Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי יונדאי אקסנט 99'.

בהפעלה רגילה של הסוויטש, הנורה של ה AIR BAG תמיד מהבהבת 5 פעמים לשם בדיקה ואז נכבית.

היום נגרם לי קצר ברכב ושני נתיכים נשרפו. אף אחד מהם לא שייך לכריות האויר לפי הרישום.. והחלפתי את שניהם בנתיכים תואמים.

מאז המקרה, שמדליקים את הסוויטש, הנורית מהבהבת כרגיל 5 שניות אך לבסוף היא נשארת דלוקה, גם לאחר הנעת הרכב.

בדקתי עם נורית בקרה את כל הנתיכים, כולל 2 של הAIR BAG וכולם תקינים.

האם יכול להיות שיש נתיך נוסף במקום שלא ראיתי? (בדקתי את כולם מתחת להגה, וגם את אלה שליד המצבר)

או שמא נגרם נזק אחר... אולי UNIT או משהו נשרף?

אשמח לקבלת עצות לפני שאני ניגש למוסך.

תודה.

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

פורסם
אולי יש נתק/קורוזיה באחד המגעים.

ראשית נסה לאפס את המחשב ע"י ניתוק מצבר לכמה שעות

אם זה קשור לנתק / קורוזייה, היכן יש רכיבים שקשורים לכרית האויר שאני יכול לבדוק אותם?

אני דיי בטוח שזה לא קשור בקורוזייה, מכיוון שזה קרה מיד לאחר שהיה הקצר, כפי שציינתי, ואני חושש שאיזה רכיב נשרף... למרות שלא התעסקתי במשהו שקשור AIR BAG וגם לא הפיוזים שלו נשרפו.

ניתוק מצבר אמור לעזור?

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

פורסם

כפי שאמר יונתן תנסה לנתק את המצבר לכמה שעות ולהחזיר.

אם זה לא עוזר, תיגש למוסך, אלה יתחברו למחשב הרכב ויוכלו ליראות מה הסיבה להידלקות הנורה.

יכול להיות באמת שבגלל הקצר המחשב זוכר את התקלה, ובמוסך יוכלו לאפס לך אותה.

כל זאת בתנאי שבגלל הקצר לא ניגרם באמת נזק למנגנון הכריות אוויר, ואז הסיפור יותר רציני.

פורסם

אני שמעתי פעם שלפעמים קצת חול באיזור מסויים במכונית שנכנס לשם הוא מפעיל את הנורת אייר באג אבל אם מנקים זה נעלם אל תתפוס אותי במילה אבל תנסה

:-) {את הטוב אנחנו מקבלים מה' ואת הרע לא נקבל?!?}:twisted:

ברשותי:

מזדה לאנטיס 1999 אוט'

ביואיק רנדוו 2004 אוט' (בעיקרון של ההורים)

פורסם

נתחיל מזה, שעוד לא ראיתי יונדאי שמהבהב 5 פעמים ואפילו אם כבית הנורה, הכל בסדר...

נראה לי מתחילת התיאור שמשהו לא בסדר

יש לחבר סקנר ולבדוק.

האם היתה נזילת מיים / רדיאטור פנימי של החימום בתוך הרכב מתישהו?

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
נתחיל מזה, שעוד לא ראיתי יונדאי שמהבהב 5 פעמים ואפילו אם כבית הנורה, הכל בסדר...

יש לחבר סקנר ולבדוק.

בברכה

דני

אתה אומר שהמצב שהיה לפני כן גם לא נראה תקין? ז"א שאני מסובב את הסוויטש הנורה אמורה היתה להידלק קבוע ואז להיכבות?

אם היה לי את הספר של הרכב הייתי קורא מהו מצב תקין אך אין לי...

"נזילת מים/רדיאטור פנימי של החימום" הכוונה לנזילה במערכת המיזוג?

בכל מקרה,הרכב אצלי כחודשיים, ובזמן הזה לא היה לי נזילה כזו.. אלא אם כן כוונתך למשהו אחר.

פורסם

יש לחבר סקנר ולבדוק.

בברכה

דני

אז כנראה שלא ראית יותר מדי רכבי יונדאי. ככה זה גם בלנטרה 96 שלי וכמו כן גם מצוין בספר הרכב שנורית הכרית אויר מהבהבת במשך 6 שניות מפתיחת סוויץ ורק אחר כך נכבית במצב תקיו.

לעניין הנורית שנשארת דלוקה הנסיון שלי מראה שניתוק מצבר לא פותר את הבעיה, אין מנוס מללכת למוסך שיתחבר אל מחשב הרכב ויאפס את התקלה/יבדוק אותה.

פורסם
אני שמעתי פעם שלפעמים קצת חול באיזור מסויים במכונית שנכנס לשם הוא מפעיל את הנורת אייר באג אבל אם מנקים זה נעלם אל תתפוס אותי במילה אבל תנסה

רגע אז שמעתי נכון או שזה טעות?

:-) {את הטוב אנחנו מקבלים מה' ואת הרע לא נקבל?!?}:twisted:

ברשותי:

מזדה לאנטיס 1999 אוט'

ביואיק רנדוו 2004 אוט' (בעיקרון של ההורים)

פורסם
אולי יש נתק/קורוזיה באחד המגעים.

ראשית נסה לאפס את המחשב ע"י ניתוק מצבר לכמה שעות

מודבר כאן ברכב שנת 99 גם אם תנתק תמחשב לשנה זה לא יעזור

תקלה נצרבת במחשב ולא ניתן למחוק אותה ללא חיבור דיאגנוסטי

אין חכם כבעל ניסיון!!

פורסם

טוב, ניתקתי את המצבר לכמה שעות.. (ובדרך כבר הוצאתי את המצבר החוצה ועשיתי נקיון מחלודה וקורוזיה בבית המצבר :-) ).

אך לצערי זה לא עזר, הנורית מהבהבת ואז נשארת קבועה.

אני מבין שמה שנשאר לי זה לפנות למוסך...

תודה לכל המגיבים.

פורסם

ELAN22 צודק במאה אחוז!!:mm_yeah:

הנורית בדגמים אלה אמורה להבהב 5 שניות מרגע הדלקת הסוויץ ' ואז להכבות.

יש לחבר סקנר.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...