Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להחלפה - FORD RS2000

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר לבטים ממושכים החלטתי להציע את אנג'ל שלי לה-ח-ל-פ-ה.

מדובר בפורד rs2000 שנת 1994, מצב מצויין, טסט עד מאי 2006, כ-170000ק"מ, יד 6. האוטו נראה מעולה, ונמצא בבעלותי מזה שלוש שנים. לא משופרת. סטנדרטית לחלוטין ומקורית, למעט דוד אחורי ansa.

אני מעוניין להחליף את רכבי(האהוב) בזולה יותר לאחזקה: אפשרויות כמו פיאסטה 1996-1998, פולו 1996, פונטו 1996-1998 אפשריות בהחלט. המחיר שאני דורש בעבור הרכב הוא 25000 ש"ח, סופי, מוחלט, מי שלא מתאים לו או חושב להתמקח ולנסות להוריד - שלא יטרח להתקשר ולבזבז את זמני וזמנו. אני מעוניין ברכב יותר זול משלי + השלמה למחיר שאני חושב שהאוטו שווה בעליל.

כפי שציינתי, לא קל לי להיפרד מהרכב - ולכן אינני ממהר. כרגע מעוניין ר-ק בהחלפה+כסף(לא רוצה להישאר ללא רכב) אז למי שאין מה להציע, לא לפנות אלי. אנסה להעלות תמונה של הרכב בקרוב. לכל התוהה, הרכב נמצא באזור נתניה.

050-7246138 - אחרי 16:30 ניתן להשיג אותי בד"כ. לבקש את שי.

• תוכן חדש...