Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שהכי גרוע זה שהוא יצא לעקיפה במהירות נמוכה (אולי אפילו נמוכה מזו של הרכב שהוא מנסה לעקוף), בלי להסתכל ובלי לתת ז"ק.

אחד הגורמים העיקריים לתאונות דרכים זה הפרשי מהירויות קיצוניים על אותו נתיב, בדיוק מה שהסרטון מסכם בכמה שניות.

עוד גורם עיקרי זה אי מתן ז"ק - שגם את זה רואים יופי בסרטון.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הולך רגל שמתעצל לחצות במעבר חציה ומתפרץ לכביש בצורה הזויה:

זאת התוצאה של התקנות החדשות?

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
ושוב זה קורה. אלימות בכבישים.

הפעם זה נגמר באלימות מילולית בלבד.

https://www.youtube.com/watch?v=hDnv1yKk0tE

בשתי מילים על הבחור בסוזוקי סוויפט : חולה נפש!! . מה קרה אז עשה טעות הבחור בברלינגו והחליט להמשיך ישר במקום לפנות שמאלה זה יכול לקרות לכל אחד מאיתנו סיטואציה כזו . באיזו זכות בכלל הוא פותח לנהג הברלינגו את הדלת אם הוא היה נופל עליי זה לא היה נגמר בטוב!

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם (נערך)
הולך רגל שמתעצל לחצות במעבר חציה ומתפרץ לכביש בצורה הזויה. זאת התוצאה של התקנות החדשות?

לא, זה תוצאה של שני טיפוסים שנפגשים:

טיפוס ראשון - הולך רגל, שמעצם היותו כזה, לא עבר שום "הכשרה" להיות הולך רגל...

טיפוס שני - נהג שלא מנסה להבין את כוונותיו של הולך הרגל (למשל על ידי חתירה לקשר עין עמו) העומד במופגן על שפת הכביש; ואינו מאט מראש כאמצעי מנע, ובמקום זאת מאט (?) וסוטה כתגובה.

הכלל לחיים של חן (שהחל לדבר על עצמו בגוף שלישי :screwy:) - רוב האנשים בעולם הם טיפשים, בהסוואה של חכמים, בחסות מערכת החינוך המודרנית שהדבירה את האנאלפבתיות. קל וחומר כאשר מדובר בהולכי רגל!

וברצינות, הולך רגל לא תמיד מבין או מעריך נכון (מנקודת מבטו) את מגבלות תפעול הרכב, ולכן יש לצפות ממנו לכל שטות אפשרית ולהתאים את הנהיגה לכך מראש ולא בדיעבד!

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
בשתי מילים על הבחור בסוזוקי סוויפט : חולה נפש!! . מה קרה אז עשה טעות הבחור בברלינגו והחליט להמשיך ישר במקום לפנות שמאלה זה יכול לקרות לכל אחד מאיתנו סיטואציה כזו . באיזו זכות בכלל הוא פותח לנהג הברלינגו את הדלת אם הוא היה נופל עליי זה לא היה נגמר בטוב!

זה מאותם נהגים שעושים רוורס או פונים ימינה/שמאלה מנתיב ישר ברגע שפספסו את הפניה, או הבהמות האלה שעוקפים את כל הפקק בשביל להידחף לנתיב בדקה ה 90, במקום לעמוד בתור כמו כל בני אדם.

לא מצדיק את מה שעשה נהג של סוויפט, אבל גם אותי כאלה דברים מרתיחים.

פורסם
זה מאותם נהגים שעושים רוורס או פונים ימינה/שמאלה מנתיב ישר ברגע שפספסו את הפניה, או הבהמות האלה שעוקפים את כל הפקק בשביל להידחף לנתיב בדקה ה 90, במקום לעמוד בתור כמו כל בני אדם.

1+

אם בן אדם היה חוסם אותי ככה ויוצא אלי ועוד פותח את הדלת של האוטו שלי וטורק אותה.. אוהו..יש גבול.

אתה יכול לצעוק ולקלל (וזה ישאר שם) אבל לא לגעת לי ברכב ובטח לא לפתוח דלת על האוטו שלי. איך הוא נצמד אליו..

ועוד הוא בא אליו דרך האוטו שלו, אם הנהג סיטרואן הזה היה בן אדם עצבני הוא היה יכול למעוך

את הבן אדם על הרכב או למעוך לו את הדלת עם הרכב. אנשים לא יודעים מי בכבישים, לא יוצאים ככה בכביש.

פורסם

פורסם בפייסבוק של תושבי טבריה, נהגת פשוט הזויה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יש שם בסרטון שני חולי נפש, אחד שחושב שמגיע לו הכל (טעית? תפנה שמאלה ותסתובב, אל תדחף מנתיב לא נכון).

ואולי כדאי שגם אתה תיגש להיבדק בגלל שני דברים:

1. זה לא יכול לקרות לכל אחד מאיתנו, כי נהג נורמלי שטעה מתקן את עצמו לא בחציית צומת מנתיבים לא נכונים.

2. מפגש עם אידיוט כזה אצלך לא היה נגמר בטוב.

+1

1+

אם בן אדם היה חוסם אותי ככה ויוצא אלי ועוד פותח את הדלת של האוטו שלי וטורק אותה.. אוהו..יש גבול.

אתה יכול לצעוק ולקלל (וזה ישאר שם) אבל לא לגעת לי ברכב ובטח לא לפתוח דלת על האוטו שלי. איך הוא נצמד אליו..

ועוד הוא בא אליו דרך האוטו שלו, אם הנהג סיטרואן הזה היה בן אדם עצבני הוא היה יכול למעוך

את הבן אדם על הרכב או למעוך לו את הדלת עם הרכב. אנשים לא יודעים מי בכבישים, לא יוצאים ככה בכביש.

אני חושב שגם אתה צריך לגשת להיבדק.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...