Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, לא "בדרך לארץ". ראיתי על הכביש והיא בהחלט נראית טוב.

חוץ מזה, כנראה שהבחירות שלהם לא כאלה גרועות, ובטח שלא הייתי מתנגד לכמה מהמכוניות שם. מסתבר שיש גם הומואים עם טעם טוב :wink:

אלפא מיטו קטפה את התואר ב-2009, כשמקדימות אותה בשנים פיאט 500, אלפא ספיידר, אסטון מרטין DB9 ומיני החדשה, בגרסה נטולת-גג.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

חמוקיים של זורק דיסקוס מודרני

:roll:

האמת, עד שהם אמרו את זה, לא ראיתי את זה.

עכשיו אני לא יכול להוציא את התמונה מהראש.:cry:

what%20has%20been%20seen.jpg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כן גייז, לא גייז, מה זה משנה בכלל. פתאום הופיעה בשוק מכונית שגורמת לאודי TT להיראות... מעט בנאלית.

הבעיה היא שבעוד תמחורה של גרסת הבסיס(156) סביר מאד, גרסת ה-200 עולה כאן עוד 51K ש"ח, שזו פשוט שחיטה לאור יום(פער של למעלה מ-25%). באירופה הפער עומד על 10-12% בלבד!

קל וחומר שהמכונית אינה מגיעה עם איבזור מיוחד כחישוקי "19, ריפודי עור וכיו"ב.

מחיר של 200-210K היה מעלה עוד כמה יחידות לכביש - ובמכוניות נישה כאלו, כל יחידה נחשבת.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

זו הייתה הגישה שלי, במיוחד לגבי ה-200.

אני פשוט מנסה לשנות דעת קהל (ויבואן) בתקווה שייצא לרכב שם רע (YNET איתי) והמחיר לגרסא זו יירד.

משכנתא זה קל

פורסם

הרכב נראה מצוין נסעתי עליו כשחיפשתי לקנות אחד

השיקולים שגרמו לי לרדת ממנו היו

איבוד ערך לא ידוע בעתיד-דגם נישה כמו שנאמר

מנוע וגיר מעט מיושנים ולא עושים את העבודה בטח שלא ברכב שנראה ככה ובטח שלא בגרסא של ה156 אוטומת ובטח ובטח שלא במחיר הזה.

בקיצור התאהבתי בעיצוב ובנוחות ובפנים אבל לא מהמנוע והגיר ולא רציתי להיות מהראושנים שמנסים את הרכב (זה לא היה משפיע אם הייתי מתאהב בו מכל הבחינות)

אבל על זה שהוא נראה טוב אי אפשר לערער

אבל זה לדעתי סתם מוחצנות

מילא שנראה בולט ונוסע גם טוב כמו שירוקו לדוגמא

הכל אבל שוב עניין של טעם אישי

ולשם הבהרה לא אני לא גיי למרות שבסוף קניתי את אחת המכוניות המוזכרות בכתבה(:

פורסם
מכונית השנה נבחרה משום שהיא מזכירה "במיוחד בדפנות ובצללית, את אגן הירכיים של אתלט", כך קבע המגזין.

בקיצור, נראית כמו תחת.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

ראיתי את הרכב בסוכנות ואני חייב לציין שהוא מאוד מרשים.

גם הפנים שלו הרשים אותי עם הדש תפור עור וידית "קווויקשיפט" וכו'.

יש לי בעיה אחת עם הרכב. הוא נראה טוב מידי.

הכוונה שלי שהוא נראה יותר כמו איזה R8 מTT או במילים אחרות הרכב נראה כמו רכב עם מנוע מרכזי והנעה אחורית.

לוק של איזה סופרקאר.

עם כזאת פוזה וביצועים "כושלים" ביחס לפוזה זאת אכזבה.

מבחינתי רכב שנראה טוב יותר ממה שהוא נוסע - מאכזב :roll:.

יש משהו "יונדאי קופאי" ברכב הזה וזה לדעתי האישית מוריד ממנו מאוד.

הייתי מעדיף להיראות בגולף GTI או ג'ולייטה תלתן מאשר ברכב הזה.

זה כנראה עינין של תדמית .

בדיוק כמו ששירוקו 122 תאכזב וכמו מיטו 105 כ"ס.

במילים אחרות- נראה כמו חיקוי.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

"עם כזאת פוזה וביצועים "כושלים" ביחס לפוזה זאת אכזבה.

מבחינתי רכב שנראה טוב יותר ממה שהוא נוסע - מאכזב :roll:.

יש משהו "יונדאי קופאי" ברכב הזה וזה לדעתי האישית מוריד ממנו מאוד.

הייתי מעדיף להיראות בגולף GTI או ג'ולייטה תלתן מאשר ברכב הזה.

זה כנראה עינין של תדמית "

נו באמת...

חובבי נהיגה לא מעדיפים "להיראות" הן מעדיפים ניהוג טוב.

איך אתה יודע שהרכב נראה טוב יותר ממה שהוא נוסע? נהגת עליו?

