, כמובן), ולא נוחים במיוחד.

בהצלחה בכל מקרה ותעדכן מה רכשתם :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אבא שלי נסע על הרכב היום 3 שעות, הוא די אהב את הרכב והתלהב ממנו.

אני כמוך, לא ממש אוהב את הפנים, החיצוניות דווקא די אלגנטית.

ובקשר למה שאבא שלי מעדיף - רכבי מנהלים מפנקים, שיראו טוב ויסעו טוב.

בעקרון בתקציב שלו אפשר לקנות אופל אומגה, אבל כבר הייתה לנו כזאת.

מישהו יודע מאיזה שנה האומגה עברה מתיחת פנים?

חזרה לוולוו - המחירים של S40 שנת 2002 נעים בין 60-80K ש"ח, שזה סביר.

בקשר לחלקים עם מיצופישי כריזמה, איזה חלקים הם בדיוק חולקים!? אני יודע שרק רצפה.

בקשר לנתונים מפרקרס אני מבולבל - הT4 מוציא 200 כוחות סוס או 170?

ה2.0 ליטר אוטמוספרי מוציא ב136 או 124 כוחות סוס

כמה הT הרגיל מוציא?

יש שם כל כך הרבה סוגים של מנועים, שאני לא יודע מה מתאים.

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אופל אומגה עברה מתיחת פנים בשנת 2000 (כולל)

מחירי האומגה והפאר שהאבזור שמקבלים ברכב עדיף על האבזור של ה S80 לדעתי , עקרונית נראה לי שלאביך היו דרישות כמו של אבי... אני כבר בחרתי לו באומגה מטופלת שמצאתי שנת 2000 אחרי מתיחת הפנים מנוע 3000 במחיר מצחיק של 57 אלף שקל

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

לא קניתם בסוף רובר 75 :p ?

בקשר לאומגה, מצאתי גם אומגה 3 ליטר שנת 2000 אבל עם ק"מ גבוה, ה3 ליטר היא הגרסא הכי מאובזרת ומפוארת?

לנו הייתה אומגה 98 2.6 או משהו כזה.

בכל מקרה, נתמקד בS40 ועל השאלות ששאלתי.

תודה

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

הכוונה היתה לקנות רובר ואחרי שסיכמנו על הכל (כפי שפירסמתי אז ) אבל הבן אדם התחיל להתחמק כל הזמן ולא ענה לטלפונים איזה שבוע וחצי .

ואז פעם אחת הבן שלו ענה והודיע לנו שאביו התחרט ולא מעוניין למכור את הרכב !

לא כתבנו עם הבן אדם שום הסכם כי הוא עו"ד ידוע ומבוגר ולא חשבנו שיעשה כאלה דברים ילדותיים אז אבי וויתר והתחילתי בחיפוש חדש שהתמקד בכמה רכבים כשבראשם היתה רובר 75 אחריה סאאב 9-5 ואופל אומגה .. אחרי חיפוש אינטנסיבי של שבוע אחרי זה מצאתי אומגה במצב חדש דנדש ואחרי בדיקה מקיפה גם במכון וגם בהיסטורייה ב UMI התברר שהרכב מצב מעולה אז קנינו ;)

יש כמה גרסאות של 3 ליטר , לנו יש את ה MV6 שכוללת את כל מה שבן אדם רק ירצה ... הרכב מאוד נוח וחזק רק אל תצפה לתקוף פניות במהירות גבוהה במיוחד זה עדיין רכב פאר חזק ביותא אך בלי יומרנות "סופרטיבית" , אבל מצד שני אלה הדרישות של אביך כנראה .. כי גם לוולבו אין יומרנות כזו אבל אם תיכנס תשב בשני הרכבים לדעתי אין שום מקום להשווה בין האבזור שלהם .

האומגה קיבלה מנוע 3.2 מאוחר יותר ( לא זוכר איזה שנה) , מתיחת הפנים היתה בשנת 2000 .. חוץ מזה אין לי ידע לגבי הוולבו חוץ מזה שהיא לא הרשימה אותי בכלום בכמה נסיעות קצרות .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

T4 די זריזה (7.8 שניות למאה) - אבל אני לא יודע עם הנתונים מתייחסים למנוע עם ה200 כ"ס או למנוע עם 170 כוחות סוס.

בכל מקרה- אנחנו ממש אהבנו את האומגה שלנו, אוטו באמת מפנק ומפואר.

אני זוכר שלא החלפנו טיימינג בזמן ואז אבא שלי אכל אותה במוסך .

בכל מקרה- ספר קצת על האבזור שמקבלים בMV6, ועם יש לך תמונות אשמח לראות בה"פ או כאן.

תודה

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

עדכון - אבא שלי עכשיו לראות S40, התברר שהאוטו במצב מחפיר, הוא גם לא ידע שהאוטו אצל סוחר, ושהוא גילה את זה, הוא די התעצבן.

