Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מגבר 4 ערוצים, נקי חזק ומדויק.

יגביר סט קומפוננט במה קדמית (כרגע אינפיניטי רפרנס, בעתיד אולי משהו פחות נציל, אולי יהיה מעבר לאקטיבי ואשתמש במגבר נוסף בשביל הטויטרים) וגישור לסאב 10" (הרץ ES250) -

המועמדים כרגע (ניתן להבין את סדר גודל התקציב מהרשימה):

• Nakamichi PA4100
  • Hertz EP4
  • JBL GTO1004
  • Audison SRX4.1
  • Rockford P400-4

הערות ושאלות:

1. כל המגברים משומשים למעט הJBL שאני יכול לקנות חדש.

2. האם נכון שהJBL סובל מבעית התחממות?

3. האם Hertz EP4 = Audison SRX (בעצם אותו מגבר עם "קליפה" שונה?)

4. כל ייעוץ/דיעה והארה יתקבלו בברכה.

תודה

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא תהיה לי האפשרות לשמוע את כולם ובטח שלא על הסט שלי/סט זהה כך שהשוואה סובייקטיבית ללא פידבק מהפורום תהיה בלתי-אפשרית.

פורסם

הנקמיצ'י צריך להיות איזו ליגה אחת טובה מעל כל האחרים שציינת.

אבל - אני יודע שאצל סאונדסטורם יש DLS A4 יד שניה למכירה, הייתי מדבר איתו במקומך וגם הייתי אומר לו שאני שלחתי אותך אליו בברכה...

עוד אופציה... עוד אופציה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לדעתי הDLS שהמלצתי עליו הוא לפחות רמה אחת מעל כל האחרים כולל הנקמיצ'י - אחרת לא הייתי ממליץ עליו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

על הנייר (ויש סיכוי טוב שגם לא על הנייר)

הנקמיצ'י בהחלט בולט ברשימה הזאת

אבל אופי צליל זה משהו מאוד סובייקטיבי

פורסם

בדיוק בגלל זה הוספתי עוד אופציה, גורל.

כי אני לא התחברתי עד היום לאף אחת מהמערכות ששמעתי בהן הגברה של נקמיצ'י למעט אחת, ושם הרמקולים היו של דיינא אודיו ודיאמונד אודיו.

הDLS - התחברתי לכל אחת ואחת מהמערכות ששמעתי כל פעם מחדש.

אם כי אני חייב לציין שאופי סאונד מאוד מאוד תלוי בנקודות חיתוך, סלופים ופאזות ומשחקי אמפליטודה

Pioneer TS-X150

פורסם

יש לך גם את הפייז אופוס למכירה , קח אותו בחשבון לפייז יש מגברים מעולים.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

גם הפייז אפשרי.. שגיא - לך היה את הRS4, לא?

מוטי- מה יש לסלסטרה ברמות הללו - תן דגמים.. זה בכלל באותו דרגת תקציב? יש משהו אקטואלי ביד-שניה? לא נראה לי...

פורסם

מה התקציב בערך?

יד שניה אני לא חושב שיש סלסטרה, כנס לדף של הספונסרים מהפורום.

הייתי שוקל גם זאפקו רפרנס אבל כל זה אחרי שתגדיר תקציב ונדע בערך מה להמליץ

• תוכן חדש...