Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מפגש ולא כלום.

עוד סבב של ליגת הג'מקאנה של מסלולים MDS

אבל כל ילדיי הליסינג עושים מזה מפגש, שיבושם להם.

כן כן, לא לא.

פורסם

זה לא, אבל ממש לא .... ממש ממש ממש לא מפגש!!!

זה תחרות מספר 2 בליגת ה MDC "מסלולים driving challenge"

נהגים מנוסים מכל רחבי הארץ בכל סוגי המכוניות , באים לראות מי "ה"שולט על מסלול הג'ימקאנה.

המקצה המעניין יותר, 2000 סמ"ק ומעלה ו/או טורבו מתחיל ב 13:00

אמפרזות איווים ואיזה 3000GT בטוח יתנו הצגה יפה

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

אריק נכון שהקטגוריה הזו היא ההכי שווה מבחינת השוו והמכוניות שיהיו.

אך דווקא אני מגיע בשעה מוקדמת מכיוון שלדעתי הקטגוריה של עד 1600 זוהי אטרקציה לא קטנה.. דווקא אני רוצה לראות איך יתמודדו בקטגוריה זו,

מה באירוע של PSI לא היה יפה לראות את הקליאו האדומה שנתנה פייט יפה (מגיע כל הכבוד לנהגים שלה) וכן היה גם באשדוד איזה רכב מהקטגוריה הנ"ל שנתן פייט יפה, בינהם גם המאזדה 121.

לדעתי זה גם מיוחד :):) ..

אני מחכה לקטגוריה זו בקוצר רוח (אך ברור שבברורים שמחכה לקטגוריה של רכבים הטורבו וכו' :)).

חג שמח לכולם . ניפגש שמה :)

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

כאחד שלקח חלק בארוע הראשון אני רוצה להגיד לכם שזה ממש לא סתם מפגש אלא ארוע מהנה .

באים עם האוטו (במקרה שלי אלפא 145 ) ופשוט נהנים לנהוג בו בתוואי מסלול מצויין וממצה והכי חשוב מהיר !!!

מדובר בג'ימקאנה יותר מהירה מאשר היתה בארוע המוטורי ויותר זמן נהיגה כי עושים 2 הקפות רצופות .

תמיד אנשים מתלוננים שאין ספורט מוטורי או שאין איפה לנהוג אז הנה ההזדמנות שלכם .

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...