Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שברולט קווליר שנת 97' 2.2 אוטומט.

בעייתי היא שיש היתחממות יותר מ90 מעלות ואפילו מגיע לקו שאחרי הקו של 90 מעלות

מה אתם חושבים שהבעיה?

מה צריך לעשות?

ובדקתי מיים ולא חסר מיים

ובדקתי שמן וגם שמן לא חסר

תודה לעוזרים:-D

פורסם

מה גורם לך לחשוב שיש התחממות יתר?

המאוורר של הרכב הנ"ל מתחיל לפעול ב-95 מעלות. עד בערך רבע הדרך (מקו ה-90 עד הקו הבא אחריו ) זה בסדר.

כל עוד לא נדלקת לך מנורת check guages שמשמעה "בדוק שעונים" אתה בסדר.

למידע נוסף, פנה לספר רכב אם יש ברשותך.

אם יש לך עוד שאלות או שהייתי לא ברור, שאל

(לאחותי יש רכב כזה, אני מטפל בו כבר קרוב ל-8 שנים)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אה אז זה בסדר אם זה מגיע לקו שאחרי הקו של ה 90 מעלות?

ועד איפה זה כבר מסוכן שהוא יגיע?

כי פעם הוא היה מגיע ל90 מעלות ואולי מגיע טיפה יותר

לא צריך ליבדוק משהו באוטו?להחליף משהו באוטו?

פורסם

תקרא שוב את הודעה הקודמת שלי. אם אין נורת אזהרה על חום מנוע (בשברולט זו נורת "בדוק שעונים" check guages), אז הכל תקין. על מנת להיות בטוח, אתה יכול להעמיד את הרכב בניוטרל , להשגיח על הטמפ' ולחכות ולראות מתי המאוורר מתחיל לפעול. נסה זאת וחזור עם התוצאות. אני אשתדל לצלם את מחוג הטמפ' ולסמן לך עד כמה מותר, למרות שזו לא אינדיקציה כלל, זה תלוי ברכב שלך, מה מצבו, האם יוניט החום מזייפת או אולי השעון מזייף. אם תוכל לצלם את מצבו ברגע הפעלת המאוורר אוכל לתת לך תשובה יותר נחרצת.

לבדוק - תמיד , צריך להיות עם יד על הדופק, במיוחד עם מערכת הקירור.

לתקן/להחליף - רק כשצריך, וברורה מה הבעיה או מה תקול.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...