פורסם
בשנה שעברה זכתה אגב בתואר הגרסה הפתוחה לפיאט 500. אלפא מיטו קטפה את התואר ב-2009, כשמקדימות אותה בשנים פיאט 500, אלפא ספיידר, אסטון מרטין DB9 ומיני החדשה, בגרסה נטולת-גג.

מה?!‏

TFSI Power

פורסם

אני גם אמרתי אותו הדבר כמה הודעות מעל.

זו בדיוק ההרגשה שהייתה לי

ואני אחד שאוהב לנהוג ואין לי בעיה גם להראות אם הדבר דורש

הרכב פשוט יותר מדי "מדבר את הדיבור ולא הולך את ההליכה".

פורסם

חחח הרג אותי אחד הטוקבקיסטים:

"שכחתם לציין שכריות האויר ניתנות לנשיכה" :lol:

לא מכיר את הרכב ולא נהגתי בו ובכלל אינני איזה מומחה נהיגה אבל אני מסכים לחלוטין עם מי שאומר שהרכב נראה יותר טוב מאיך שהוא נוסע... אני אתייחס רק לגבי כוח המנוע, אם אני זוכר וב לאודי TT הישנה היו 180 כ"ס בגרסת הקופה עם הגג ו 225 בגרסת הקבריולט (שוב הכל מזיכרון רחוק...), לדעתי ברכב עם פוזה כזאת ועיצוב כזה צריך לשבת משהו כמו 2.8L טורבו עם לפחות 300 כ"ס ומשהו כמו 40+ קג"מ... נניח כמו האינסיניה OPC...

156 או 200 כ"ס ואני לא יודע איזה מומנט זה קצת עלוב בשביל רכב שנראה כל-כך שרירי לא?...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

לא מכיר את הרכב ולא נהגתי בו ובכלל אינני איזה מומחה נהיגה אבל אני מסכים לחלוטין עם מי שאומר שהרכב נראה יותר טוב מאיך שהוא נוסע... אני אתייחס רק לגבי כוח המנוע, אם אני זוכר וב לאודי TT הישנה היו 180 כ"ס בגרסת הקופה עם הגג ו 225 בגרסת הקבריולט (שוב הכל מזיכרון רחוק...), לדעתי ברכב עם פוזה כזאת ועיצוב כזה צריך לשבת משהו כמו 2.8L טורבו עם לפחות 300 כ"ס ומשהו כמו 40+ קג"מ... נניח כמו האינסיניה OPC...

156 או 200 כ"ס ואני לא יודע איזה מומנט זה קצת עלוב בשביל רכב שנראה כל-כך שרירי לא?...

מצטער שציטטתי דווקא אותך, אבל היו פה כמה תגובות דומות מאוד. לא אישי.

איך כולם בשרשור הזה מביאים את דעתם השלילית על הרכב בלי לנהוג עליו או אפילו לראות אותו?

אני דווקא שמעתי שההתנהגות שלו לא רעה בכלל ומקבל ביקורות טובות בחו"ל, שם יש להם אפשרות לנהוג בו. (ועדיין נמנע לחלוטין לחוות עליו דיעה עקב הכרות לקויה בחסר)

כ"ס זה לא הכל, למרות שנתון ה0 ל 100 שלו לא כזה מרשים. אך אולי זה בדיוק מספיק לרכב הזה, זה גם טורבו שמתנהג אחרת מהמנועים האטמוספריים.

חוץ מזה הוא באמת נראה טוב, אפילו יש לי אותו בסמלון, ללא שום קשר לכתבה או לנטיותיי המיניות.

יכול להיות שכוונת המתכננים של הרכב הייתה ליצור רכב לייפ סטייל יפה ולאו דווקא מכונת נהיגה אולטימטיבית, אך עדיין אני לא רואה סיבה לפסול את הרכב הנ"ל.

ומישהו כבר כתב את זה פה - על פי הרשימה של הזוכות בשאר השנים, כנראה שלהומוסקסואלים יש טעם לא רע ברכבים :roll:

חוץ מזה, הוא דומה לAUDI TT ולא לאגן של אתלט :) ונראה לך שהגרמנים ייצרו משהו שדומה לתחת?

יואב

יואב :arrow:

פורסם

להפך אני בדיוק מאלה שטוענים שכ"ס זה כמעט כלום וגם לא נתוני מיאוצים דווקא... מומנט אומר הרבה יותר ובכוונה ציינתי גם נתוני מומנט.

לא שיש לי משהו נגד רכבים אלגנטיים כאלו עם פוזה נחמדה אבל שאינם רכבי ספורט טוטאליים, אני פשוט חושב שזה פספוס כזה ואם כבר משקיעים על רכב כזו פוזה הייתי גם מלביש עליו (או לפחות יוצר גרסה אחת...) מנוע ממש חזק כזה כמו שהזכרתי למעלה... אני בטוח גם שהגייז לא היו בוחרים בדגם החזק והספורטיבי יותר! :lol:

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...