בכל מקרה, אבא שלי גם די רציני בעניין האומגה, ההתמקדות שלנו זה באומגה MV6 משנת 2000 ומעלה.

האומגה באותו מודל כמו של הS40, עולה בדיוק אותו הדבר, בגלל זה יותר משתלם לקנות את האומגה כי מקבלים ממש הרבה .

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
עדכון -

האומגה באותו מודל כמו של הS40, עולה בדיוק אותו הדבר, בגלל זה יותר משתלם לקנות את האומגה כי מקבלים ממש הרבה .

סלח לי בדיוק אתה מקבל יותר?

פח לשקל?

או שאולי ריפודי עור עושים לך את זה?

האומגה לא רכב נוח לנסיעה,לא נוח חד משמעי,כל בור מקפיץ אותו.

והוא מתחיל להתנדנד,האמת? מזכיר לי אמריקאית טיפוסית.

פורסם

רק חסר לך שתגיד שאני מניאק ;)

הנה התמונות שביקשת ממני בפרטי

נ.ב. לא להתייחס לזה שכבר שבוע וחצי אף אחד לא ניקה, הרכב פשוט לא נח עם הנסיעות הארוכות של אבי

dscf0001xv2.th.jpg

dscf0002vz0.th.jpg

dscf0003xh0.th.jpg

dscf0005gh7.th.jpg

dscf0007ln3.th.jpg

dscf0008fk9.th.jpg

dscf0009ah0.th.jpg

dscf0010ip4.th.jpg

dscf0011ct1.th.jpg

מקווה שזה מספיק טוב בשבילך ;)

המשך יום נעים פאדי

Henry Miller

פורסם

תודה רבה על ההשקעה :) רק חבל שהתמונות מטושטשות :p

קיבלתי נתונים בה"פ על הS40

T רגיל מגיע עם 163 כוחות סוס

74 מגיע עם 200 כוחות סוס.

בעקרון, אני יודע שעדיף את האופל אומגה, אבל איך העניין של הנוחות והאיכות חומרים בS40? כי אמרו לי שהיא די נמוכה.

באומגה המחליף דיסקים נמצא בבאג'אז או בדש בורד?

המערכת שמקבלים באומגה MV6 היא של BOSE ? הפנסים הם פנסי קסנון כסטנדרט?

מה לא מקבלים באומגות רגילות שכן מקבלים בMV6

תודה

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

זהו עכשיו נזכרתי מה ששכחתי לצלם (אם המגשית עם המגבר בבג'

מחליף הדיסקים נמצא בדש בורד , בתמונה השלישית רואים אותו פתוח .

וכן המערכת שמע היא של חברת BOSE והקסנון גם כסטנדרט ב MV6 .

לגבי שאר הגרסאות אז אני לא יודע לצערי בדיוק את הבדלי האבזור

נ.ב. אני כבר הזהרתי אותך שצילום אף פעם לא יוצא לי טוב (במיוחד עם המצלמה הישנה שלי ;) )

Henry Miller

פורסם

איך אתם מסתדרים עם כל הכפתורים האלה בדשבורד של האומגה? :wink:

לגבי ה- S40: אם אביך התלהב - אז השאלות על נוחות ואבזור די מיותרות, לא? כלומר אם הרכב לא נוח, אבל בשביל אביך הוא מספיק נוח, אז זה אמור לספק, לא? כמו שיש אנשים שיאמרו (להבדיל, כמובן) שהלאנטיס נוחה...

לפי הקריטריונים שהצבת, באמת אני לא משוכנע שה- S40 היא הבחירה הנכונה, וכנראה שהאומגה תיתן לכם תמורה טובה יותר למחיר, כמו גם הלגונה 3.0, עליה לא נסעתי אף פעם אישית אבל היא יפה וזריזה וכתבו עליה דברים טובים, ונדמה שיש למכירה ב- yad2 (או לפחות היתה).

אגב, אני חושב שה- R75 היא אחד העיצובים המהממים ביותר שנראו על פני הכדור, מבפנים ומבחוץ, במיוחד בשחור, אבל לא הצלחתי להתחבר אליה כל-כך בנסיעה, כי היא גדולה מידי לטעמי, אף שהיא נוחה, מפוארת ומרגישה חזקה בדגמי ה- 2.5. חשבם על הדגם?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

שלום בר.

העניין עם האופל בהתקדמות רצינית. נעדכן אותכם כמובן בהמשך :p

בקשר לדגם - אנחנו נילך או על מונדיאו 2004, או אומגה משנת 2000, וניראה לי שמהS40 ירדנו כי במחיר שלה קונים אומגה.

בינתיים האופל בעדיפות ראשונה כרגע בגלל כל החבילה הנאה שמקבלים.

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

שוב שלום

איך אפשר לדעת עם הרכב טופל באופן סדיר במוסך?

אנחנו פוחדים לקנות רכב שהוזנח, ולאומגה צריך להחליף טיימינג בזמן, מישהו יודע כל כמה ק"מ?

מבולבלים? גם אנחנו.

• תוכן חדש...