Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU האלוהי הגיע MX406 + MPM4000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע סוף כל סוף הרדיו דיסק שתמיד חיכיתי לו :-D, אבל לא בדיוק הוא, אח שלו.

כך.. הזמנתי MX406 , אבל קיבלתי MX4000 ! :roll: דיברתי עם החנות שהזמנתי ממנה והמנהל ביקש שאחזיר לו את ה- HU והוא שולח לי את ה- MX406. מוזר אבל לא משנה, זה לא מונע לחבר ולשמוע :twisted:

קיבלתי בנוסף לרדיו דיסק "MX406" גם מד הספק/כח MPM4000, מבחינה ויזאולית הם שילוב מנצח

אז כך היה לי באוטו HU 9855R של אלפיין. לקחתי ביד את ה- MX4000 וחיברתי רק חוטים וישבתי באוטו לשמוע לכמה דקות. ואלה התוצאות:

*ה- K2P מותקן בדלת מבלי בניה או משחק פאזות, הטויטר זרוק על הדשבורד, ה- 9855 עזר לי הרבה לשחק עם הבמה ולהנמיך את הצרימה של הטויטר ואולי גם לתת באס מדויק יותר מהקומפוננט.

*חשוב להזכיר שאין שום פונקציה בHU של מקנטוש חוץ מווליום, באלאנס, טריבל/באס

1. אבל כשחיברתי את המקנטוש, השתנו הרבה דברים, קודם הבמה התאזנה למרות שהוופרים למטה בדלת והטויטר למעלה על הדשבורד, נהיה עומק וכל השמיעה בגובה העיניים.

2. הצרימה של הטויטר נעלמה לגמרי !!! הצליל של הטויטר נהיה יותר רך ועדין. ואני מזכיר זה הטויטר הצורם של פוקל שכולם מדברים עליו.

3. באס מפליא!! למרות תגובות של אנשים שהבאס חלש ב- HU של מקנטוש

4. גיטרות / סקספון / דרמס, חם, מקורי ביותר, שונה לגמרי מכל HU אחר ששמעתי. אפילו קלריון!

5. ווקאל, זה הדבר שהרשים והדהים אותי הכי הרבה, המילה היחידה זה מקורי, כאילו הזמר יושב לידי.

6.הרדיו, התגובה הראשונה שלי הייתה שוק של כמה דקות :lol: . מי שישב לידי אפילו הוא לא האמין שזה איכות של רדיו. ואת זה אני לא הבנתי איך אפשר לשפר את איכות השמיעה מהרדיו.

7. כמו בנקמיצי וקלריון יש גם סיסמה למכשיר, שבעת גניבה לא יוכלו להשתמש בו. (את זה אהבתי :twisted: )

חסרונות:

1. כפתורים (ווליום) מסובכים ועדינים, למרות מספרם הקטן של הכפתורים.

חברה הרדיו דיסק מטורףףף איכות שמיעה מדהימה ביותר. יחסית לתמורה העלות שלו זולה.

בחודש הקרוב אני אגיע למפגש ואני אשמיע.

DSC00244.jpg

DSC00254.jpg

DSC00268.jpg

DSC00263.jpg

DSC00271.jpg

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פשששש יפה ביותר תתחדש..:p

רק שאלה קטנה איפה דחפת את כל הגודל הזה???

HU:Pioneer 5900IB,SUB:kicker cvr 12" 400 RMS Comp:clif designs,AMp:rockford P450.4

Car:>>>>HoNda :Accord

פורסם

אחחח חלום של כל מי שאוהב מוזיקה.

תתחדש ותתחדש פעם נוספת.

הפשטות שבו זה מה שמפליא.

לדעתי אנשים שגונבים רדיו דיסקים לא יסתכלו על MX406 שלך. הם אוהבים יותר דולפינים מאשר איכות.

כל הכבוד ושוב תתחדש.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

יש פה הרבה אלוהים בזמן האחרון:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בחודש הקרוב אני אגיע למפגש.

אלי: אתה זה זוכר שאמרת לי למה אתה מכניס את עצמך עכשיו בסרט הזה של ה- MX406 במיוחד שאין לי עדיין את השלט של המגבר?

אתה צודק, אבל עם קצת פאזות אני אגיע לתוצאה מושלמת.

פורסם

חשבתי שה' יש רק אחד ...

תתחדש

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

יצא לך לשמוע פעם את הקלריון שתוכל להשוות רשמים ? אני מדבר על הHX-D2 ?

מה ההבדל בין ה4000 ל406 ?

איך בדיוק אתה מתכנן לעשות שינויים בקרוס ? או שאתה לא מתכווין לעבוד בבי אמפ ?

וכול הכבוד ותתחדש ותהנה , מכשיר סוף הדרך

דרך אגב מצטרף לשאלת קודמי כמה הוא עלה ?

בברכה יהודה

פורסם

תודה לכולם,

זה לינק לנתונים של ה- MX406

התענוג לא יקר ביחס לתמורה וגם ביחס לHU שונים אצלנו בארץ. הוא עולה 1300$ מדילר מורשה של מקנטוש תוסיפו מכס מע"מ יצא בסביבות 1600$, ואפשר להשיג אותו ב- 1000$ מכל חנות אם נפל להם ליד HU כזה. ומשומש אפשר להשיג בין 600$ - 1000$ תלוי במצב.

• תוכן חדש...