Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגאן 96 1600 אוטומט בנזין.

בזמן האחרון קורה שלאחר שאני מניע את האוטו בבוקר ושם הילוך D, ההילוך אינו תופס, במשך דקה או שתיים. אחרי זה נוסע רגיל.

הביעה לא קיימת ברברס, וגם כשהמנוע כבר חם אחרי נסיעה קודמת.

האם יש מה לעשות לפני שמחליפים את תיבת ההילוכים ?

אודה לעזרתכם.

פורסם

אני נתקלתי בתופעה דומה, אם כי לא בחומרה כמו שאתה מתאר, אבל בהילוך השני - החלקה מסויימת בהשתלבות הראשונה שלו בבוקר, ארוכה יותר במזג אוויר ממש קר.

הגיר אותו גיר, הוא כרגע בתיקון בגלל בעייה אחרת - גם כן החלקה של השני אבל דווקא כשהמנוע ממש חם ולא בזמן ההשתלבות אלא בהמשך (כנראה בזמן שממיר המומנט אמור להשתלב).

כשהגיר יחזור מתיקון, אינשאללה בקרוב, אשמח לספר כאן האם גם הבעיה של הבוקר נפתרה.

פורסם

בעיה דומה שהיתה לי בקרייזלר נאון

בחורף - רוורס לא נכנס בבוקר, לאחר מספר דקות/שניות נכנס במכה

הילוכים עובדים רגיל אבל הילוך גובה לא נכנס עד שהמנוע מתחמם.

הוחלף שמן גיר + פילטר

היה שיפור אבל לא משמעותי.

הוסף תוסף לשמן גיר אוטומטי של חברת BG.

אחרי יומיים התופענ העלמה לחלוטין הרכב המשיך לנסוע בלי בעיה עוד שלוש שנים עד שנמכר.

מצורף קישור למוצר (אני השתמשתי בימני בלבד) מחירו בארץ סביב ה80 ש"ח

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BG-Automatic-Transmission-Quick-Clean-And-Conditioner_W0QQitemZ320027525778QQihZ011QQcategoryZ111117QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סולל הדרך:

עפ"י ספר הרכב של האלמרה ההילוך הגבוה, קרי "אוברדרייב" לא יכנס לפעולה כל עוד המנוע קר, ברור לי שמדובר ברכבים שונים, אבל תבדוק את הנושא בספר הרכב שלך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אכן ההילוך הגבוה קשור לחיישן וזה קיים גם היום בגימיני של אישתי.

גם שם ביום קר הדקות הראשונות ההילוך הגבוה לא משתלב.

להזכירך מדובר בגיר עם פיקוד אלקטרוני ולעניות דעתי (אני לא בטוח בזה) הגיר של הנאון 3 הילוכים ללא פיקוד אלקטרוני.

אבל:

1. אחרי הטיפול ההילוך הגבוה נכנס בכל מצב

2. הבעיה העיקרית היתה הרוורס וגם זה נפתר

יתכן והיתה איזו סתימה שנפתחה אבל זה פשוט פתר את הבעיה.

אגב, ספי המומחה לגירים לא ממליץ על השימוש במוצר.

אני ממליץ להיכנס לדף היצרן לקרוא את ההוראות ולהחליט לבד.

בכל מקרה כשמנגד עומד שיפוץ גיר של אלפי שקלים אולי כדאי לנסות היות ואין מה להפסיד.

BG ATC Plus enhances properties of both new and used automatic transmission fluid. It improves fluid oxidation stability, thereby prolonging fluid life and the life of the transmission. It prevents leaks by conditioning hardened seals—keeping them soft and pliable. BG ATC Plus helps control transmission shudder‚ retards formation of sludge and varnish deposits and prevents foaming. This product is a part of the BG TDC® program.

BG ATC Plus enhances properties of both new and used automatic transmission fluid. It improves fluid oxidation stability, thereby prolonging fluid life and the life of the transmission. It prevents leaks by conditioning hardened seals—keeping them soft and pliable. BG ATC Plus helps control transmission shudder‚ retards formation of sludge and varnish deposits and prevents foaming. This product is a part of the BG TDC® program.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • 14 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...