Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Philips Diamond Vision היא הנורה האחרונה שיצאה לפיליפס ומראה שניתן להתקין נורת הלוגן אשר עדיין תתן את העוצמה שיש להולגן סטנדרטי בעלת גוון של 3250K אולם בגוון של 5000K,את הנורה לא ניתן לקנות בארץ אלה רק להזמין מחו"ל.

העלות היא בין 240-320 תלוי בנורה ומהיכן מזמינים.

לאחר בירורים אין סופיים והמלצות אין סופיות ( תודה לאוראל) הוחלט ללכת על הנורה הנ"ל.

לפני הPhilips Diamond Vision היו לי על הרכב פיליפס בלו ויז'ן ואני חייב לציין שההבדל הוא עצום ואין מה להשוות בכלל .

כנ"ל לגבי הMTEC שרצה לה פה בפורום והאוסרם קול בלו.

(למנהלים-אני יודע שהיה שרשור די דומה אולם פה מדובר רק על Philips Diamond Vision וניתן להתרשם מתמונות).

בברכה,בן.

תגובות,שאלות יתקבלו בברכה.

DSC_0022.JPG

DSC_0030.JPG

DSC_0036.jpg

DSC_0039.jpg

Got To love It

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היכן ניתן לרכוש

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
את הנורה לא ניתן לקנות בארץ אלה רק להזמין מחו"ל.

העלות היא בין 240-320 תלוי בנורה ומהיכן מזמינים.

אני חושב שזה מספיק ברור, לא? :?

פורסם

אני רכשתי את הנורות הנ"ל דרך EBAY אנגליה.

יוכל להיות שישנם עוד מקומות לרכוש אותן אולם הלכתי על הדרך הכי בטוחה.

Got To love It

פורסם
אני רכשתי את הנורות הנ"ל דרך EBAY אנגליה.

יוכל להיות שישנם עוד מקומות לרכוש אותן אולם הלכתי על הדרך הכי בטוחה.

אתה קנית את הגון של ה3250K או ה5000K ?

ויש לך קישור למוכר?

פורסם
אלעד וכל השאר, אני ואוראל קנינו מהמוכר הבא. התקשרות מצוינת וזמן משלוח מהיר, ממליץ:

http://stores.ebay.co.uk/Automotive-Light-Bulbs

עושה רושם שמוכר זה לא מחזיק יותר את הנורות הנ"ל ב H7.

בן, נראה טוב, אבל אתה חייב לעשות משהו בנושא האורות חניה ואורות הערפל, שיהיו באותו גוון...

עריכה: המוכר רשם שעד ה12 בינואר אין עם מי לדבר שם, והם גם לא מקבלים ומוציאים הזמנות, אני מעריך שהמלאי יתחדש ב12 לחודש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

3250 זה הלוגן רגיל,אין לי מה לקנות עוד זוג כאלה.

הדיימונד הם 5000K אין גוון אחר.

אייל אני מודע לעניין,תחילת שבוע אני יקנה לדים לאורות חניה ולגבי הערפל אני בקושי משתמש בהם(רק כשיש ערפל) אז זה לא הכי מפריע לי.

אשמח אם מישהו יוכל לתת לי המלצה לנורות לדים או באזור נהריה-חיפה או בת"א שאני נמצא שם כל השבוע.

בתודה,בן.

Got To love It

פורסם

אין לי יותר קישור למוכר אבל נראה לי שזה אותו מוכר שאוראל קנה ממנו.

לגבי העוצמה,היא זהה לעוצמה שהיתה מקודם ואולי טיפה יותר חזקה אפילו!

עולם אחר מכל הנורות "חיקוי" והדבר שהכי מתקרב לקסנון.

Got To love It

פורסם

אכן, מדובר באותו המוכר. חכו אחרי ה-12.1...

מבחינת התאורה - עדיפה קלות על פני התאורה המקורית :-)

והכי חשוב, אינה מסנוורת :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...