Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיין לא גמרתם להזיע מהסיבוב הראשון בליגת- MDC וכבר סיבוב מספר 2 בליגה מתקרב.

בתאריך 19 למאי ניפגש כולנו (כן , גם אני נרשמתי ואהיה שם עם האלפא-75 שלי ואתם מוזמנים להגיד שלום ולהציג את עצמכם) בראש-העין.

שבוע קודם לכן אמור להערך אימון , כרגיל.

השרשור הזה נפתח בכוונה מוקדם בכדי לאפשר לצוות "מסלולים" להעביר לנו עדכונים מסודרים.

רק בקשה קטנטנה, לקח מהשרשור הקודם - בכדי לשמור על רמה גבוהה של השרשור, לפחות כמו רמת הנהיגה שלכם ,בלי הודעות סתמיות או חלוקת מחמאות מרובה לצלמים , הם כולם עושים עבודה מעולה וכאשר אתם רוצים תמונה מסויימת - בדיוק בשביל זה יש ה"פ .

אז קדימה לדרך

דובי

1.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תגובות 234
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מפה עלולה לבלבל אותך (או שאני סתם עצלן לספק אחת - חפש באתר של מסלולים). ההגעה מאוד פשוטה אבל דורשת תשומת לב:

סע על כביש 5 מכיוון מורשה מזרחה. בדרך תעבור כמה מחלפים אבל תמיד תמשיך ישר בדרך לאפק. בעקרון זה בראש העין, אבל אל תפנה לאף שלט שמכוון אותך לכיוון ראש העין - רק לכיוון אפק (יש כמה שלטים שאומרים גם וגם). משם זה כבר פשוט - אתה עולה בסיבוב, ממשיך ישר ברמזור הראשון וימינה ברמזור השני. עכשיו אתה באזור התעשיה אפק. יש לך כביש אחד שמקיף את המתחם - סע בו עד שתראה את מגרש החנייה הגדול (יש שתי פניות שמאלה, אבל אין לך אפשרות להמשיך ישר או ימינה אז אי אפשר לטעות).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שלום לכולם - כמה עידכונים חמים:

חזרנו למתכונת הרגילה וכך היא תישמר עד סוף הליגה - הקטגורייה שתפתח את היום היא ה1600 בחסות סוזוקי ,אחריה הפתוחה בחסות סיאט ובסוף כרגיל המפלצות בחסות פיט סטופ .

להלן הקישור ללו"ז המדוייק http://www.maslulim.co.il/index.php?i=61

ב12/05 שבת לפני התחרות, יתקיים יום אימון בשלושה מקצים. המקומות מוגבלים אז מי שרוצה שימהר להירשם במשרד אצל משה.

לשמחתנו - הרבה אנשים שטעמו מהפעם הראשונה נידבקו בחיידק ונירשמו לעונה מלאה, מיותר לציין שיש למהר להירשם אלא אם אתם רוצים בשביל הכיף להתחרות נגד המפלצות. (להזכירכם מותר תמיד להירשם לקטגורייה גבוהה יותר במידה וההרשמה לשלכם ניסגרה)

ברגע שיהיו עוד נתונים אעדכן.

פורסם
חזרנו למתכונת הרגילה וכך היא תישמר עד סוף הליגה - הקטגורייה שתפתח את היום היא ה1600 בחסות סוזוקי ,אחריה הפתוחה בחסות סיאט ובסוף כרגיל המפלצות בחסות פיט סטופ.

אני מודה מודה מודה לכם :wink:.

אולי עוד קצת :sleeping: יעזור לי פעם הבאה :lol:.

ניר

אה, shsh - זה בראש-העין :wink:.

פורסם

קצת אנוכי מצידי, אבל אני מברך על החזרה לסדר הקטגוריות כמו שנה שעברה. למרות שהליגה השנה פחות מוכוונת קהל, היה די מבאס לנהוג מול 10 אנשים במקצים הראשונים.

ד"א, נוספה קליאו ספורט רביעית ל"פתוחה", עכשיו זה שתי MK1 ושתי MK2.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

קהל זה חפיף. לא לקום ב-6 בבוקר ביום שבת זה priceless.

ובכל מקרה אני כרגיל מגיע קצת קודם לראות ולעודד את הקטגוריה הראשונה.

וכן, הקליאו משתלטת, בשאיפה שזה ימשיך גם לתוך הגמר :wink: (רוני, לך יש אישור ממני להבריז הפעם, יש לי 6 נקודות לקזז אז לא יקרה כלום אם תתן יד).

ניר

פורסם

רק בקשה קטנטנה, לקח מהשרשור הקודם - בכדי לשמור על רמה גבוהה של השרשור, לפחות כמו רמת הנהיגה שלכם ,בלי הודעות סתמיות או חלוקת מחמאות מרובה לצלמים , הם כולם עושים עבודה מעולה וכאשר אתם רוצים תמונה מסויימת - בדיוק בשביל זה יש ה"פ .

