Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד אדג'?

Americanism
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למיטב הבנתי היינו אמורים לפגוש אותה בארצנו כבר בחודש ינואר.

חלף חודש ואין חדש.

למישהו יש מושג מה קורה עם ההשקה שלה?האם המחיר עדיין נע סביבות ה200?והגרסאה שתגיע למחוזותינו?

:-)

פורסם
220 לדגם המפואר? זה שמגיע עם ריפודי עור וכ'ו?

עסקת המאה!

ניב

אח שלי עובד בהנהלת דלק מוטורס שבניר צבי אז שאלתי אותו על הא'דג וכך הוא אמר לי שלדגם "הפחות" מפואר עולה205.000 והדגם המפואר עולה 220.000 עם הריפודי עור כיסאות מחוממים עם זיכרונות מערכת שמע עם שישה רמקולים בקרת שיוט בקרת שמע כל ההגה ויש עוד כמה בקרות שאני לא זוכר בתחום הבטיחות הוא מגיע עם 6 כריות אויר ESP בקרת לחץ בצמיגים ועוד מפרט שלם שאני לא זוכר

מי שצריך עזרה אני מוכן לעזור בשאלות

*ועוד דבר שהאחי אמר לי שדלק מוטורס תופסת מאוד מהגיפ הזה הם מצפים לכמות מכירות נאה בשנה ולנגוס במכירות של הראב 4 ופטריוט של גי'פ שנכנס היום לארץ ושאר הגיפים למינהם בתווך המחירים

יניב

פורסם
אח שלי עובד בהנהלת דלק מוטורס שבניר צבי אז שאלתי אותו על הא'דג וכך הוא אמר לי שלדגם "הפחות" מפואר עולה205.000 והדגם המפואר עולה 220.000 עם הריפודי עור כיסאות מחוממים עם זיכרונות מערכת שמע עם שישה רמקולים בקרת שיוט בקרת שמע כל ההגה ויש עוד כמה בקרות שאני לא זוכר בתחום הבטיחות הוא מגיע עם 6 כריות אויר ESP בקרת לחץ בצמיגים ועוד מפרט שלם שאני לא זוכר

מי שצריך עזרה אני מוכן לעזור בשאלות

*ועוד דבר שהאחי אמר לי שדלק מוטורס תופסת מאוד מהגיפ הזה הם מצפים לכמות מכירות נאה בשנה ולנגוס במכירות של הראב 4 ופטריוט של גי'פ שנכנס היום לארץ ושאר הגיפים למינהם בתווך המחירים

יניב

תבדוק האם נעשתה אצלם בדיקה באשר לתצרוכת הדלק של האדג' (לא עפ"י נתוני היצרן אלא ממש בפועל) שלפי פרסומים בחו"ל היא בעייתית. מנוע כזה עלול לחפור "בור" רציני בכיס.....

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם
תבדוק האם נעשתה אצלם בדיקה באשר לתצרוכת הדלק של האדג' (לא עפ"י נתוני היצרן אלא ממש בפועל) שלפי פרסומים בחו"ל היא בעייתית. מנוע כזה עלול לחפור "בור" רציני בכיס.....

אני אבדוק את מה שאתה אומר ולפי מה שאח שלי אמר שיש כבר את הרכב בארץ הוא נמצא בניר צבי וכבר יצא לו לנסוע באוטו וגם אם יצא לאח שלי לצלם לכם את האוטו

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז חברים תמונה לא הצלחתי להשיג לכם אבל מחר באולם התצוגה של פורד בתל אביב ברחוב יצחק שדה 40 תוכלו לראות את האד'ג באולם התצוגה לשבת עליו לקבל פרוספקט מפרט טכני והצעת מחיר וכמובן להתרשם מהיופי הסוכנות פתוחה מ9:00 עד 12:30

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ביצעתי היום נסיעת מבחן על ה-EDGE

גרסה הזולה יותר עולה בסביבותה-200 והגרסה המפוארת בסביבות ה-235

דבר ראשון האכזבה היא גדולה, כי לרכב הזה ול"ג'יפ" אין שום דבר משוטף. ג'יפון עירוני רך בעל שליטה אלקטרונית עצמאית על תיפקוד 4X4, לשטח הוא לא ירד, אולי לשלולית בוץ. תיבת הילוכים בעלת 6 הילוכים, מנוע V6 שממש לא מרגיש בעל מחץ. אהבתי את הגג הפנוראמי ומראה חדשני. הפלסטיקה בפנים יותר מדי זולה לרכב שמתחיל ב-200.000 ש''ח. החומרים זוועתיים, במיוחד אילו דמוי אלומיניום.

עסקה טובה למי שמחפש ג'יפון לאשתו, אך זה רחוק שנות אור ממשהוא רציני. חיפשתי להחליף את היונדאי טראקן של העודה, אבל זה ממש לא בכיוון.

77866552.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

דווקא אנחנו התרשמנו לטובה מהפורד(כרכב לאמי), כאשר המתמודד העיקרי היה הRAV4(התמכרות של אמא לטויוטה) אבל בסוף נפלה ההחלטה על האדג' בצבע שחור בגרסא הזולה יותר, צריך להגיע בשבוע הבא ב"ה:-)

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
דווקא אנחנו התרשמנו לטובה מהפורד(כרכב לאמי), כאשר המתמודד העיקרי היה הRAV4(התמכרות של אמא לטויוטה) אבל בסוף נפלה ההחלטה על האדג' בצבע שחור בגרסא הזולה יותר, צריך להגיע בשבוע הבא ב"ה:-)

בהתחשב במכירי הדלק שנוסקים אל על אני מקווה שהכנתם מנייה בחברת סונול או דומותיה. האדג' להבנתי הוא מטחנת דלק רצינית. כמה ליגות מעל הראב...

לקחתם את זה בחשבון(ועוד ביעוד לנסיעות "אימהיות" עירוניות...)?

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

עליית מחירי הדלק לא יכריחו אף אחד בארץ להתחיל לרכוש מכוניות חסכוניות או לעבור לטוסטוסים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...