Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

ברשותי מאזדה 3 אקטיב 2007, אשר לא קוראת mp3. אתמול נסעתי בטרמפ באזדה 3 אקטיב 2008 ושמתי לב שכתוב לו במערכת "mp3" וזה היה לי מוזר מאוד, כמובן שצילמתי את זה. באותו היום נסעתי שוב במאסדה 3 אקטיב 2008 ושם שוב לא היה כתוב "mp3 על המערכת. האם מישהו יודע משהו בנושא? אשמח לדעת פרטים, אני ממש חושק לmp3 במערכת שלי.

gwnqm22d0icm.jpg

והנה עוד תמונה:

dkkndzimyn11.jpg

(מצטער על האיכות, התמונות מהפלאפון וגם לא היה לי נעים שהנהג יראה אותי מצלם)

בכל המאזדה 3 האחרות שראיתי לא כתוב שם כלום.

אשמח לפרטים.

שבתץ שלום ותודה.

פורסם

אבי ברכב שכור, מאזדה שלוש 2008 אכן יש לו MP3

למה אתה כול כך מופתע? יש ככה:

1)רגיל

2)צינג'ר 6 דיסקים

3)MP3

BMW Z4 2008 ידנית!:twisted:

מאפס למאה בחמש שניות

פורסם

מופתע כי לא ראיתי אפעם מאזדה 3 עם mp3. איזה רמת גימור הרכב של אביך?

מאיזה שנה התחילו להכניס mp3 במערכת? האם אפר להוסיף או לעדכן דבר כזה?

פורסם

אקטיב אני יודע שמשנת 08 הכי חדשות הכניסו את הקטע הזה

וגם האיכות סאונד משופרת מאוד אפשר לישמוע שירים(לפחות מיזרחית:-)) על המקסימום על הבס הכי גבוהה ואין עיוות

אבל עדיין אני עומד בזמן הקרוב להביא מגבר וסאב של קיקר 950.4:evil:

תמיד אם יש ביכולות של הכסף ליקנות איזה מגבר וקומפוננט ויותר מאוחר סאב יהיה שיפור באיכות ובעוצמה כמובן

לגבי שידרוג אני בטוח שעכשיו אפשרי להחליף עינית אבל זה יגיעה למחירים שכדי לך לרכוש רדיו דיסק MP3 חדש

BMW Z4 2008 ידנית!:twisted:

מאפס למאה בחמש שניות

פורסם
שלום כולם,

ברשותי מאזדה 3 אקטיב 2007, אשר לא קוראת mp3. אתמול נסעתי בטרמפ באזדה 3 אקטיב 2008 ושמתי לב שכתוב לו במערכת "mp3" וזה היה לי מוזר מאוד, כמובן שצילמתי את זה. באותו היום נסעתי שוב במאסדה 3 אקטיב 2008 ושם שוב לא היה כתוב "mp3 על המערכת. האם מישהו יודע משהו בנושא? אשמח לדעת פרטים, אני ממש חושק לmp3 במערכת שלי.

והנה עוד תמונה:

(מצטער על האיכות, התמונות מהפלאפון וגם לא היה לי נעים שהנהג יראה אותי מצלם)

בכל המאזדה 3 האחרות שראיתי לא כתוב שם כלום.

אשמח לפרטים.

שבתץ שלום ותודה.

אתה יכול להוסיף נגן MP3 עם חיבור USB על הכניסת AUX שאמורה להיות לך ..תעשה חיפוש בפורום על XCARLINK

פורסם

[quote=yaniv1992054;1827487...

לגבי שידרוג אני בטוח שעכשיו אפשרי להחליף עינית אבל זה יגיעה למחירים שכדי לך לרכוש רדיו דיסק MP3 חדש

ואיפה עושים דבר כזה? לפחות שאני אדע פרופורציות לגבי מחירים..

פורסם
ואיפה עושים דבר כזה? לפחות שאני אדע פרופורציות לגבי מחירים..

עלה לי 700 שקל לגרסה הישנה (לפני שנה), כולל משלוח FEDEX מסין

התקנה דיי פשוטה, באמצעות מחבר מקורי.

פורסם

מצטער שאני מקפיץ ומשגע.

האם אני יכול לגרום למערכת באוטו שלי לנגן mp3? בלי כבלים או מתאמים, פשוט עדכון או החלפת עיינית. האם אפשרי? אם כן, מה צריך לעשות ומה תווח המחירים בערך?

תודה רבה!

פורסם
מצטער שאני מקפיץ ומשגע.

האם אני יכול לגרום למערכת באוטו שלי לנגן mp3? בלי כבלים או מתאמים, פשוט עדכון או החלפת עיינית. האם אפשרי? אם כן, מה צריך לעשות ומה תווח המחירים בערך?

תודה רבה!

עד כמה שידוע לי, אתה לא יכול. MP3 הוא קובץ אודיו "דחוס" (על קצה המזלג) שדורש יחידת עיבוד כלשהיא שתפענח אותו. האפשרות הכי טובה שלך היא להוסיף רדיו דיסק קורא MP3 פשוט או לקנות תנגן MP3 הנל שמתחבר למחבר המקורי של המאזדה. כך אתה מקבל כניסת USB ונשאר עם התצוגה המקורית של המערכת והשליטה מההגה (אם יש לך*)

פורסם
אקטיב אני יודע שמשנת 08 הכי חדשות הכניסו את הקטע הזה

וגם האיכות סאונד משופרת מאוד אפשר לישמוע שירים(לפחות מיזרחית:-)) על המקסימום על הבס הכי גבוהה ואין עיוות

אבל עדיין אני עומד בזמן הקרוב להביא מגבר וסאב של קיקר 950.4:evil:

תמיד אם יש ביכולות של הכסף ליקנות איזה מגבר וקומפוננט ויותר מאוחר סאב יהיה שיפור באיכות ובעוצמה כמובן

יניב עכשיו בדקתי במאזדה 3 אקטיב 2008 של אבא בגלל הסקרנות ואין MP3 .

אבל מה שכן בהחלט יש שיפור באיכות השמע במערכת.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

החלפת עינית בשום מקרה היא לא הדרך להסב מכשיר לMP3

השינוי צריך לבוא מגיוון החומרה, ובדר"כ זה קשה מאוד עד בלתי אפשרי.

לכן האופציות היחידות הן החלפת כל ה HU לכזה שתומך בMP3 או שימוש במחבר AUX

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני לא הייתי מחליף מכשיר מובנה באחר רק בגלל הMP3

אם כבר תעלה ברמה ותחליף לHU סביר,ההבדל באיכות בהחלט גדול

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...