Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התקנתי את המגבר וכאשר אין מוזיקה יש הייס מטורף

יש לציין שעם המגבר הישן היה אבל בכלל לא רציני כמעט ולא שמעו את זה.

אבל במגבר של רוקפורד פשוט זה חזק בצורה שבלתי תאמן יכול להיות זה המפצלים שיש לי?

או זה הRCA הראשי של סאונדסטרים?

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם
יכול להיות הרבה דברים

יכול להיות גם ה900 ש"ח ששלמת עבור המגבר :\

:) המגבר עצמו בסדר גמור ואני לא מאמין שמגבר חדש לגמרי יעשה בעיות זה ששילמתי על חדש 900 ש"ח זה רק בגלל קומבינות פה ושם :). הייס יכול לנבוע מהמגבר?

זה הדבר היחידי שמפריע לי איך אפשר לבדוק את זה?

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם
איזה רדיו דיסק יש לך?

RCA?

האם יש מפגש בין חוט מתח לRCA?

Panasonic 1505W יציאה אחת למגבר כבל RCA של סאונדסטרים. מפצלים של חברה לא מוכרת.

וכן הכבל RCA חוצה את כבל המתח אין לי אפשרות אחרת.

פורסם

אז אם ישנה האפשרות (ורצוי שתהיה) קח את כבל הrca ותרים אותו כך שלא יהיה צמוד לכבל מתח.

אם לאחר הפעולה הרעש ממשיך אז תנסה פתרון אחר שיציעו לך.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

רק באיזור המגבר.

הוצאתי את המפצלים חיברתי רק את הכבל RCA עדיין יש אבל יותר נמוך. יש מצב זה בגלל שהכבל RCA היה מקופל? בגלל שהוא ארוך אז קיפלתי אותו פעם והדבקתי עם איזולרבן

פורסם
תנתק לגמרי את הRCA מהמגבר ותבדוק אם יש רעש

קצת קשה לתת הערכה ממה נובע הרעש @!

שהRCA מנותק אין רעש. ועוד משהו שבוע הבא אני באילת המגבר יסחוב בחום שם? ;\

וגם הרדיו שלי שאני מכבה אותו הוא לא מתכבה אלא נכנס ל Adust משהו כזה איך אני עושה הוא יתכבה

עם הכפתור שככה גם המגבר יתכבה?

פורסם

אם אין רעש כאשר הRCA מנותק אומר שהבעיה נובעת

או מRCA פגום

רדיו בעל יציאת RCA פגומה

מינוס רדיו פגום

ועוד כמה

הייתי ממליץ לעשות הארקה חדשה לRCA תחפש שרשור שמרה בדיוק איך לעשות זאת איתמר העלה אותו

איש טוב איתמר :]

בקשר לרדיו

לחיצה ארוכה על SRC מכבה את המכשיר

בדרך כלל נשאר מסך דולק כדי לכבותו גם יש ללחוץ על לחצן DISP ולאחר לחיצה המכשיר יתכבה כולו .

פורסם
אם אין רעש כאשר הRCA מנותק אומר שהבעיה נובעת

או מRCA פגום

רדיו בעל יציאת RCA פגומה

מינוס רדיו פגום

ועוד כמה

הייתי ממליץ לעשות הארקה חדשה לRCA תחפש שרשור שמרה בדיוק איך לעשות זאת איתמר העלה אותו

איש טוב איתמר :]

בקשר לרדיו

לחיצה ארוכה על SRC מכבה את המכשיר

בדרך כלל נשאר מסך דולק כדי לכבותו גם יש ללחוץ על לחצן DISP ולאחר לחיצה המכשיר יתכבה כולו .

אוקי תודה ובקשר לחום של אילת ?? למה אני מפחד חח ***חחח היא לא מילה תקנית, קרא את כללי הפורום***

פורסם
שבוע שעבר הייתי שם - חם לא היה משהו

וגם ככה כמה כבר תשב ברכב ?! 10 דקות ? 15 דקות ?

הדרך 4 שעות. :lol:

• תוכן חדש...