אז קדימה לדרך

דובי

שלום וברכה דובי

אני אשמח לקבל הבהרה קטנה

ממתי פרגון זה רמה נמוכה?

לפרגן למארגן הארוע אפשר?(ובמקרה הזה גם צריך אבל לא נתייחס לזה עכשיו)

ולאנשים שעובדים, משקיעים מזמנם, מהידע שלהם, מהציוד שלהם-(ללא כל תמורה אגב)

זה תת רמה לפרגן להם?

נכון לישראלי המצויי קצת קשה לפרגן, אבל דווקא בגלל שהאנשים כמו שאמרת, הם ברמה

לא ציפיתי לנימה שכזאת.

אומנם אני מסכים שלמי שיש הודעות/בקשות פרטיות לאנשים ספציפיים, מוזמן לבצע את זה בפרטי(ומשם השם- "הודעה פרטית")

בכבוד רב,

בוריס

Boris.K

פורסם

בקשה קטנה לבאי ומשתתפי האירוע - תפתחו עיניים.

באירוע האחרון נגנב לאחד המשתתפים הרכב שחנה 50 מטר ממקום האירוע.

הרכב הוחזר לאחר תשלום כופר עצום (ביחס לשווי הרכב), ולאחר שנעשה בו נזק עצום ו"הפשטת" חלקים.

תפתחו עיניים. משהו / מישהו נראה לכם חשוד, מתעניין יותר מדי ברכב שלא שלו - אתם מוזמנים להקים קול צעקה.

אני מבטיח לנהוג באלימות כלפי גנבים.

בוריס - צודק 100%.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
.

אז קדימה לדרך

דובי

בוריס בוקר טוב

גם לי נורא צרם מה שכתב דובי, אולם לאחר קריאה בשנית, כוונתו היתה לכל ההזמנות המרובות והפרטיות, ולכל המברכים

שחוזרים על עצמם ,( אם כי על זה אפשר היה להבליג) .אני מכיר את דובי- זו לא היתה מניעת פרגון לתורמים למען הספורט !

כל הכבוד לך ולאחרים !

מישל

פורסם
שלום וברכה דובי

אני אשמח לקבל הבהרה קטנה

ממתי פרגון זה רמה נמוכה?

לפרגן למארגן הארוע אפשר?(ובמקרה הזה גם צריך אבל לא נתייחס לזה עכשיו)

ולאנשים שעובדים, משקיעים מזמנם, מהידע שלהם, מהציוד שלהם-(ללא כל תמורה אגב)

זה תת רמה לפרגן להם?

נכון לישראלי המצויי קצת קשה לפרגן, אבל דווקא בגלל שהאנשים כמו שאמרת, הם ברמה

לא ציפיתי לנימה שכזאת.

אומנם אני מסכים שלמי שיש הודעות/בקשות פרטיות לאנשים ספציפיים, מוזמן לבצע את זה בפרטי(ומשם השם- "הודעה פרטית")

בכבוד רב,

בוריס

בוריס בוקר טוב

פירגון זה דבר מעולה , אבל ברגע שהוא נהיה דביק כמו מסטיק זה כבר מגוחך.

לאף אחד אין ספק לגבי היכולות שלך והוכחת את זה , העניין הוא שלטעמי אין שום צורך שמיליון אנשים שעוברים בשרשור הזה כל אחד ישאיר הועדה עם 2 מילות תודה וכו' , זה הכל .

אגב - הצילומים שלך מעולים ואשמח באם תצלם את האלפא שלי בארוע הקרוב.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
בפרטי בבקשה ;-)

LOOOL

:roflmao:

קודם כל, לא דיברתי על עצמי, ישנם עוד כמה צלמים פה

והאמת, דיברתי בתור מישהו מהצד, נראה לי קצת מוזר הנימה.

למרות שכמו שכתבתי, אני מסכים לגבי הבקשות והודעות פרטיות, בלי קשר צילום או נעלי בית

דברים כאלה צריכים להעשות בפרטי.

ובקשר לאלפא- רצויי(וחובה) לנקות!(וזה תקף לכולם:arrow:)

יום טוב,

בוריס

Boris.K

פורסם
What He Said!

מבטיח להצטרף למפגן האלימות :)

לצוות מסלולים - האם ניתן לאחר מסקנות מהאירוע של הגניבה ,להחנות את כל רכבי המתחרים (בחנייה שלכם זו עם השער)

גם לאחר סיום המקצה של כל אחד?

לא רק בגלל גניבה - גם מקום חנייה אין שם ממש - אחד חונה על השני ונגרמים נזקים אחרים.

פורסם

ואיפה נתחרה?

אם תכניס מעל 60 רכבים בצורה שלא כולם יחסמו אחד את השני, זה יתפוס המון מקום מהמסלול.

אם אתה ממש מתעקש, תחנה את האוטו על המסלול בתור קונוס :-D .

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תוכן חדש...