Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היום בבוקר כשה נסעתי נידלקה לי מנורת חרום cehek gages מה זה אומר מה הבעיה ???

ואחרי שכיביתי את הרכב בתחנת דלק והתנעתי אותו שוב המנורה כבר לא דלקה

תודה.

פורסם

פירוש המילה cehek gages כשלעצמה היא בדיקת המכוונים כלומר השעונים.

נורה זו נדלקת בד"כ כאשר אחד השעונים מראה מצב לא אופטימלי לדומא: אם שעון החום עבר את הטמפ' הממוצעת ולא שמת לב מנורה זה נדלקת כדי להראות לך, ולמשוך את תשומת לבך אל לוח המכוונים.

לכן פעם הבאה שזה קורה הפנה את מבטך אל לוח המכוונים וחפש מה לא תקין.

יום טוב

פורסם

לא נראה לי שזה קשור ל- "שמחוג הדלק מתקרב ל"ריק". לשעון יש מנורת אזהרה נפרדת.

היא נדלקת כאשר יש בטנק כ- 5 ליטר דלק.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

איני חולק על דוד בד"כ , אך אני נוהג על chevi כזו כבר כמה שנים טובות. אין נורה נפרדת לחוסר דלק, למעט נורת check guages שמשמעה: בדוק שעונים.

לקוסמאס - מנפלאות החיפוש :wink: (מספיק היה שתחפש guages).

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=180591&highlight=guages

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

בהחלט.

עד כמה שזה הזוי, אין נורה ייעודית לחוסר דלק, ו- check guages הוא החיווי לכך.

ד"א, דבר מוזר כזה קיים גם באודי 80 של אבי. אין נורה לחוסר דלק, ולך תסמוך על השעון, כנראה הגרמנים חשבו אז שכולם ייקים כמוהם ומקשיבים/ בודקים שעון כל שעתיים, וברגע שהוא בקו האדום (יש שלשה כאלה) רצים למלא.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

בדקתי את לוח השעונים עכשיו ככה המחוג של מד הדלק עומד על אדום כאילו אין דלק תידלקתי ב100 שח והוא עדיין עומד על אין דלק

כניראה שזה הבעיה לא ??? ועם כן כמה עולה לתקן את זה ??

תודה

פורסם

כמה עולה זו שאלה טובה...

אם שמת 100 שקל והוא לא זז בכלל (היה אמור לעבור את קו ה"רבע" בכיף) אז זו בהחלט נשמעת התקלה שלך.

לא חפרתי אך אני מניח שיש בקר שקורא את נתוני המחוגים ומדליק את הנורה כאשר אחד המחוגים בתחום "לא בריא", הנורה יודעת שיש מחוג בעייתי, היא לא יודעת על תקלה כזו או אחרת.

ד"א מבחינת כמות דלק הנורה הזו ממש לא מדוייקת, אל תסמוך עליה. ובכלל, אל תסע על מיכל ריק, לא בריא לממיר למנוע למסנן ולעוד הרבה דברים באוטו הזה.

לדעתי תבדוק חיבורי חשמל ומצוף דלק במיכל, אם אתה יודע לבדוק לבד (לא לעשן!), אחרת אתה צריך בעל מקצוע.

עד כאן ידיעותיי, לא התמודדתי עם תקלה כזו בעבר.

פורסם
תודה לך

אתה יכול להסביר לי אולי אך בדקים את המצוף ??? לא לא ממש יודע אך אני מגיע למצוף

אתה יכול ליגרום נזק, המצוף עדין וצריך לדעת להתעסק עם זה, וגם אם תגיע אליו לא יהיה לך מה לעשות איתו כי אתה צריך לדעת מה לעשות ולבדוק אותו אם הוא תקין.

פנה לחשמלאי אתה מאופקים יש לך בצומת גילת את דחבש "המניע" פנה אליו הוא בנאדם טוב והוא יכול לעזור לך בזה.

פורסם

מצטרף לדעתו של ba323f, מצוף דלק זה חלק מאוד רגיש, התעסקתי עם מצופים פשוטים יותר (כמו של קליאו) ולא הצלחתי לתקן לחלוטין את הסטייה של השעון. מה גם, שיש את עניין ההרכבה הנכונה בחזרה, האטם של המצוף למיכל דלק...בקיצור, לא פשוט וגם מאוד לא בטיחותי להתעסק בלי הבנה. לדעתי כדאי לשלם כמה שקלים לבעל מקצוע ולקבל עבודה טובה עם אחריות.

• תוכן חדש...