Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית תודה לכולם (במיוחד לצביקה,דני,רוני,יוסי ואחרים !) על השמעת המערכות במפגש בשבת... נהניתי מאוד !

היום לאחר שיחה עם נציד ג'נסיס בארץ (ניפון..) התברר לי שיש מחסור במגברים של ג'נסיס מונו.

אין בעיה אומנם עם המגבר 4 ערוצים PROFILE ULTRA אבל אני הייתי מעדיף ששני המגברים יהיו מאותו המותג.

ולכן עולה השאלה, איך המגברים של TRU TECHNOLOGY (שמיובאים על ידי ידידנו רוני מ LOUD&CLEAR)

לעומת GENESIS מסדרת PROFILE ?

אני מדבר כנראה על S44 ו S500 ( בהנחה ששנייהם מיובאים ארצה, לא בדקתי איתם)

כאשר הקומפוננטים יהיו ככל הנראה קלאורוס או מורל (גם זה עוד טרם הוחלט סופית...אפילו לא החלטתי אם ללכת על 3 או 2 WAY... שזו החלטה מאוד עקרונית.. מקווה להחליט בימים הקרובים).

אשמח ל REVIEW קצר על מגברים של TRU...

תודה,

רועי

פורסם
ראשית תודה לכולם (במיוחד לצביקה,דני,רוני,יוסי ואחרים !) על השמעת המערכות במפגש בשבת... נהניתי מאוד !

היום לאחר שיחה עם נציד ג'נסיס בארץ (ניפון..) התברר לי שיש מחסור במגברים של ג'נסיס מונו.

אין בעיה אומנם עם המגבר 4 ערוצים PROFILE ULTRA אבל אני הייתי מעדיף ששני המגברים יהיו מאותו המותג.

ולכן עולה השאלה, איך המגברים של TRU TECHNOLOGY (שמיובאים על ידי ידידנו רוני מ LOUD&CLEAR)

לעומת GENESIS מסדרת PROFILE ?

אני מדבר כנראה על S44 ו S500 ( בהנחה ששנייהם מיובאים ארצה, לא בדקתי איתם)

כאשר הקומפוננטים יהיו ככל הנראה קלאורוס או מורל (גם זה עוד טרם הוחלט סופית...אפילו לא החלטתי אם ללכת על 3 או 2 WAY... שזו החלטה מאוד עקרונית.. מקווה להחליט בימים הקרובים).

אשמח ל REVIEW קצר על מגברים של TRU...

תודה,

רועי

טוב אז ככה בחודש האחרון הזדמן לי לשמוע את שני המגברים אצלי ברכב.

הדואל מונו של ג'נסיס היה מחובר בערך כחודש לרמקולים הקדמיים : וופרים של K2P מידים CDM 54 וטויטרים MT 23 של

מורל.

הורגש שיפור אדיר ביחס למגבר הקודם שלי (טוב לא חוכמה רוקפורד 450.4) אבל לא אהבתי את הסאונד הוא היה בהיר מאוד וקר.

לפני כשבוע החלטתי להגביר את את את המידים והטויטרים בנפרד (BI-WIREׂ ) דרך הקרוסים המקוריים של המורל בשלב ראשון. לאחר ביקורות מעולות בפורומים בחו"ל על מגברי ה-TRU וגם בפורום פה החלטתי על הTRU.

השינוי היה אדיר , כאילו הסרתי ווילון מעל הסאונד הוא הפך להרבה יותר חם ומפורט עם צלילים שמקודם לא הייתי ער אליהם

עם הג'נסיס. בקטעים וואקליים הקול של הזמר הרבה יותר ממוקד וטבעי (לטעמי לפחות) וכל הבמה קיבלה נפח שונה לגמרי.

בקיצר ממליץ בחום על ה-TRU וגם על רוני ואליקו אנשים מדהימים (חוץ מהמחסור החמור בקפה בחנות).

מה שכן המגבר שקניתי הינו B-475 מסידרת הבילט ולא הS-44 אותו לא הזדמן לי לשמוע.

אלי

פורסם

לא שמעתי עדיין את הTRU ,אבל מה שבטוח עדיף להשתדרג לסדרת הלגטיה,גם אם זה לסט שני חלקים(L6,L1PRO).

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

סדרי גודל של מחירים... S44 לעומת B475 ?

לצערי הלגטיה כנראה לא ממש נכנס אצלי בדלתות... מדובר על 7.1"... אצלי נכנס כנראה רק 6.5".. אבל נראה...

אני אצטרך להחליט בכלל קודם האם לעשות בניה ל 3WAY או ללכת על ה 2WAY.... החלטה קשה... היות ומלכתחילה תיכננתי לשמור על המראה המקורי של היגואר ולא לעשות בניות בקורות.

אבל אחרי המפגש ושיחה עם החבר'ה ויוסי מתחיל להיסדק לו השבר בהחלטה הזו ואולי כן לעשות שינוי...

פורסם

לגבי סדרי גודל תפנה לרוני או אליקו יש את מס' הפלאפון שלהם במודעה בשרשור הדביק בראש העמוד.

מה שכן הוא לא כזה גדול

אלי

פורסם
טוב אז ככה בחודש האחרון הזדמן לי לשמוע את שני המגברים אצלי ברכב.

הדואל מונו של ג'נסיס היה מחובר בערך כחודש לרמקולים הקדמיים : וופרים של K2P מידים CDM 54 וטויטרים MT 23 של

מורל.

הורגש שיפור אדיר ביחס למגבר הקודם שלי (טוב לא חוכמה רוקפורד 450.4) אבל לא אהבתי את הסאונד הוא היה בהיר מאוד וקר.

