Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

F50 ו -SLR אחרי מתיחת פנים קלה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוי אלוהים, זה יותר גרוע מהתוכניות על קוקסינלים בג'רי ספרינגר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אוי אלוהים, זה יותר גרוע מהתוכניות על קוקסינלים בג'רי ספרינגר.

זה נתון לוויכוח. :lol:

ו2 הפרויקטים האלה רק מראים שעם קצת רצון והרבה יכולת גם פיל יכול לבעול תרנגולת.

חכו חכו...ביום מן הימים האוטו שלי יהפך באורח פלא למורציאלגו היחידה בארץ. :?:roll::shock:

:lol:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

בואו כולנו נתפלל שהדבר הזהmoto324830.jpg

אף פעם לא יתהפך, או בכלל יעבור תאונה

הSLR היא מאוד מושקעת! המון עבודה! וחוסר פרופורציה מושלם!

לא יצאה דומה בכלל משום זווית, כל האוטו צועק "מכרתי את נשמתי לשטן הפיבר"

והNSX, מה רע בNSX?

אוטו כל כך נדיר לכשעצמו, למה לעשות ממנו F40?

בשביל שעכשיו מכה קטנה בחניה או בבמפר תביא לסיום פרוייקט ה"שמתי 30 אלף על סיבים וצבע"?

פורסם

מעניין מה הם יוכלו לעשות לסקטבורד שלי....

לפעמים ילדים במושב האחורי, גורמים לתאונות...אבל לפעמים תאונות במושב האחורי, גורמות לילדים!!

פורסם

לגביי הSLR- נראה חביב, אכן הסבא מצא לו תעסוקה- אבל לא שמיש לנסיעה מעל 80 קמ"ש. לדעתי, מעל למהירות שכזאת האוטו יתפרק בנסיעה. מה גם שאני לא בטח שהמנוע הישן הזה יכול להגיע ל80 קמ"ש...

לגביי ההונדה- אכן ההונדה NSX כשלעצמה אקזוטית ומדהימה, אבל כנראה שאצל בעליה היא רכב רביעי בבית או משהו כזה...כי לא רק שלעשות כזה דבר להונדה אקזוטית שכזו זה חטא שלבצע אותו דרוש קו מחשבה עקום- אלא גם המחיר של פרוייקט כזה הוא לא נמוך בכלל...בכלל...בכלללללללללל.........

מה שכן- סדנא של אומנים.

בלי קשר לשימוש המכונית, לבסיסה, ולמטרה שהיא נבנתה- המטרה הסופית מדהימה.ידי אומן.

מה גם שאני לא יודע אם שמתם לב לרכבים ברקעי התמונות- אבל ישנם עוד כמה יצירות...

אני אהבתי.

-ארז-

פורסם

אני לא מבין על מה אתם מדברים, לכו תשימו מידית מדבקה של ספרקו על השמשה!

שני הפרוייקטים מדהימים ! ובמיוחד ה"מהפך" של ה NSX.

חבל שהם לא בנו איזה קונספט חדש במקום חיקוי של פרארי

פורסם

אבוקדו קדוש !!, איזה פרוייקט מדהים ה-SLR הזאת. פשוט עוצר נשימה.

לגביי ההונדה- אכן ההונדה NSX כשלעצמה אקזוטית ומדהימה, אבל כנראה שאצל בעליה היא רכב רביעי בבית או משהו כזה...כי לא רק שלעשות כזה דבר להונדה אקזוטית שכזו זה חטא שלבצע אותו דרוש קו מחשבה עקום- אלא גם המחיר של פרוייקט כזה הוא לא נמוך בכלל...בכלל...בכלללללללללל.........

-ארז-

הונדה אקזוטית, הו כמה מוזר זה נשמע :-)

וזה כבר פורסם פה יותר מפעם אחת...אבל עדיין מעניין. ואם כבר מדברים על חוסר פרופורציות - ה-F40 הזאת היא לא פרופורציונלית בטרוף !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

כבר נפתח תרד כזה בעבר, אבל טוב לרענן תזיכרון.

גם הראו בטופ גיר שאחד עשה מה-MR2 שלו פרארי 355.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...