Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש לי חיפושית...!(FUSCA)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני יודע שלא כל אחד מתלהב מחיפושית ישנה שבקושי מגיעה ל מהירות 110 קמ"ש....

אבל אני כן,ואני מאמין שיש עוד כמוני.

אז ככה, אחרי כמעט שנה שאני חושב יום יום על הרעיון לקנות חיפושית ישנה בסוף זה קרה ואני מרוצה מהקניה:biglaugh::mrgreen:

ברשותי חיפושית שנת 74,נפח 1200

הרכב נמצא במצב טוב מבחינת המנוע,גיר,צמיגים וחיצוני

מהשכן יש קצת חלודה(דברים נקודתיים)ברצפה וכמה בעיות חשמל(שטויות...!)

אז התחלתי להתעסק קצת עם הרצפה......

DSC00779.JPG

DSC00780.JPG

DSC00797.JPG

אם שותים לא נוהגים.

פורסם

אחרי קילוף השטיח הישן ופירוק הכיסאות מצאתי כמה מקומות שהיה אפשר לראות את הכביש דרכן...!

אז החלטתי..{עם התחשבות במצב הכלכלי(לא משהו)}

1-לסגור את המקומות עם הרבה חלודה עם חתיחות פח.

2-לצבוע עם צבע נגד חלודה את כל הריצפה.

3-הרכבת שטיח חדש.

4-לעשות מסגרת מאלומחניום שטוח במקום הגומיות שכבר גמורות.

קצת תמונות:drinking:

DSC00780.JPG

DSC00781.JPG

DSC00779.JPG

DSC00794.JPG

DSC00799.JPG

DSC00809.JPG

DSC00810.JPG

DSC00811.JPG

אם שותים לא נוהגים.

פורסם

ידידי היקר,

אני מאוד מעריך את עמל ידך, אבל כדאי לך שלא לקבע את חתיחות הפח עם ברגים אלא לרתחן בעזרת רתחת, כך החלודה לא תמשיך להתרחב.

תמשיך לעדכן אותנו.

שנה מוצלחת.

פורסם

תתחדש

נראה שיש לך חיפושית באמת במצב יפה מבחינת פח

לכן אני נחרד מהדרך שלך לחבר בה דברים .

כל חור שאתה עושה עם בורג קודח , הוא מקור לחלודה .

יש דרכים לעשות את הדברים בצורה נכונה יותר.

אני ממליץ לך להתייעץ פה ובתפוז בפורום חיפושיות , וגם להגיע למפגשי מועדון החיפושיות כדי לראות בעיניים רכבים משופצים ברמות כאלה ואחרות

ברוך הבא לעולם מקוררי האוויר

אומי

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מזל טוב!

תקלות במערכת החשמל אינן שטויות!

מערכת חשמל לא תקינה היא מקור לשריפה!

חיפושויות ידועות בתור רכב "מדליק" תרתי משמע.

הקפד באופן מיוחד שלא יהיה שמן ספוג בחומר הבידוד בין תא המנוע לתא הנוסעים (מאחורי הכסא האחורי משני הצדדים).

חיפושית היא רכב מדהים בפרט כרכב אספני ראשון.

דע רק שאתה נוהג ברכב ישן עם מנוע מאחור שיש לו נטיה חזקה ל"זרוק תחת" בסיבוב, ועוד יותר ביום גשום, עם מעצורים חלשים ועם הגה שלפעמים לא מחובר ב100% לכביש.

שנה טובה!

שלמה דן גדרון

פורסם

מסכים עם אומי לחלוטין!

אתה מכסה את הבעייה ויוצא אחרת חמורה יותר, כבעל חיפושית כמה הערות והארות:

1. החיפושית שלי מגיעה ליותר 110 (באופן תיאורתי....:wink: כמובן) למרות שהיא 1300.

2. החיפושית היא אחת ממכוניות האספנות המוצלחות שיש, אם רכשת אותה מהסיבות הנכונות. אל תתביש בה.

3. פעל על פי עצת בעל מקצוע, ולא לעשות קיצורי דרך בפחחות, זה יעלה לך ביוקר.

4. החשמל בחיפושית הוא לא "שטויות" מערכת חשמל קלוקלת עלולה לשרוף לך את הרכב!!!

5. פורום תפוז, ובעלי הידע בתחום יחסכו לך בסופו של יום הרבה עוגמת נפש וכסף, זה לא בושה לא לדעת

בושה לא לשאול!

6. חסוך לך כאבי ראש ולב, פעל על פי הספר ואל (אל!) תחפש קיצורי דרך זולים.

7. בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

גם אני יכול להגיד: החיפושית- זה לא בדיוק האוטו, שמתביישים להודות, שיש לך- להפך, ממה, שאני מבין מהחברים, שיש להם- זוהי יותר "דרך החיים"!8) אז- בהצלחה בה!:twisted::-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מה הולך חבר'ה? אני עופר וחדש בפורום!! ואחי! מזל טוב על הקנייה!! ובהצלחה בהמשך הדרך!! גם אני חולה על חיפושיות.. בקרוב מאוד משתחרר בעזרת השם ומחכה לי אמריקאית 73' עם מנוע 1200 של גרמנית וגם אני הולך לשפץ לה תאימא אז המון בהצלחה בשיפוץ ואולי נתראה באיזה מפגש..

ודרך אגב אלו באמת ג'אנטים ממש יפים!

• תוכן חדש...