Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברת Dynamat ארה"ב – פתרונות אקוסטיים לרכב – הזמנה להדרכה

לראשונה בישראל נקיים הדרכה לחברי הפורום בנושא בידוד והשתקת רעשים ברכב באמצעות מוצרי חברת Dynamat ארה"ב אותה אנו מייצגים בישראל.

מגוון מוצרי Dynamat מיועדים לשיפור הביצועים של מערכות שמע לרכב , בידוד תרמי מחום וקור והשתקת רעשי דרך.

מוצרי Dynamat מייצגים את הטכנולוגיות המתקדמות ביותר בתחום האקוסטיקה ובין השאר מסייעים להפחתת תופעות אקוסטיות לא רצויות בסביבת הרכב כגון החזרי קול , גלים חוזרים (Backwave), כניסת רעשי דרך ומנוע לחלל הרכב , הדהוד (Resonance) ועוד.

במהלך ההרצאה נסקור את התועלות והיישום של המוצרים הבאים :

• Dynamat Original
  • Dynamat Extreme
  • DynaXorb
  • Dynaplate
  • Tacmat
  • Dynaliner
  • Extremeliner
  • Hoodliner

כמו כן נדגים בהרצאה את תועלות החומרים תוך שימוש ברכב הדגמה אשר הותקן ע"י Sound FX מפתח תקווה ומשלב את מרבית החומרים. הרכב מדגים בין השאר כיצד ניתן לשפר משמעותית את העוצמה (SPL) ואיכות השמע (SQ) ללא שידרוג הרכיבים ברכב.

ההדרכה תתקיים ביום א' ה-10 לאוקטובר בשעה 18:00 במתקן חברת אוטופרט בע"מ, רחוב היצירה 5 קריית אריה פ"ת, טל : 03-9232418

ההשתתפות בהדרכה אינה כרוכה בתשלום אך מותנית בהרשמה מוקדמת. לקבלת אישור יש לפנות לאי-מייל [email protected] או לפקס 03-9232422

מספר המקומות מוגבל מאוד. כיבוד יוגש למשתתפים בהדרכה.

למידע נוסף ניתן גם לגלוש לאתר חברת Dynamat בכתובת

www.dynamat.com

Dynamat_Original_Product_Shot.jpg

Dynaplate.jpg

extremeliner_product.jpg

Hood-w_liner-photo.jpg

xtreme-with-product.jpg

SoundFXdoor.jpg

פורסם

יפה כל הכבוד לכם, זה באמת נשמע משהו מעניין, ילמד הרבה חברה להעריך את הדיינאמט!.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
אל תעקוץ ;)
לא עוקץ:-P

אני מדבר ברצינות, הרבה אנשים שאני מדבר איתם על זה באשקלון חושבים זה חרטא (אומרים לי "אז אני ייקח פוליגג ויעשה עם ברנר על הדלת אותו דבר"), אז אני אומר שהרבה ילמדו מזה ואיך ההבדלים ואם זה שווה השקעה או לא.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

בהדרכה זו יתאפשר לכל המעוניין להקשיב לרכב הדגמה אשר נעשה בו ציפוי ואיטום של דינמאט.מעבר לסאונד הנפלא תוכלו מיד להבחין כי לרכב אין זמזומים,ויברציות ושאר מזיקין אשר פוגמים באיכות הסאונד.

• תוכן חדש...