Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

P0420 שוב עולה לכותרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי את האימייל שלך בפורום ] שם ראיתי כי ייתכן שיש לך או שהייתה לך בעבר בעיית ממיר קטליטי [P0420] ברכב טויוטה קורולה. בימים אלה אני מארגן קבוצה לתביעה ייצוגית של יבואן טויוטה בגין בעיה זו, על כן אשמח אם תישלח לי שם ופרטי קשר שלך, תיאור בקצרה של הבעיה שקיימת אצלך (או שהייתה) וכן אם הינך מעוניין להצטרף לתביעה ייצוגית.

[הבעיה הנ"ל היא בעיה סדרתית ברכבי טויוטה קורולה. באופן כללי, הבעיה נגרמת בשל תצורת מחשב-הממיר, שאינה מתאימה לסוג הדלק בארץ ולכן הורסת את הממיר הקטליטי וגורמת לכשל בחיישנים. היות ובדגמים רבים של קורולה (אם לא בכולם) מחשב-הממיר אינו ניתן לתכנות\קונפיגורציה מחדש, על-כן נדרשת החלפת מחשב-הממיר והממיר עצמו, בעלות של כ-10000

היבואן, יוניון מוטורס, מכיר היטב את הבעיה והיקפה ויודע שזו בעיה סדרתית אשר הייתה אמורה להיות מטופלת בתקופת האחריות של כלי הרכב הנ"ל במימון מלא מתוקף האחריות. אולם הוא גם יודע שעלות הטיפול בכלי רכב רבים תהיה גבוהה ולכן מתנער מאחריותו במרבית המקרים. אנשי מקצוע רבים, אפילו במוסכי היבואן, הודו בפניי בעל-פה כי מדובר בתקלה סדרתית אשר היא באחריות היבואן

כל מה שצריך זה התארגנות הפעלת לחץ על היבואן. כשהנ"ל יבין שעומדים לחשוף את מחדליו ייתכן ויפצה את הלקוחות בשקט אפילו לפני נקיטת הליכים משפטיים

אפשרויות הפעולה הנשקלות הן: מכתב קבוצתי ליבואן בציון כל שמות האנשים שקיימת אצלם התקלה, בדרישה לתיקון התקלה הסדרתית

2) תלונה למשרד התחבורה בגין מחדלי היבואן

3) הגשת תביעה ייצוגית בביהמ"ש

התחלת לאסוף חומר בנושא ולהיות בקשר עם מומחי רכב המוסמכים לתת חוות דעת. אשמח אם תעבירו אליי שם, פרטים, ותאור המקרה, ואני אעדכן אתכם בהתפתחויות

אבשלום אלידע

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דוד, טוב שחזרת אלינו.

אני מניח שהבחור הנ"ל, "אבשלום אלידע" , שלח אליך את המייל הנ"ל , ואתה מפיצו כאן לבעלי הטויוטות למיניהם, שחוו את אותה התקלה.

האם אבשלום לא השאיר כתובת מייל, שבאמצעותה יוכלו לפנות אליו מי שהדבר נוגע להם?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אני מחפש מומחה רכב (לא שמאי) מאזור המרכז\צפון, שיכול לתת חוות דעת משפטית בנוגע לתקלת ממיר קטליטי ברכב.

מישהו מכיר?

פורסם
דוד, טוב שחזרת אלינו.

אני מניח שהבחור הנ"ל, "אבשלום אלידע" , שלח אליך את המייל הנ"ל , ואתה מפיצו כאן לבעלי הטויוטות למיניהם, שחוו את אותה התקלה.

האם אבשלום לא השאיר כתובת מייל, שבאמצעותה יוכלו לפנות אליו מי שהדבר נוגע להם?

הכינוי שלי בפורום avshae - שלחו לי הודעה דרך הפורום.

פורסם

בוקר טוב!!

בעיניין התקלה שמופיעה ברכבך הינה לא רק נחלתה של טויוטה והיא קיימת במזדה ובפורד..שומעים פחות אולי עקב מכירות אותם כלים בשנים 2002 ו2003 .

התופעה אינה נובעת כלל וכלל עקב איכות דלק או כדומה...

התופעה נובעת בכלי רכב שאינם צוברי קמ -או נסיעות קצרות ודימום הרכב!!

ממירים קטליטים פועלים בטמפ גבוהות ויעילותם בטמפ הגבוהות ביותר.

בכלי רכב הנוסעים נסיעות קצרות הממירים אינם מגיעים לטמפ גבוהות ונוצרים משקעים בתוך הממיר.

