Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחותי רכב מסוג סיטרואן שנת 2008 אשר בכותרת השאלה.

המגבים התייבשו וצריך להחליפם.

היא קבלה הצעת מחיר יקרה ביותר- 600 ש"ח עבור זוג מגבים 28"

אני מנסה למצוא חלופות באינטרנט אך לא ברורה מידת המגבים המדוייקת.

האם המידה רשומה ברישיון הרכב ?

אחותי בטוחה שדוגלם של שני המגבים היא 36"

אני מצאתי מידע הסותר זאת, רשום שהמגב השמאלי הוא 31" והמגב הימני הוא 28"

היכן אוכל למצוא את המידה המדוייקת , הממתאימה לרכב זה במדויק ?

תודה ומועדים לשמחה

פורסם

את מידת המגבים לא תמצא רשום ברשיון הרכב, אבל אולי בספר הרכב.

אם המגבים שמורכבים כעת, הם במידה המקורית, תוכל למדוד אותם ולראות (בכל זאת יש הבדל גדול בין 28" ל-36").

alfa 156 2.5.

פורסם
שלום,

לאחותי רכב מסוג סיטרואן שנת 2008 אשר בכותרת השאלה.

המגבים התייבשו וצריך להחליפם.

היא קבלה הצעת מחיר יקרה ביותר- 600 ש"ח עבור זוג מגבים 28"

אני מנסה למצוא חלופות באינטרנט אך לא ברורה מידת המגבים המדוייקת.

האם המידה רשומה ברישיון הרכב ?

אחותי בטוחה שדוגלם של שני המגבים היא 36"

אני מצאתי מידע הסותר זאת, רשום שהמגב השמאלי הוא 31" והמגב הימני הוא 28"

היכן אוכל למצוא את המידה המדוייקת , הממתאימה לרכב זה במדויק ?

תודה ומועדים לשמחה

600 שקל למגבים? הם עשויים מרצועות זהב?

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

הם עשויים מגומי פשוט שנתייבש כל שנה או שנתיים , לך תסביר זאת לבעל המוסך שרוצה להחליף יגוארים כל חצי שנה .

מדדתי וכעט אני מתקשה למצוא באיביי שלשה שתתאים.

מאחורה יצא 14"

מקדימה ימין 32" שמאל 30"

האם תוכלו להמליץ על חנות בה אוכל למצוא מחירים הגיוניים יותר מאשר 600 ש"ח

אין לי שום בעיה להזמין אונליין , למעשה אני מעדיף להזמין בחו"ל.

תודה

פורסם

המחיר הוא שחיטה לאור יום.

לדוגמא:

מגבים מקורים לגולף דור 5 מסוג AERO עם מד בלאי לניטור רמת הבלאי של המגב כתוצאה מחשיפה לשמש עולים 250 שקלים במחסני צ'מפיון.

איזה כייף לי :)

פורסם
http://www.ebay.co.uk/itm/CITROEN-C4-PICASSO-2008-2012-inc-GRAND-WIPER-BLADES-3set-FRONT-REAR-/140854303913?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item20cb921ca9

http://www.ebay.co.uk/itm/CITROEN-C4-PICASSO-2006-2008-inc-GRAND-WIPER-BLADE-SET-3set-FRONT-REAR-/200822561534?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2ec1f51afe

לגבי התושבת אברר עם אחותי .

שני המגבים הקדמיים בעלי אורך זהה וכעט ברכב מותקן מגב ימני ארוך יותר ב 2" ( 5 ס"מ) , אולי זה קריטי ואולי לא

פורסם

בנוסף לגודל - תבדקו אם אלו מגבי ארו-פלאט (או פלקס) שטוחים.

כנראה כן, זהו סוג עם מבנה אחר מהרגיל והם נצמדים מצויין, ובמקרה כזה לא לשים מגבים רגילים! למרות המחיר הזול יותר.

גודל 36 נראה לי לא סביר לחלוטין לרכב עליו מדובר.

בסניק התברר לי שיש שוני גם בצורת החיבור של הפין - מהאמצע או מהצד. אולי גם השכנים מסיטרואן סיבכו ככה את העניינים....

תמיד אפשר לברר את כל המידע המדוייק במחלקת השרות של היבואן או במוסך מורשה.

אני קונה באתר של Wiperblades - אפשר לבדוק שם לפי דגם ושנה מה מתאים, והם עונים מהר לשאלות, אם יש.

מרוצה מהשרות , מהירות המשלוח ובעיקר האיכות של מה שסיפקו לי (Valeo). ופחות משליש המחיר בארץ (כולל המשלוח).

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

תרים טלפון לג'אן 03-6393393 תשאל כמה עולה מקורי לרכב שלך אם אני זוכר נכון מקורי זה Valeo מגב מצויין .

אני הזמנתי מ Wiperblases.co.uk מגבי בוש ארו טווין הגיעו לאחר כשבוע , המשלוח די יקר מגבים באיכות מצויינת

אפשרי להרכיב גם מגבים תוצרת Horizon ושות' הסינים/ פיליפינים/ יחזיקו שנה אחת לערך אם כי במידות שלך זה קצת בעיה למצוא בכל אופן לשים לב לצורת החיבור אם קונים מגבים מסוג ''פלקס''

חג שמח

• תוכן חדש...