לפני כשבוע החלטתי להגביר את את את המידים והטויטרים בנפרד (BI-WIREׂ ) דרך הקרוסים המקוריים של המורל בשלב ראשון. לאחר ביקורות מעולות בפורומים בחו"ל על מגברי ה-TRU וגם בפורום פה החלטתי על הTRU.

השינוי היה אדיר , כאילו הסרתי ווילון מעל הסאונד הוא הפך להרבה יותר חם ומפורט עם צלילים שמקודם לא הייתי ער אליהם

עם הג'נסיס. בקטעים וואקליים הקול של הזמר הרבה יותר ממוקד וטבעי (לטעמי לפחות) וכל הבמה קיבלה נפח שונה לגמרי.

בקיצר ממליץ בחום על ה-TRU וגם על רוני ואליקו אנשים מדהימים (חוץ מהמחסור החמור בקפה בחנות).

מה שכן המגבר שקניתי הינו B-475 מסידרת הבילט ולא הS-44 אותו לא הזדמן לי לשמוע.

אלי

יצא לי לשמוע מערכת אחת עם בילט (איציק) אבל יש לו גם רמקולים של SEAS שיש להם הרבה מאוד חום והם מאוד נעימים לאוזן.

רמקולים של מורל אני מכיר ה-י-ט-ב

וגם יצא לי לשמוע הרבה התקנות עם מגברים של ג'נסיס ודווקא שם הצליל תמיד היה חם ונעים ולא בהיר כמו שאתה מתאר - הייתי בודק שוב כי אתה שינית עוד משהו בין המעבר בין המגברים - אתה בחרת להשתמש בקרוס של מוראל שיש לו יד רבה באיך שהסט הזה נשמע דרכו.

שני המגברים מעולים, אחרי שמיעת המערכות אצל עופר ואצל איציק - אני עיוור לגמרי מבחינת הבדלים בינם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
יצא לי לשמוע מערכת אחת עם בילט (איציק) אבל יש לו גם רמקולים של SEAS שיש להם הרבה מאוד חום והם מאוד נעימים לאוזן.

רמקולים של מורל אני מכיר ה-י-ט-ב

וגם יצא לי לשמוע הרבה התקנות עם מגברים של ג'נסיס ודווקא שם הצליל תמיד היה חם ונעים ולא בהיר כמו שאתה מתאר - הייתי בודק שוב כי אתה שינית עוד משהו בין המעבר בין המגברים - אתה בחרת להשתמש בקרוס של מוראל שיש לו יד רבה באיך שהסט הזה נשמע דרכו.

שני המגברים מעולים, אחרי שמיעת המערכות אצל עופר ואצל איציק - אני עיוור לגמרי מבחינת הבדלים בינם.

לא שיניתי כלום בין ההתקנות גם עם הג'נסיס השתמשתי בקרוסים של מורל עם ג'מפרים בין המיד לטויטר. גם ב-HU לא שיניתי כלום בכוונה כדי לשמוע האם ישנם הבדלים כלשהם. יש לי כרגע מותקן ברכב פרוססור H-701 ובכוונה לא התקנתי אותו מייד לאחר ההחלפה כדי לשמוע את שני המגברים באותם כיוונים.

גם אני מכיר מורל ה--י--ט--ב החל בפולס וכלה באילייט (עדיין הוופרים של האלייט אצלי בבית עד לבניה ראויה) ואת כולם שמעתי אצלי באוטו עם מגוון מגברים ולעניות דעתי ההבדל תהומי.

קודם תשמע את המגברים עם אותו הסט אפ ולא ברכבים אחרים עם כיוונים שונים ורק לאחר מכן תחרוץ דין. ככה אני עשיתי.

לשמוע את המגברים עם רמקולים שונים לגמרי וHU שונים וכיוונים שונים, במיוחד ברמות כאלה ולחרוץ דין זה לא כל כך רציני

אלי

פורסם

רועי,

לדעתי 3WAY לא נכנס בתקציב הנוכחי שלך, אל תשכח שאתה תצטרך בניות\פרוססור\HU ו-7 ערוצי הגברה (אלא אם אתה הולך על פסיבי, הלגטיה מגיע בלי קרוס פסיבי).

בהצלחה. :p

פורסם

אני לא חרצתי דין אלא בדיוק להפך - אמרתי שאני עיוור לגמרי.

ואם כך אז מעולה - מגברים של TRU הם מגברים מעולים עד יוצאי דופן.

הם גם נמכרים בארץ במחיר שהוא שפוי לכל הדיעות ביחס לטיב המותג ולעובדה שהוא מייובא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

AUDIO KING , תרשה לי רק לתקן אותך, אמנם לא היית רחוק, המחירים של ה S44 וה S500 הוא 3300 למגבר.

אני מצטער על הDOWN TIME הזמני של האתר, אנחנו בדיוק משפצים ועוברים חברת אחסון,

האתר יחזור במהרה :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כמה לעומת זאת יעלה מגבר ברמה מקבילה של ג'נסיס? אם ההפרש הוא גדול ההתלבטות היא קטנה יותר...

Pioneer TS-X150

פורסם
כמה לעומת זאת יעלה מגבר ברמה מקבילה של ג'נסיס? אם ההפרש הוא גדול ההתלבטות היא קטנה יותר...

כשאני קניתי את המגבר לפני כשבוע מחיר הבילט היה בערך כמו הג'נסיס סדרה 3

אלי

פורסם

eli_i - הבילט אמנם מתומחר כמוהו, אבל נמצא רמה או שניים מעל.

מבחינת השוואת רמות? ה S44 וה S45 נחשבים למתחרים ישירים של ה SERIES III של ג'נסיס.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...