אותם משקעים לא ברמה של הורדת הספקי מנוע אך בהחלט ברמה שחישן חמצן השני-זה המבקר את יעילות הממיר מזהה

תקלה-שוב לוא דוקא תקלה של סתימת ממיר מבחינתו זו תקלה..

בחול התופעה כמעט אינה מוכרת יחסית למספר כלי הרכב שבארץ וגם המרחקים שונים..מין הסתם!!

בארץ היבואן מחליף ממיר ונערכת שינוי תוכנה במחשב ..הגדלת הטולרנס בקריאת חישן חמצן שני מול הראשון.

הכל טוב ויפה אך עליה וקוץ בה -מה יקרה בעתיד לבוא שבאמת הממיר יסתם לאורך השנים -תיהיה ירידת הספקי המנוע

ולוא דוקא בגלל מנוע לא תקין וקריאות החישנים -[החמצן]יראו על תקינות הממיר ...מה הלאה??

להת איל

פורסם

שלום אייל,

במקום העבודה שלי לשלושה חברי צוות הופיעה התקלה המדוברת.

שלושתם השתמשו ברכב כמעט אך ורק להגעה למשרד שנמצא בכניסה הדרומית לחיפה.

האחת הגיעה מעכו, השניה מבנימינה, השלישי מנתניה.

שלושתם לא עשו במכוניות שימוש לנסיעות קצרות ודימום של הרכב, אך אצל כולם דלקה נורת Check engine (והונחו ע"י אנשי חברת הליסינג להתעלם).

פורסם
בוקר טוב!!

בעיניין התקלה שמופיעה ברכבך הינה לא רק נחלתה של טויוטה והיא קיימת במזדה ובפורד..שומעים פחות אולי עקב מכירות אותם כלים בשנים 2002 ו2003 .

התופעה אינה נובעת כלל וכלל עקב איכות דלק או כדומה...

בכלי רכב הנוסעים נסיעות קצרות הממירים אינם מגיעים לטמפ גבוהות ונוצרים משקעים בתוך הממיר.

אותם משקעים לא ברמה של הורדת הספקי מנוע אך בהחלט ברמה שחישן חמצן השני-זה המבקר את יעילות הממיר מזהה

תקלה-שוב לוא דוקא תקלה של סתימת ממיר מבחינתו זו תקלה..

בחול התופעה כמעט אינה מוכרת יחסית למספר כלי הרכב שבארץ וגם המרחקים שונים..מין הסתם!!

בארץ היבואן מחליף ממיר ונערכת שינוי תוכנה במחשב ..הגדלת הטולרנס בקריאת חישן חמצן שני מול הראשון.

הכל טוב ויפה אך עליה וקוץ בה -מה יקרה בעתיד לבוא שבאמת הממיר יסתם לאורך השנים -תיהיה ירידת הספקי המנוע

ולוא דוקא בגלל מנוע לא תקין וקריאות החישנים -[החמצן]יראו על תקינות הממיר ...מה הלאה??

להת איל

התקלה הנ"ל בטויוטה היא סדרתית ובכמויות גדולות ואין קשר לסגנון הנסיעה {בעיר או מחוץ לעיר}מה עוד שבשני הרכבים שלי גם ה307 וגםה306 90% מהנסיעות הם בטווח קצר של בין 5-10 דקות וכבר מספיק שנים{6-7} שאין שום בעיה עם הממיר או המחשב.

פורסם

מחזק את האמור מעלי, מכיר באופן אישי רכב אשר עשה מעל 250 ק"מ ביום, ולא נמלט מהבעיה הנ"ל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ללא ספק יש כשל במכוניות טויוטה המדוברות ויש לפעול לתיקונה על חשבון היצרן/יבואן.

פורסם

בגליון "מוסכים" הקרוב כתבתי כתבה על הבעיה בטויוטה , העורך של המגאזין ביקש את התגובה של טויוטה על הכתבה ולהל"ן תגובת טויוטה ישראל :

טויוטה.txt

פורסם
עכשו הצלחתי להביא את תגובת טויוטה על הבעיה של הממיר/מחשב (P0420 ) ׂ

מה ציפית שירשמו הרכבים שלנו שהיו בעבר איכותיים ואמינים כבר לא!מספרים סיפורים בשיטת מצליח מי שזה עובד עליו משלם מכיסו מי שמתעקש כמעט תמיד מחליפים לו ללא תשלום "כדי ללכת לקראת הלקוח".

פורסם
בגליון "מוסכים" הקרוב כתבתי כתבה על הבעיה בטויוטה , העורך של המגאזין ביקש את התגובה של טויוטה על הכתבה ולהל"ן תגובת טויוטה ישראל :

יש בעיה עם המסמך.

• תוכן חדש...