Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מכשיר

pioneer premier 760mp

אני רוצה לאתחל את המכשיר כלומר להחזיר אותו לברירת מחדש של היצרן איך עושים את זה?

שאלה שניה..

האנימציות והתצוגה הישתנו לי כלומר הצבעים מתחלפים במקום שהדולפינים כחולים והרקע שחור זה משתנה באקראי שהדולפינים שחורים והרקע כחול ואותו דבר בשאר התצוגות ...

זה מגעיל כשזה משתנה איך אפשר לשנות שזה יהיה רק במצב אחד שהדולפינים כחולים והרקע שחור...?

המון תודה מראש...

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

הקטע הוא לא לאפס...האיפוס מחזיר את הקטע הזה..

גם לי יש את הבעיה הזאת, אבל בספר כתוב איך פותרים את זה..אין לי כח לבדוק...זה לא משו רציניי

אם אני זוכר נכון צריך לכבות את המכשיר וללחוץ על איזה לחצן מ 1-6...משהו כזה...

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

אני אבדוק יותר מאוחר את העניין מה שאני יכול לומר רק שלחצן מספר שש זה עושה דמו של המכשיר ומאותה פעם שזה בראה לי את הדמו ושינה צבעים של התצוגה בדמו עצמו זה שינה לי גם במצב הפעלה רגיל.. אוף!!

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

אין לי פיוניר, והפאנל שלי הוא לא פירמה מוכרת, אבל אצלי כפתור הריסט מוחבא בגוף המכשיר בדיוק איפה שהפאנל יושב.

המוכר אמר לי שצריך ללחוץ עליו ל20 שניות בערך והמכשיר מתאפס.

לא יודע איך זה אצלכם אבל אולי תקבלו רעיונות...

בהצלחה,

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...