Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יומיים, עבדכם הנאמן עזר כהרגלו בעבודות הבית, ראיתי שמכונת הכביסה הסתיימה, פתחתי את הדלת, והידית נשארה בידי.

המכונה של BOSCH כבת 5 שנים.

התקשרתי היום לשרות על מנת להזמין טכנאי, והם ללא משוא פנים דרשו רק על הביקור 250 שקלים וכמובן תוספת לפי עלות החלק.

מכיוון שניתן ע"י אילתור לחבר את הידית למקומה וללחוץ בנקודה מסויימת על מנת שהדלת תינעל ואז המכונה יכולה להתחיל פעולה (נבדק ב-2 הפעלות מכונה ללא בעיות), חשבתי על החלפה בכוחות עצמי( וכמובן בעזרת האנשים נפלאים פה בפורום) של החלק.

עכשיו לבקשות : :lol:

מישהו התנסה בהחלפה כזאת בעבר ויכול להביא טיפים שימושיים?

היכן ניתן לרכוש חלקי חילוף למכונות כביסה, עדיפות באזור ראשון לציון ?

נראה שלא ניתן להחליף רק את הידית אלא צריך להחליף את כל הדלת, האם זה נכון? האם צריך לפרק את הדלת בברגים הפנימיים שלה על מנת לבצע תיקון שכזה?

כל טיפ, עצה או מדריך טכני יתקבלו בברכה.

מחכה לתגובות.

נ.ב

צרפתי מס' תמונות להמחשה.

resized_2013-02-25 13.31.17.jpg

resized_2013-02-25 13.31.28.jpg

resized_2013-02-25 13.32.16.jpg

resized_2013-02-25 13.32.36.jpg

resized_2013-02-25 13.32.54.jpg

פורסם

לפני כחודש נאלצתי להחליף מנוע של מכונת כביסה 'בלומברג', אחד כזה חלופי מצאתי אצל 'אביב' קיבוץ גלויות 87 תל אביב.

להתרשמותי המקום מומלץ עם מחירים סבירים ביותר.

פורסם

תבדוק באיביי, אמורים להיות מחירים טובים וחלקים זמינים.

כפי שזה נראה, המקסימום שתצטרך להחליף זה את המסגרת של הדלת.

בהצלחה!

Polo 2012

פורסם

לא מזמן שברתי בטעות את המנגנון שמחובר לידית הפתיחה של דלת מכונת הכביסה, של סמסונג.

מצאתי חלף אצל אביקל בפ"ת והחלפתי לבד. העבודה אינה מסובכת, אבל מומלץ מאוד לצלם לפני כל פעולת פירוק שאתה עושה, כך שתמיד תוכל לדעת איך זה נראה לפני החורבן שעשית במידה ומשהו השתבש.

לפחות במקרה שלי זה בא כמכלול שלם אע"פ ששברתי מתוכו רק חלק אחד.

היום אני כבר יודע שאסור לנסות לפתוח את הדלת כשהמכונה פועלת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

נראה לי שמצאתי את הידית הנכונה אבל נראה לי שהכי חכם יהיה להגיע פיזית לאחד הסניפים ולראות בעין ואולי לקבל הסבר מקצועי על דרך ההחלפה למרות שלמראית עין שלי זה נראה קלי קלות.

פורסם

כן, גש פיזית, קבל הנחיות וודא שהחלק מתאים.

העבודה לא אמורה להיות מסובכת, נראה לי.

בשרשור ישן התייעצתי על החלפת הלשונית שנועלת את הדלת, עלה לי משהו כמו 20 שח ועשר דקות עבודה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

עדכון סופי למען דור העתיד :-P

החלק נרכש בדובין בעלות של 115 שקלים שזה כולל גם את הידית מפלסטיק וגם את הקפיץ עצמו שנועל את הדלת למכונה עצמה.

היום היה לי זמן להתעסק עם זה..

מסתבר שיש צורך לפרק את הדלת מהציר שמקובע למכונה, לפתוח את הברגים שמאחורי הדלת על מנת להפריד את 2 החלקים שתופסים את הזכוכית, אני סימנתי בטוש לפני הפרוק 4 נקודות גם על הפלסטיק וגם על הזכוכית למקרה שיאבד לי המיקום המקורי של הפלסטיקים, לאחר הפתיחה פשוט מקבעים את הידית למיקום שלה,מחזירים את הפלסטיק שסוגר את הזכוכית למקום,בודקים שהמיקומים שסומנו בטוש נשארו במקומם ומחזקים את הברגים וכמובן רואים שאין בליטות או ישיבה לא נכונה של פלסטיק לפלסטיק.

לאחר מכן מחברים את הציר חזרה למכונה ובודקים תקינות נעילה של הדלת ו... זהו.

ממש 15 דקות עבודה בכיף ואני מאמין שחיסכון של 300 שקלים לפחות.

מקווה שזה עזר לפחות לאדם אחת ואם לא , החכמתם בעוד מידע מיותר.:wink:

resized_2013-03-05 17.27.23.jpg

resized_2013-03-05 17.29.19.jpg

resized_2013-03-05 17.33.14.jpg

resized_2013-03-05 17.33.43.jpg

resized_2013-03-05 17.33.54.jpg

resized_2013-03-05 17.37.35.jpg

resized_2013-03-05 17.38.20.jpg

resized_2013-03-05 17.38.33.jpg

• תוכן חדש...