Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

T4004 לא נדלק בכלל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגבר לק נדלק הוא היה נכנס תמיד למצב טרמינל ואז הייתי מנתק את הכבל פלוס מינוס ורימוט גוזר מהם קצת ומחזיר והכל היה מסתדר אחרי תקופה מסויימת הוא היה מתנתק אבל הנורה טרמינל לא הייתה נדלקת הייתי עושה אותו דבר זה היה מסתדר ועכשיו זה עוד הפעם קרה רק שעכשיו עשיתי את הכל ושום דבר לא נדלק אין אפילו נורה אחת במגבר שדלוקה לא פרוטקשיין ולא כלום.

מה יכולה להיות הבעיה? יש מצב שהוא נשרף? המגבר מחובר עם כבל 8 גייג'

פורסם

תקלה נשמעת מוזרה.

אתה בטח מתכוון ל thermal ולא terminal [סופני:p] למרות שבמקרה שלך, זה באמת יכול לקרות.

באיזה צורה המגבר מותקן?

מה הוא מגביר?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אם המגבר לא נדלק כלל, והפיוזים לא שרופים כנראה ששיש בעיה בכבל מתח.

תבדוק, יכול להיות שהכבל כלכך התחמצן שבחיבור שלו למצבר יש כבר מאובן במקום כבל.

under construction..

פורסם

כן Thermal הוא מחובר על הכיסאות מאחורה בשברולט אופטרה מור 2008.

מגביר Jbl GTO C507

וסאב Rockford P3 dual 4ohms בעבר הגביר JBL 1202D והבעיה הייתה קיימת גם בו.

green בדקתי את הכבל אני לא רואה בעיה אולי אני יפרק יחותוך ירכיב אותו מחדש זה יפתור את הבעיה ננסה ונראה.

פורסם

נא להשתמש בסימני פיסוק. קשה להבין מהתיאור שלך את התקלה.

החלף (לא לבדוק בעיניים, להחליף) את הפיוזים שעל המגבר ועל כבל המתח. גם פיוז שנראה תקין הוא לא תמיד תקין, פיוזי זכוכית בעיקר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מומלץ לשים פיוזים בערך שקבע היצרן. ככלל, אסור להתשמש בפיוזים בעל ערך גבוה יותר, אך אין כל בעייה בטיחותית להשתמש בפיוזים בעלי ערך נמוך יותר.

אגב, במגבר שלך זה פיוז מיני ANL לא? יש לך מאיפה להשיג כאלו?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לדעתי הבעיה היא במטח המגיע מהמערכת.. תנסה לנתק את הרימוט ולחבר אותו ישירות ל12V או GRN אני לא בטוח מה הוא אמור לקבל..

כרגע כלום =[

פורסם
לדעתי הבעיה היא במטח המגיע מהמערכת.. תנסה לנתק את הרימוט ולחבר אותו ישירות ל12V או GRN אני לא בטוח מה הוא אמור לקבל..

הוא כבר מחובר ל12V כי יש לי עומס על הרימוט.

פורסם

מה זה עומס.

יש הרבה צרכנים על הרימוט? שמים ריליי או אפילו מיני-ריליי זה עושה את העבודה.

נראה לי שההתקנה שלך פשוט חאפרית, אני ממליץ לך לעבור על כל ההתקנה מחדש, הסיפור עם הכבל + שהיית חותך ממנו חתיכה ומחבר שוב+ העניין של ה"עומס" על הרימוט מדליק אצלי יותר מידי נורות אדומות.

under construction..

פורסם

טוב אז ככה לאחר חיפוש כבל 4 גייג' בירושלים ופיוז 80 A ללא הצלחה...

הייתה התייאשות מסויימת מצידי לקחתי מד מתח בדקתי את הכבל לפני הפיוז הוא מקבל 12.7

אחרי הפיוז הוא מקבל 0.3 בערך. הגעתי למסקנה שהפיוז הראשי דפוק החלפתי אותו לעוד פיוז 40A לא עבד...

החלפנו לעוד פיוז שחשבנו שהראשון שהמתקין נתן לי שרוף והכל עבד. הבעיה היחידה שהגעתי לבית שמתי לב

שהפיוז הוא 60A ולא 40A ...

מה שכבל 8 גייג' לא יכול לספוג[זה כמו לנסוע בלי פיוז בכלל נכון?] לכן הוצאתי את הפיוז החזרתי אותו למתקין

שלא היה לו עוד פיוז של 40A לקחתי את כספי ונסעתי הבייתה מחר אבא שלי יביא לי פיוז 40A נקווה שהכל יהיה טוב.

אני עדיין מחפש כבל 4 גייג' במחיר שפוי כמו 7-8 ש"ח למטר...אז למי שיש מוזמן לשלוח הודעה פרטית.

חול המועד אני באשדוד.

פורסם

יש לי עוד שאלה אם המגבר שלי דורש כבל 4 גייג' ופיוז 80A ואני שם לו כבל 8 גייג' ופיוז 40 זה יכול לפגוע בהספקים שהמגבר מוציא?

• תוכן חדש...