Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי הולך על קלריון סדרה 7 או 8 חדשים או שנה אחורה , הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טובים ואיכותיים , כמו כן כל קנווד אקסלון .

כמה כסף יש לך להוציא בטוטאל?

אין כזה דבר כבל עבה מדיי...:shock:

פורסם

אז תנסה למצוא את ה קלריון 746 או 846 למכירה , או את הדגמים החדשים שזה 856 או 756 שזה הדגמים שקולטים רדיו בארץ , אלו הדגמים במחירים האלו שיש להם גם איכות מעולה וכל מה שאת הרוצה בערך , לחדשים יש כניסה עם לIPOD.

חוצמזה רוב הדגמים של אלפיין שמתחילים ב CDA ולא CDE הם מומלצים .

אם יש לך כח חפש גם את ה נקמיצ'י 45 שהוא דגם מעולה אבל לא את ה 35 כיוון שיש לו בעיה קשה עם דיסקים צרובים(היה לי אותו) .

חוצמזה גם פנסוניק CQ-C8400.

אין כזה דבר כבל עבה מדיי...:shock:

פורסם
אני לא אוהב הצורה של האלפיין , מכוער לטעמי, מעדיף הפיונריים הסדרות הגבוהות.

אתה מעדיף את האנימציות האלה מהאיכות הגבוהה ומהרמה הגבוהה שהאלפיין מציג (שהיא מעל הפיוניר)?

פורסם

כן , שמעתי רבות שהאלפיין והקלריון איכותיים מאוד, יצא לי לשמוע הקלריון לא זוכר איזה.. ופשוט היה קטלני.

הבעיה שהצורה מאוד חשובה לי , ולטעמי הפיונריים בסדרות יש להם מראה קומפקטי ומאוד יפה , והיה לי נסיון רב עם פיונייר , וככה אוהב את החברה, ושני המכשירים הנ"ל מאוד הדליקו אותי... ואני לא חושב שהאיכות שלהם נחותה!

וגם , הצורה של האלפין או אחד הלקריונים , מכוערים מאוד לטעמי...:S

פורסם

לך על הMP8 פיוניר מכשיר סוף הדרך אתה פשוט תיתמכר אלו באחריות- מוציא 6.5 פריוולט קשה לתאר את מיטבו ככה בפורום -הצבעוני יפה אומנם אבל לא כמו הMP8 ולבסוף מה שתיקנה תתחדש.

אני מאמין ואתם

פורסם

הבנאדם שאל לגביי שני מכשירים בלבד שהוא נעול עליהם בטון אם לא שמתם לב ואתם הצעתם לו עוד 300 דגמים אחרים מה יהיה?

בזמנו גם אני התלבטתי בין שני המכשירים האלה (פחות או יותר מבלי שניכנס לדגמים האירופאיים והאמריקאים פרימייר וכ"ו שרק לגביו שמעתי הסברים שונים ומשונים והדגמים שבארץ הם מחודשים שוב פעם הסברים שונים ומשונים).

אם תשווה באתר של פיוניר בין שניהם תיראה שהצבעוני לוקח.(לי יש 8650 משהוא בן ?ונה פצצות, נכון שאת זה רצית לישמוע\לראות)

dudusl2 אם אתה מסתמך בדבריך על משה, תימסור לו ד"ש מראובן.

ודבר חשוב אין מצב שהוא 6.5 פרה וולט, אל תבדוק את זה לעולם שלא תתאכזב.

פורסם

הפורום הזה קיים כדי להמליץ לשואלים על מוצר מומלץ במחיר מסויים.

זה שהמליצו לו כאן על מכשירים אחרים זה כנראה לא סתם.. יש פה אנשים עם נסיון

שיכולים רק לעזור לו לקנות מוצר טוב יותר. אני לא מבין מה הבעייה ?

אם הוא נעול על מוצר אז בשביל מה לפנות לפורום ?!

אם התקציב מאפשר לך לעלות ל 2300 שקל המכשיר הבא יתן לך את התמורה הטובה

ביותר , את הצליל הטוב ביותר ( ביחס למחיר ) ולטעמי הוא גם לא פחות יפה ואלגנטי מהפיוניר.

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3436,'normal_sales')

תתחדש.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

שלום לך

אם אתה נגד האלפיין בגלל איך שהוא נראה ואתה לא היחידי, ואם אתה אוהב פיוניר , על אף שאלפיין מדגמים מסויימים עדיף על הפיוניר הזה, ( P1Y ) קנה אותו ללא חשש, הוא מעולה, ניתן להוסיף לו שלט הגה ,הוא מפנק, אך אין לו תחנות קבועות לרדיו בצורה הרגילה של כפתורים 6 5 4 3 2 1

אלא המתג הראשי הוא מעין "ג'וי סטיק" לאחר הכנסת התחנות לזיכרון (צריך ללמוד לבצע גם את זה ) לחיצה לכיוון שעה 12 שלו מעלה תחנה למעלה , לחיצה לכיוון שעה 6 שלו, מעבירה תחנה אחורנית.

היציאות שלו המוגברות של שישה וחצי וולט מדהימות.

בדוק מחיר, בצע השוואה (מוצרים של עוזי רדיו מגיעים עם 3 שנות אחריות כללית כאשר לעינית האחריות מוגבלת לשנה אם זכרוני אינו מטעיני)

בהצלחה

דני , מ - מצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
הנה :

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2351,normal_sales

מה אתם אומרים עליו? למישו יש אותו... אם כן אשמח לחוות דעת.

האם זה עדיף עליו? גם פיונייר ואותו טווח מחירים:

http://zap.co.il/model.asp?model_id=30954

על התגובות יתקבלו בברכה,

תודה.

אולי אני אידיוט או שלא אולי, איפה בהודעה פה הוא שאול על המלצות אחרות?

(שוב פעם א י פ ה?)

הוא מכונה פיוניר (דה?)

• תוכן חדש...