Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הבחנתי כי מתחת לרצפת הרכב, כלפי מטה החוצה, (מאזדה MPV שנת 95', אוטומטית, בנזין, 3K סמ"ק) יש כמו פלאטה כזאת שמתנתקת מהתחתית של האוטו. היא נופלת קצת למטה. כשאני מנסה להצמיד אותה ראיתי שהיא זזה ושמשהו רופף שם. בנוסף, שיש בורג די קטן שמתרופף מעט.

מה זה בעצם החלק הזה? ממה זה קרה, כיצד ניתן לתקן וכמה זה עשוי לעלות?

בעיה נוספת, באותו רכב.

בנסיעה במהירות נמוכה (בכניסה לחניה לדוגמא), בעיקר בבלימות ובעיקר בסיבוב רב של ההגה (2 סיבובים לדוגמא, כשנכנסים לחניה), אני מרגיש רעידות קלות בהגה עצמו ובבלם של הרגל, באותו הרגע. בנוסף לרעידות, באותו הרגע, יש רעש מוזר מהמנוע של חריקות רמות אך עדינות, לא צורמות במיוחד.

יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?

תודה.

Xbox12341

פורסם

(1)זהו מגן פלסטיק לתחתית.

(2)הרעש והרעד נובע מעומס יתר שהנך מפעיל על משאבת התגבור של ההגה(מש' הגה-כח).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
(1)זהו מגן פלסטיק לתחתית.

(2)הרעש והרעד נובע מעומס יתר שהנך מפעיל על משאבת התגבור של ההגה(מש' הגה-כח).

אין יותר פרטים לגבי הפתרון?

כמה עולה לתקן את התחתית?

מה עושים עם הבעיה של ההגה כוח?

Xbox12341

פורסם

מה עושים עם הבעיה של ההגה כוח?

לבדוק נוזל הגה כח ואם חסר להוסיף

ולהשתדל לא לסובב את ההגה(יש הרבה אנשים שזה בשבילם הרגל) עד הסןף כי זה יוצר לחץ על המשאבה

אני יודע שזה קשה ולא נח על אוטו גדול מניסיון...

אבל עדיף אי נוחות על חור בכיס:)?

פורסם
לבדוק נוזל הגה כח ואם חסר להוסיף

ולהשתדל לא לסובב את ההגה(יש הרבה אנשים שזה בשבילם הרגל) עד הסןף כי זה יוצר לחץ על המשאבה

אני יודע שזה קשה ולא נח על אוטו גדול מניסיון...

אבל עדיף אי נוחות על חור בכיס:)?

מצטער על החפירה, אבל אפשר לעשות את זה בבית או במוסך?

איפה בדיוק צריך לשים שמן?

Xbox12341

פורסם

אל תטרח, אל תיגע בכלום, פשוט אל תסובב את ההגה עד לקצה, זה הכול.

לגבי חתיכת הפלסטיק - היה לי גם "מגן" כזה שהתנתק באופן חלקי,

המוסך חיבר צ'יק-צ'אק. כנראה שסתם צריך לסובב את הבורג, תשיג כלי מתאים ונגמר העניין.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אל תטרח, אל תיגע בכלום, פשוט אל תסובב את ההגה עד לקצה, זה הכול.

לגבי חתיכת הפלסטיק - היה לי גם "מגן" כזה שהתנתק באופן חלקי,

המוסך חיבר צ'יק-צ'אק. כנראה שסתם צריך לסובב את הבורג, תשיג כלי מתאים ונגמר העניין.

תודה רבה!

בעניין ההגה, ניקח את האוטו בכל מקרה למוסך. עדיין יש רעשים ורעידות, אני חושב שנגרם נזק. סיבוב נכון של ההגה מהרגע הזה, מאוחר מדי, לא יעזור.

תודה בכל מקרה, להית'.

Xbox12341

פורסם

למישהו יש מה להוסיף בעניין ההגה?

לפי איך שהבנתי את התיאור של xbox12341, גם לי יש תופעה דומה ברכב. (פיאט אונו 60S)

הכל ברוח טובה :grin:

• תוכן חדש...