Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

כדוע יש לי גולף דור 4 ועל לוח המכוונים יש צג שמראה את מד האוץ', כל פעם לפני שהייתי מניע הוא היה כותב OIL SERVICE, התקשרתי לחברה ואמרו לי שזה לא בגלל שחסר לי שמן(כי בדקתי והיה מפלס כמעט מקסימלי) אלא פשוט צריך טיפול.

אתמול נכנסתי לרכב ואחרי שהנעתי שמתי לב שהוא כותב כבר משהוא אחר במקום OIL, עכשיו הוא כותב SERVICE INSP.

הייתי רוצה מאוד לדעת מה אומרת המילה INSP? האם זה מסוכן לסוע כך?

תודה מראש.

ג'ניה

:king:

פורסם

ניחוש פרוע (אך הגיוני :]) אולי:

SERVICE INSPECTION?

או בתרגום חופשי: אני רוצה את המוסכניק שלי!!!!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה מסוכן? פשוט אין לי זמן להגיע למוסך רק עד השבוע הבא, והולכים לעבור על הרכב עוד איזה 400 ק"מ בערך.

יש עוד אנשים שיכולים לעזור?

בברכה

ג'ניה

:king:

פורסם

כל מה שזה אומר שזה חרטה...זה סתם שעון קילומטרים שמודיע לך על טיפול כמו המפתח פתוח הזה במד אוץ של ה206

מה שאתה עושה : מכניס מפתח לסוויץ' (לא מסובב!!) לוחץ על הכפתור של האיפוס קילומטרים...מסובב (לא עוזב) עכשיו זה יהבהב לחיצה קצרה תוביל אותך להודעה לחיצה ארוכה תאפס אותה

סלמאט כל טוב...

פורסם

שמר, זה לא באמת מציין מתי הטיפול ומתי לא, זה עובד לפי קילומטראז' ושעתון שלא בדיוק מובן לי, לדוגמא לפעמים זה נדלק איזה אלף חמשמאות קילומטר אחרי הטיפול שקבע היבואן, ולפעמים זה נדלק 2000 קילומטר לפני המועד לטיפול, אז מה עדיף ללכת לפי השעון קילומטרים בהתאמה ? 10 אלף קילומטר....או ללכת לפי החווי ?

פורסם

אם היית כותב לו שעליו לעקוב ולגשת לטיפול אחרי 10K ק"מ - לא הייתי מעיר לך.

בצורה שכתבת זה עשוי להתפרש כאילו ניתן לאפס את החיווי ולהתעלם ממנו בלי להגיע לטיפול עצמו.

אל תיקח כמובן מאליו שכל מי שקורא אותך יודע שכל 10K (לצורך העניין) צריך לעשות טיפול.

יש מספיק אנשים (לאו דווקא פותח השרשור) ואינם יודעים איפלו היכן ידית פתיחת תא המנוע , וקוראים את מה שאתה כותב.

פורסם

עתיד, ע"פ דברייך - המחשב אצלנו באוטו חולה :wink:

בפביה ההתרעה הנ"ל מופיעה בזמן קבוע - כל שנה בחודש פברואר (האוטו עלה לכביש במרץ).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אתה יודע מה הבעיה ? שאם אתה עושה יותר קילומטרים מהזמן הוא לא יודע להתחשב בזה...ואז הוא מתחיל לתת התראות חופפות של קילומטרים וזמן

שמר - צודק...אני מתנצל

פורסם

זה אומר להכניס את הרכב לטיפול (עברו 10K ק"מ)

אתה יכול לדחות את זה בשבוע אבל אל תדחה את זה יותר מידי.

כל 10K קילומטר המחשב אוטומטית מודיע לך.

ככה זה גם בפולו 16V שלי.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

• תוכן חדש...