Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אתמול והיום התחיל לי בעית הרעשים הידוע של הרעש מהאלטרנטור ככל שאני לוחץ יותר גז יש יותר רעש אך שהמערכת על גבוה פחות שומעים את הרעש המערכת מורכבת מ

פיונר 6900 קומפוננט קידמי של מורל מאחורה פיונר 400 עליהם מגבר פולס האודיו 1600

סאב קיקר סי 12 ועליו מגבר של גנסן

רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה הבעיה המדויקת ואיך אפשר לפתור אותה אני לא מבין כל כך גדול במערכות ואני לא רוצה לעשות סתם ניסיונת לכן אני מעדיף לדעת מה האופיצות של הבעיה ולהגיד אותם לחבר שיבדוק

לגבי ההתקנה אני לא חושב כי זה היה מתקין מקצועי שהתקין לי אותו

אפשר לדעת מה אפשר לנסות כדי לפתור את הבעיה ברכב סוברו גרנד לאונה 95

ואם הרעשים יכולים לגרום לנזק אם לא פועלים מיד?

תודה

פורסם

אחי הפאנל חדש זה קשור או שזה בעיה "רשמית " של פיונר בכל הדגמים

בקיצר מה שאני צריך לעשות זה

לוהציא תפאנל לנתק תRCA לקלף חוט של רמקול ללפף סביב היציאה של האריסאי ולהחזיר זה כל הסיפורר?

פורסם

זה פועל במדוייק

לפי מה שהבנתי מאנשים שגם הסבירו לי,רק הדבר היחיד לא הבנתי

איפה הקצה האחד של החוט צריך לגעת?אם הצד השני נגוע במערכת אז הצד השני אני מלפף אותו..סבבה אבל הוא באוויר לאן להכניס אותו?

Justy For Ever

תחת פרוייקט קוסמטי "קטן",בקרוב תמונות!

פורסם

יש כמה סיבות

כגון

א - מה שאמרתי בקשר למינוס (ללפף מסביב למעטפת הRCA ולחבר את הקצה השני לגוף המכשיר עצמו)

ב - כבלי הRCA עוברים בסמוך לכבל ה+ למגבר ויוצרים שדה חשמלי ורעשים (לכן מעברים כל אחד בצד אחר של הרכב)

ג - מגע רופף\הולכה לא טובה של המינוס של המגבר בחיבור לגוף הרכב

ד - מגבר תקול (בהנחה שהHU תקין ושללת את א' בדרך)

ה - כבלי RCA קרועים\בלויים וכ"ו,במצב כזה מעבירים RCA ישירות מהHU למגבר לבדיקה

לדעתי ומניסיון רוב הסיכויים הם א' במיוחד לאחר שראיתי עוד תרדים דומים עם מכשירי פיוניר מתקדמים יותר

אם פתרת את הבעיה בא' - והמכשיר באחריות שלח אותו לתיקון בחברה

בהצלחה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...