Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכב הכי ותיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה הרכב הכי ותיק (שנת יצור) שקיים ובמצב נסיעה בארץ?

אני מכיר את הקרייזלר של בועז דגן. מודל 29.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

עד כמה שאני יודע יש דודג' או פלימוט (אולי משהו אחר...) 1918 אצל מישהו שאיננו חבר מועדון. ראיתי אותו נוסע עליה לפני כשנתיים, חומה, נראית כמו סירה על גלגלים, גלגלי עץ דקים בהרבה מהקרייזלר של בועז.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

ישנם שני רכבים שלדעתי הכי ותיקים, שניהם במוזיאון הארץ ברמת אביב.

האחד הוא האוטובוס, מודל T שהגיע ל"כלוב" בו הוא נמצא בנסיעה.

השניה היא הכבאית אבל נדמה לי שהיא לא במצב נסיעה.

שניהם מתחילת שנות העשרים ואולי טיפה לפני כן.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

עכשיו אני נזכר שבילדותי ברמלה היסתובב איש מבוגר עם רכב עתיק שעליו היה רשום ששנת היצור היא:1908 או 1905

אני רץ לדפדף באלבום העשור לנסות למצא משהו.

Moshe Azulay

פורסם
עד כמה שאני יודע יש דודג' או פלימוט (אולי משהו אחר...) 1918 אצל מישהו שאיננו חבר מועדון. ראיתי אותו נוסע עליה לפני כשנתיים, חומה, נראית כמו סירה על גלגלים, גלגלי עץ דקים בהרבה מהקרייזלר של בועז.
הי משה

האיש חבר מועדון והרכב הנו דודג' משנת 1924 והוא הרכב הכי עתיק במועדון

אירית

פורסם

באלבום העשור מופיעים:

פורד T רודסטאר משנת 1925. (עמ' 127 רכבים בשיפוץ)

פורד T תיור משנת 1926. (עמ'25)

רנו טנדר RY-2 משנת 1927. (עמ' 115)

Moshe Azulay

פורסם

איפה ראית אותו?

Moshe Azulay

פורסם

שלום לכולם,

אומנם זהו לא רכב במצב נסיעה, אך זכור לי שמישהו תיצפת רכב עתיק מאוד בין השנים 1900 ל-1920 בחצר של בית (אולי 1914 ?...), ששימש כמן גינה קטנה.

אם אני זוכר נכון מאותו שירשור (שאותו חיפשתי, אך לא מצאתיו...), הרכב דווקא יכול היה לעבור שיפוץ והוא לא היה במצב סופני.

מעניין מה עלה בגורלו...

חג שמח לכם,

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

בואו נעשה קצת סדר.

לפני איזה 20 שנה בנה חברנו המנוח יואחים לוין רפליקה על סוסיתא קוביה. הוא לא הסתיר את העובדה שזאת רפליקה.

לימים הרכב התגלגל למישהו שפרסם את הרכב כרכב אוטנטי ואפילו היתה עליו כתבה בעיתון עד שקרענו את המסווה מעל פני הרכב (וה"מישהו" שניסה למכור אותו כרכב אוטנטי).

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני, דיברתי עם שני חברים נכבדים במועדון החמש שראו את ה-Overland במושב חרוצים, והם טוענים בתוקף שזו לא הרפליקה הידועה (על בסיס של סוסיתא...) של יואכים לוין, אלא ה"דבר האמיתי". יש לציין שהרכב הזה אכן משמש כסוג של "קישוט לגינה" ואין לו רישוי לכביש. אני מניח שאבי נוף יכול להוסיף פרטים.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...